Evenimente

Concurs de Paste

Cu ocazia sarbatorilor de primavara, venim cu un nou concurs prin care oferim premii si cadouri interesante! Pentru a intra in concurs, trebuie sa completati datele dumneavoastra in aceasta forma de inscriere. Concursul va fi deschis de azi, 6 aprilie, pana pe 15 aprilie 2015 la ora 19 pm. Pentru tragerea la sorti vom folosi site-ul random.org. Inainte de a alege castigatorii, vom elimina inscrierile multiple, pentru a da fiecarui participant o sansa egala de castig. Va rugam introduceti corect datele dumneavoastra, altfel nu vom putea sa va contactam. Daca in maxim de 3 zile nu vom putea sa contactam persoanele castigatoare pentru fiecare premiu, vom face alta tragere la sorti pentru acele premii. Premiile se vor livra dupa sarbatori, iar castigatorii vor fi contactati de fiecare firma in parte pentru detaliile de livrare. Regulile complete ale concursului se gasesc aici.

–> Înscrierea pentru concurs se face aici

1. Pachet oferit de Ligia Pop:

2. Pachet oferit de Magicuisine:

  • 3 bucati de feliatoare „Spirallicious”
  • Fiecare produs va ajunge la o persoana diferita

Magic Multi

3. Pachetul oferit de Obio.ro contine trei produse marca PurYa!:

  • 1 buc. shaker Blender Bottle BPA free 828 ml
  • 1 buc. pudra proteica raw bio din soia germinata 250g
  • 1 buc. pudra raw bio din germeni de hrisca 220g
  • Valoare totala pachet: 207 lei
  • Pachetul va merge la o singura persoana

pachet obio.ro

4. Pachetul oferit de Pink&Blue Handmade contine 3 produse handmade:

  • Accesoriu par: coronita metalica cu margele din sticla de culoare alb, roz si crem
  • Accesoriu par: pieptene din perle albe si roz cu baza argintie
  • Rochita pentru varsta de 0-2 ani
  • Valoare totala a pachetului este de 125 lei
  • Pachetul va merge la o singura persoana.

1

2

65 lei

–> Înscrierea pentru concurs se face aici

Va dorim noroc si multa sanatate!

22 de gânduri despre „Concurs de Paste

  1. Am o rugaminte la dvs. Ati facut odata reclama la un storcator fructe si legume bun care scoate rezidurile uscate. As dori sa stiu cat costa si daca comand unul se livreaza si in Craiova?

    Apreciază

    1. Este fix cel care este in concurs, vedeti si video-ul inclus mai sus. Se livreaza oriunde in tara gratis, prin curier rapid. Spuneti-mi doar daca doriti si eu trimit adresa dvs. de email la magazin si ei se vor ocupa de livrare si garantie (5 ani). Cu bine!

      Apreciază

    1. Buna,

      Trebuie sa te uiti la spam. Dupa inscriere trebuie se primeste un email unde trebuie sa va confirmati inscrierea. Dupa aceea primiti o nota de „thank you”, unde vi se confirma inscrierea.

      Mult succes,
      Ligia

      Apreciază

  2. Um concurs minunat!
    E posibil daca nu am primit mail sa nu ma fi inscris? Am primit link-ul dupa inscriere si a aparut o fereastra cu multumiri si ca m-am inscris, dar pe mail nimic. Intreb si eu ca sa stiu macar pt alta data.
    Multumesc frumos.

    Apreciază

    1. Tocmai am verificat, ati fost inscrisa. De asemenea, daca ati primit aseara un email de la noi care anunta castigatorii concursului, inseamna ca ati fost printre cei care s-au inscris si au facut parte din grupul de tragere la sorti.

      Apreciat de 1 persoană

Comentariile sunt închise