Recomandarile saptamanii 24-30 noiembrie, 2013

Fiindca imi place foarte mult sa impart informatia cu cei care sunt dispusi sa o aprofundeze, mi-am dorit sa fac o postare saptamanala care sa cuprinda articole interesante pe care le descopar sau care imi sunt recomandate de mentorii mei. De aceea, veti gasi in fiecare saptamana pe acest site informatii diverse si din multe domenii ce tin de un stil de viata sanatos, care sper sa ajute pe cat mai multi.

  1. Invatati cum sa scapati de dureri de articulatii folosind 4 plante miraculoase. [Sursa]
  2. Iubitorii de ceai ar trebui sa stie ca de multe ori ceaiul ambalat contine multe pesticide, arome si coloranti artificiali, dar si organisme modificate genetic. [Sursa]
  3. Cand mancati mamaliga, porumb fiert (in special cel de pe piata care este tot modificat genetic), pufuleti cat si alte preparate care contin porumb, ganditi-va de doua ori daca sunt cele mai bune alegeri. „1913: Corn is 100% farmer owned. 2013: Corn is 95% corporation owned (90% GMO).” Adica in 1913, 100% din porumb era detinut de fermieri, iar in 2013 este detinut de corporatii si 90% este modificat genetic.
  4. Pastilele pentru scaderea colesterolului produc boli de inima si sunt extrem de periculoase pentru sanatatea generala, spune cercetatorul Raymond Francis. Cititi articolul si ascultati videoul acesta pentru mai multe info.
  5. De mici copii ni se spunea ca daca nu ne tratam cariile, vom face boli de inima. Cercetatorii au descoperit pe langa asta si faptul ca omorarea nervului, o procedura la ordinea zilei in cabinetele stomatologige, reprezinta un pericol mare pentru sanatate. [Sursa]
  6. Cititi acest articol unde ne sunt recomandate cateva remedii naturale pentru tuse.
  7. Pe langa bine cunoscuta metoda naturala impotriva racelii numita hidroterapie, in lumea larga exista multe feluri de remedii si tratamente naturiste. Incercati si acest remediu din lamaie, ghimbir si miere.