Cartea lunii: „Scapa de pietre la ficat si fiere”

Andreas Moritz, autorul acestei carti este renumit in intreaga lume pentru cura de detoxifiere a ficatului si a fierii, care este cea mai rapida cura de pe pamant atunci cand persoana in cauza nu doreste sa ajunga la operatie. Cititi mai jos descrierea cartii si chiar vi-o recomand cura cu multa incredere. Veti gasi poate pe internet si tratamentul in sine, insa este altceva sa cititi si cartea si sfaturile date pe marginea tratamentului care cred ca sunt foarte importante, cat si marturiile (cu poze) ale celor care au incercat-o.

Doar ca fapt divers, de curand mama a avut o perioda dureri la ficat si imi marturisea ca nu stie ce sa faca pentru a scapa de durerile tot mai persistente. I-am recomandat cura si initial a ezitat, insa dupa mai multe tratamente naturiste care au dat gres, s-a hotarat sa incerce. Dupa un week-end de tratament, urmat exact ca in cartea recomandata, m-a sunat entuziasmata sa-mi spuna ca a fost mai usor decat se astepta si ca a eliminat si inca elimina nu doar foarte mult nisip ci si pietricele, mai multe decat se astepta. In carte se precizeaza ca din prima nu se elimina foarte mult, ci doar dupa al doilea tratament, insa ea a eliminat din prima. Imi spunea de asemenea, ca a inceput sa aiba un somn mai odihnitor, se simte mult mai energica, mai activa si plina de viata comparat cu inainte. Pentru cei interesati, cartea poate fi procurata de la librarii online sau fizice.

Screen Shot 2014-02-05 at 8.58.25 PM

„Daca aveti peste 30 de ani, fiecare celula a corpului dvs. are nevoie ca de aer sa eliminati pietrele din ficat si fiere, pe care un ecograf nu le vede, iar o analiza a sangelui nu le arata. Dupa aceasta detoxifiere de 6 zile, va veti simti mai tanar cu cel putin 10 ani! Ficatul este cea mai mare glanda din corp. Fiind responsabil pentru sute de functii diferite, este si cel mai complex si activ organ din corp.

Deoarece ficatul este insarcinat cu procesarea, transformarea, distribuirea si mentinerea aprovizionarii corpului cu „combustibil“ vital, orice interfereaza cu aceste functii trebuie sa aiba un impact serios, nociv asupra sanatatii ficatului si a corpului ca intreg. Cea mai puternica interferenta provine de la prezenta calculilor biliari. Pietrele la ficat, un risc major pentru sanatate

Testele clinice standard aproape niciodata nu dezvaluie aparitia calculilor biliari la ficat. Doar cateva dintre universitatile cu cea mai avansata cercetare, precum John Hopkins University, descriu si ilustreaza aceste pietre la ficat in literatura lor de specialitate sau pe paginile lor de internet. Cercetatorii se refera la ele ca la „calculi biliari intrahepatici“. Autorul acestei carti va vorbeste mai mult despre acest subiect in video-ul de mai jos.

Prin intelegerea modului in care calculii biliari contribuie la aparitia si agravarea a aproape oricarui tip de boala si prin efectuarea unor pasi simpli pentru a-i indeparta, veti fi responsabil de refacerea propriei dvs. sanatati si vitalitati, permanent. Ficatul are un control direct asupra cresterii si functionarii fiecarei celule din corp.

Orice tip de disfunctionalitate, deficienta sau o forma de crestere anormala a celulelor este datorata in mare parte activitatii slabe a ficatului. Chiar si atunci cand si-a pierdut pana la 60% din eficienta proprie, extraordinara structura a ficatului si ingeniozitatea inca pot sa ii permita acestuia sa functioneze „corespunzator“, cum este indicat de valorile normale ale sangelui. Oricat de inselator ar fi acest aspect pentru pacient si doctorul sau, originea majoritatii bolilor poate fi usor detectata la ficat.

Aproape fiecare pacient suferind de o boala cronica are o cantitate excesiva de calculi biliari la ficat. Prin decongestionarea canalelor ficatului si ale vezicii biliare, cele 60 pana la 100 de miliarde de celule ale corpului vor putea sa „respire“ mai mult oxigen, sa primeasca o cantitate mare de substante nutritive, sa elimine in mod eficient produsele reziduale metabolice si sa mentina legaturi de comunicare perfecta cu sistemul nervos, sistemul endocrin si cu toate celelalte parti ale corpului.

Aproape fiecare pacient suferind de o boala cronica are o cantitate excesiva de calculi biliari la ficat. Un medic poate cu usurinta confirma aceasta prin recomandarea pacientului bolnav sa efectueze o detoxifiere a ficatului.

Cartea lui Andreas Moritz a ajutat in mod real mii de pacienti sa-si redobandeasca starea de sanatate prin procedura de eliminare a pietrelor din ficat. Beneficiile de sanatate sunt multiple pentru fiecare celula a corpului, contribuind la disparitia simptomelor multor afectiuni ale sistemului digestiv, circulator, respirator, urinar, nervos, osos, reproductiv, etc. Bucurati-va de acest program cu beneficii majore pentru sanatatea dvs. pe termen lung.”

Un comentariu la “Cartea lunii: „Scapa de pietre la ficat si fiere”

  1. Pingback: Cartea lunii “Scapa de pietre la ficat si fiere” | Blog-ul de Sense of Life

%d blogeri au apreciat asta: