Emisiunea "De Vorba cu Ligia"

De Vorba cu Ligia – 22 mai 2013

Va prezentam cu bucurie al patrulea episod al emisiunii „De Vorba cu Ligia„, unde puteti viziona o discutie inedita intre Ligia si Raoul despre Raw Generation Expo, despre raw food si despre noua carte lansata de Ligia, a doua editie de „Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie„, publicata de editura Curtea Veche.

Segmente:

  • Discutie si secvente video de la ultima editie de Raw Generation Expo la minutul 11:12
  • Discutie despre gustul alimentatiei raw vegane si asa-numitele „carente” care pot interveni la minutul 19:21
  • Anunt surpriza despre urmatoarele editii de Raw Generation Expo la minutul 32:44
  • Prezentarea noii carti de „Germeni si Vlastari: Surse de Sanatate si Energie” la minutul 38:03

Vizionare placuta!

25 de gânduri despre „De Vorba cu Ligia – 22 mai 2013

  1. Emisiunile dumneavoastra sunt minunate si interesante .Va iubim si asteptam cu nerabdare urmatoarele emisiuni.

    Apreciază

    1. Cu cat hrana sanatoasa atrage mai multi adepti si pe buna dreptate o face deoarece efectele benefice se simt si se vad cu ochiul liber, cu atat industria mezelurilor, branzeturilor, semipreparatelor etc., toate au mai mult de suferit. De asemenea, daca oamenii sunt sanatosi, industria farmaceutica (care, apropo, este una dintre cele mai profitabile industrii de pe planeta) chiar si industria medicala,toate pierd. De unde si articole de acest gen despre care ma abtin sa comentez in detaliu pentru a nu jigni si eu nu imi doresc sa fac acest lucru. Citez”orice este pe piaţă este sănătos”- hai sa mai reflectam la asta. Categoric obsesiile pot conduce in sfera patologicului dar dati-mi voie sa cred ca daca ar exista intr-adevar „o obsesie/isterie”pentru hrana sanatoasa, tot am fi mult mai sanatosi fizic si psihic decat suntem acum.Pana atunci, hai sa ne mai documentam putin cine anume face business cu vietile noastre. Voie buna!

      Apreciază

      1. Cred ca cel mai important lucru este sa ne documentamnmult,am devenit asistati,ne lasam foarte mult in mainile medicilor.

        Apreciază

  2. Va felicit pentru toata munca si efortul pe care il depuneti. E un mare ajutor pentru noi toti.
    Aveti mare dreptate cand spuneti ca picam, am incercat sa devin 100% crudivegan, chiar daca am acumulat multe informatii, nu am putut. Asa ca putin cate putin m-am convins sa consum cat mai multe alimente crude, astfel am adus mult bine in viata mea. Simt imbunatatirile, atat in starea de spirit cat si corporale, am mai multa energie, iar in ziua in care consum multe sucuri verzi sunt mai activa si mai optimista.

    Doream sa intreb cum as putea sa achizitionez cartile tale, deocamdata aici in Spania am reusit sa gasesc numai cartea Retete vegane fara foc, as dori tare mult sa achizitionez restul cartilor tale.
    Cum pot sa le cumpar? Am incercat pe site-ul unde sunt mai multe produse pentru crudivegani, dar nu-mi permite. Am posibilitatea ca cineva din tara sa le primeasca si sa le plateasca, daca in afara tari nu se vinde. Astept cu nerabdare un raspuns. Multumesc.

    Apreciază

    1. Pe Raw Vegan Mall poti face comanda si imi poti lasa adresa persoanei din Romania cu precizarea la comentariu, ca locuiesti in Spania si toate detaliile.

      Apreciază

  3. Doresc sa-mi deschid un restaurant vegan. ce-mi recomandati ?

    Camel

    ________________________________

    Apreciază

    1. Sa va documentati foarte bine, sa vizitati restaurantele vegane din tara si sa gasiti un consilier pe aceasta tema. Eu mai mult de atat nu va pot ajuta. Mult succes!

      Apreciază

  4. Buna Ligia, imi poti spune cum pot afla mai multe despre tratarea anemiei? Eu am anemie feripriva cam de un an de zile si as dori tare mult sa stiu cum as putea sa ma vindec.
    Multumesc.

    Apreciază

  5. Cand dau sa deschid imi scrie ca acest videoclip este indisponibil momentan. E oare problema cu calculatorul meu sau chiar nu merge momentan?
    Va multumesc.

    Apreciază

  6. Ligia esti FENOMENALA!! Sa apari cu bebele in emisiune, e ceva ce nu am mai vazut in TV-ul romanesc!! Felicitari! Esti admirabila si un model pentru mine! Ma bucur ca il ai pe sotul tau alaturi, care te sustine si te sprijina si cu care observ ca faci echipa – asta este cel mai important lucru pentru dezvoltarea echilibrata a Sophiei!

    Apreciază

  7. Va felicit pe amandoi pentru reusita muncita,se vede ca ceea ce facem din placere reuseste.Ligia,iertare pentru o intrebare nelalocul ei:in filmulet erai imbracata cu o rochie verde pe care o gasesc fantastica,mai ales pentru alaptare. Poti sa scrii doar ce marca este?Multumesc tare mult!

    Apreciază

  8. Buna ziua,

    Eu am de cativa ani o lipsa de calciu si magneziu,si pentru asta am vitamine si anume ,Magne B6. Ce mi recomandati ,sa consum in continuare aceste vitamine sau prin alimentatie sa-mi rezolv aceste carente? Ce fel de alimentatie imi recomandati?

    Apreciază

  9. Buna, Ligia!

    Te urmaresc de ceva vreme. Sunt din jud. Arad. Vreau treptat, sa redevin vegetariana. Acum sunt insarcinata, in 7 saptamani, si am rugamintea daca poti, sa-mi recomanzi o carte buna, pt o viitoare mamica. *(alimentatie, exercitii, pregatire pt nastere, etc) As vrea sa comand de undeva, dar sa am siguranta ca e un material de calitate. De aceea am hotarat sa apelez la tine… Poti sa-mi recomanzi 1-2 titluri, si de unde le pot procura?

    Multumesc anticipat! Multa sanatate, sa va bucurati mult de cea mica, e un ingeras! 🙂

    ________________________________

    Apreciază

  10. ________________________________

    Buna, Ligia!

    Te urmaresc de ceva vreme. Sunt din jud. Arad. Vreau treptat, sa redevin vegetariana. Acum sunt insarcinata, in 10 saptamani, si am rugamintea daca poti, sa-mi recomanzi o carte buna, pt o viitoare mamica. *(alimentatie, exercitii, pregatire pt nastere, etc) As vrea sa comand de undeva, dar sa am siguranta ca e un material de calitate. De aceea am hotarat sa apelez la tine… Poti sa-mi recomanzi 1-2 titluri, si de unde le pot procura?

    Multumesc anticipat! Multa sanatate, sa va bucurati mult de cea mica, e un ingeras! 🙂

    ________________________________

    Apreciază

  11. am o intrebare ce poate fi iesita din context.Am citit o reteta de mic dejun cu fulgi de ovaz,unde dumneavoastra ii opareati.este neaparata nevoie de aceasta operatie?am cumparat fulgii de la un plafar,vreau sa stiu daca ii pot manca cruzi.multumesc

    Apreciază

    1. Ii puteti manca cum doriti, fiindca in procesul de fabricare al fulgilor, 99% din grane sunt fierte/oparite, presate si uscate la temperaturi mari, deci nu sunt cruzi.

      Apreciază

  12. Va felicit calduros pentru ceea ce faceti in Romania!
    Traiesc in Canada si am descoperit din intamplare website-ul vostru, cautand retete raw vegane. Eu am devenit vegana in urma cu 7 ani. Am avut unele probleme de sanatate si am fost la un spa retreat aici in Canada, iar cei de acolo au prezentat aceste principii ale unei vieti si alimentatii samatoase. Ma lupt inca cu o anemie feripriva, pe care o tratez cu suc proaspat stors din sfecla rosie, morcov, telina, fennel (cred ca este fenicul in romaneste) si lamaie. Chiar astazi am fost la un festival vegan, se pare ca si canadienii devin tot mai constienti de necesitatea unei vieti curate, fara poluanti si chimicale, de abordarea holistica a multor conditii medicale. As dori sa scapam de mancarea modificata genetic, de pesticide si de toate acele medicamente cu tot felul de efecte secundare. Toate astea sunt crime la adresa umanitatii.
    Mult succes in continuare.

    Apreciază

Comentariile sunt închise