Evenimente

Cartea „Retete Vegane Fara Foc” a castigat premiul national la GOURMAND WORLD COOKBOOK AWARDS

Update 2016: Cartea „Retete Vegane Fara Foc” a ajuns la editia VI si cuprinde acum 101 retete, in loc de 80 de retete cat avea la editia V (sau 50 de retete in prima ei editie). Pana in prezent, s-au vandut peste 15.000 de exemplare.

Am bucuria de a va anunta, precum am aflat si eu printr-o scrisoare oficiala de la Gourmand Cookbook Awards, ca volumul „Retete Vegane Fara Foc” a castigat premiul national al acestui concurs, fiind considerata dupa juriu international  ca fiind cea mai buna carte de retete vegane din Romania. Volumul a intrat in cursa pentru premiile internationale a categoriei Best Vegan Cookbook, iar premiile vor fi decernate în luna iunie în China. Premiile Gourmand Cookbook Awards sunt selectate anual la nivel global, iar gala este un eveniment de renume in lumea internationala a cartilor de gastronomie. Doresc sa multumesc cu aceasta ocazie juriului acestui prestigios concurs pentru onoarea acordata.

GourmandWorldCookbookAwards2009

retete_vegane_fara_foc_coperta1_reed_2016_ed_6

 

Certificat Gourmand World Cookbook Awards pe Romania

Gasiti mai jos textul din Comunicatul de presa oficial al editurii Curtea Veche

„Premiile Gourmand sunt considerate cele mai prestigioase distincţii din domeniul culinar, putând fi comparate ca importanţă cu Premiile Oscar din cinematografie.

Înfiinţate în anul 1995, premiile Gourmand sunt practic cele care au creat industria cărților de bucate, iar evenimentul organizat anual este cel mai mare eveniment pentru cartile de gastronomie din lume. Fondatorul Premiilor Gourmand, Edouard Cointreau, este moştenitorul celebrului imperiu Cointreau din Franţa (renumit în toată lumea pentru lichiorul şi coniacul cu același nume), Președintele Asociației Mondiale a Producătorilor de Emisiuni Gastronomice și Președintele de Onoare al China Food Television. Titlurile câştigătoare vor fi în prim-plan la Târgul de carte de la Frankfurt.

Curtea Veche Publishing a ajuns în finala prestigiosului concurs și în urmă cu câțiva ani, cu titlul „Carte regală de bucate” de Principesa Margareta a României.

Din juriul concursului fac parte cei de mai jos. Fondatorul acestor premii – Edouard Cointreau, Dun Gifford, preşedinte al Oldways Preservation (USA), Prinţul Franz Wilhelm al Prusiei, Jean-Jacques Ratier, reprezentantul Salonului Internaţional de cărţi gastronomice şi primar al oraşului Sorges (Franţa), şi Bo Masser, vicepreşedinte al Gourmand International (Suedia).”

Gourmand-logo-e1403130389287

16 gânduri despre „Cartea „Retete Vegane Fara Foc” a castigat premiul national la GOURMAND WORLD COOKBOOK AWARDS

Comentariile sunt închise