Evenimente

Concurs de Craciun

Update: Castigatorii concursului pot fi gasiti aici.

Momentul cel mai frumos din an este din nou aici si vrem sa il intampinam cu un concurs de Craciun bogat in surprize! V-am pregatit cadouri interesante pentru toate gusturile si ne dorim sa va bucurati de ele! Fiindca este o ocazie speciala pentru voi, prieteni si cunoscuti de a castiga un premiu bine meritat, va multumesc inca de pe acum pentru ca veti da share pe Facebook si in retelele de comunicare asa cum ati facut la fiecare concurs in parte.

Pentru a intra in concurs, trebuie sa completati datele dumneavoastra in forma noastra de inscriere.

Inscrieti-va aici

Concursul va fi deschis de azi 14 decembrie si pana pe 27 decembrie 2015. Pentru tragerea la sorti vom folosi site-ul random.org. Inainte de a alege castigatorii, vom elimina inscrierile multiple, pentru a da fiecarui participant o sansa egala de castig. Daca sunteti din alta tara va puteti inscrie la concursul nostru, cu conditia sa ne oferiti o adresa din Romania unde va putea fi livrat produsul. Va rugam introduceti corect datele dumneavoastra, altfel nu vom putea sa va contactam. Premiile se vor livra dupa sarbatori, mai precis dupa 5 ianuarie iar castigatorii vor fi contactati de fiecare firma in parte pentru detaliile de livrare.


1. Pachet: un blender performant.


2. Un germinator automat Fresh Life in valoare de 525 lei

FreshlifeSprouter2b__24689_zoom__44445_zoom

3. Carte „Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa” autor Ligia Pop.

Cartea de fata prezinta sfaturi utile despre felul in care puteti sa va imbunatatiti stilul de viata, indiferent daca consumati produse animale sau vegetariene.

Sfaturi pentru o viață mai sănătoasă
Coperta ediției II a acestei cărți

4. 2 masti faciale in valoare de 200 lei fiecare


5. 5 cosuri de produse care vor contine urmatoarele:

  • 1 cutie borcan Green Sugar si un sorț Green Sugar
  • 1 cutie 50 stickuri Green Sugar si o cana Green Sugar

6. Pachet oferit de Mosia lui Pirulo, in valoare de 75 euro.

Toate produsele din pachet provin din Spania si Elena Dumitrescu, cea care ofera aceste produse le va trimite castigatorului si va suporta taxele de transport oriunde in tara. Maslinele si uleiul de masline sunt din productia lor proprie, mai exact Elena impreuna cu sotul ei, au o livada de peste 200 de maslini in Spania si ei fac uleiul prin presare la rece, ocupandu-se si de conservarea maslinelor, fara sa adauge soda caustica sau alte chimicale care se folosesc de obicei. Produsele sunt excelente, le folosim de ani de zile si de aceea mi-as dori sa aflati si voi de ele. Pachetul va merge la un singur castigator si va contine produsele de mai jos (nu sunt toate in poza, insa toate vor fi in pachet):

  • Uleiul va fi filtrat sau nefiltrat dupa dorinta destinatarului:
  • Don Pirulo – ulei de masline presat la rece varietatea Farga – 1l
  • Don Pirulo – ulei de masline presta la rece varietatea Arberquin – 1l
  • Don Pirulo – masline verzi – bidon de 0.800 kg
  • Don Pirulo – masline natur – bidon 0.800 kg
  • La Calandina – Flori de maslin-ulei presat la rece ecologic, 0.250l
  • La Calandina – masline negre in saramura, in vid, produs ecologic
  • La Calandina – pate de masline negre – produs ecologic
  • La Galinda – miere naturala de azahar (flori de portocal), borcan de 0.5 kg
  • Curmale Deglet Nour, provenienta Tunisia, naturale, fara aditivi sau conservanti 0.500 kg.
  • Cafea Bio Arabica Chiapas – provenienta Mexic. E unica varietate de cafea cultivata la peste 1400 m doar in Mexic. Produs ecologic
  • Ciocolata Neagra, cacao 70% si panela (suc de trestie cristalizat) din culturi ecologice. Contine pepitas de cacao.
DSCN0711

7. Pachet oferit de „Miere integral naturala raw din Dobrogea” contine 6 kg miere 2015 in valoarea de 160 lei

Anastase Liviu, apicultor din Dobrogea spune, „Promovam mierea complet naturala, fara adaosuri nici in miere si nici in stup pentru a stimula o productie majora. Mierea pe care o primiti va fi mierea naturala, raw asa cum a fost scoasa din stup. Nu intervenim nici termic asupra ei, deci in timpul iernii va fi in stare aproape sau total cristalizata.” Mai multe detalii despre el puteti gasi vizitand site-ul si pagina de Facebook, Miere integral naturala din Dobrogea. Pachetul contine:

  • 2 kg miere de salcam obtinuta la Bertesti, Braila care contine si salcioara, ceea ce a dus la o cristalizare fina. Gustul este preponderent de salcam; 2 kg miere de tei, recoltata la Telita, Tulcea (contine si ceva flori de camp);
  • 2 kg miere poliflora, continand floarea soarelui, tei, flori de camp;
  • Valoare premiu: 160 lei
  • Se asigura si transportul prin Posta Romana.
SAM_7585

8. Pachet oferit de Minoki – haine din bumbac organic in valoare de 143 lei.

W14_REF07_01

9. Pachet in valoare de 190 lei. Set EA si EL in culori festive – CERCEI eleganti din argint si cristale Swarovski rosu Siam si PAPION asortat.

Bijuteriile Charm de Paris sunt ambalate in cutiute-cadou speciale, personalizate si legate cu funda, asa cum ii sta bine unui cadou pretios. Bijuteriile sunt insotite de certificat de provenienta si instructiuni de pastrare si intretinere.


10. Un cupon de 50% reducere la achizitionarea unui deshidrator Biofuture 1.1

Deshidratorul BIOFUTURE este conceput si manufacturat 100% în Romania de catre inginerul Cezar Proca. Acest produs a fost creat cu multa pasiune si daruire din dorinta de a oferi in primul rand un produs de calitate propriei familii dar si publicului interesat, folosind materiale si vopsele care sa nu afecteze sanatatea familiei sau gustul alimentelor. Spun asta, fiindca alte deshidratoare celebre folosite de intreaga lume a raw foodistilor, in ciuda popularitatii lor, nu se ridica la calitatea acestui produs romanesc, care intampina toate normele de siguranta alimentara.

12274485_739174722882811_6245056959579398938_n

Inscrieti-va aici

Mult succes si va dorim sarbatori fericite alaturi de cei dragi!

26 de gânduri despre „Concurs de Craciun

  1. Nu am inteles ce sa facem pe sait-ul random org. M-am inscris dar am vazut ca acel sait este in engleza si nu inteleg

    Apreciază

    1. Nu trebuie sa faceti nimic pe acel site. Acolo vom face noi tragerea la sorti. Este un site la care se introduce numarul tuturor participantilor si el selecteaza la intamplare numere castigatoare.

      Apreciază

  2. Bună ziua,

    Am vrut să mă înscriu la Concurs dar nu-mi dă voie să dau click pe ” în această formă de înscriere”, nu știu de ce. (ps. mesajele dumneavoastră îmi vin în spamîn loc să vină normal în cutiuță).

    Cu drag, felicitări pentru tot ce faceți,
    prof. Cornelia Dumbrava Colegiul National „Gheorghe Sincai”Baia Mare.

    Apreciază

    1. Buna ziua,

      Am verificat acum si functioneaza forma de inscriere. V-am adaugat eu manual pe forma de inscriere si veti primi un email de notificare. In privinta mesajul, intra la spam fiindca multa lume nu apreciaza informatia gratuita de pe site-ul meu si ne declara spammers sau „infractori virtuali”.

      Cu bine si multumim de suport,
      Ligia

      Apreciază

  3. Buna ziua,nici la mine nu merge cand dau click,pe respectivul link.Cum procedez sa ma inscriu?Stipulez ca am primit pe adresa de mail, un link atasat,unde mi se cerea sa confirm participarea.Acest link nu functioneaza.

    Apreciază

    1. Buna ziua,

      Link-ul functioneaza, fiindca au reusit sa se inscrie peste 1.000 de oameni fara probleme. Incercati din alt browser.

      Cu bine,
      Ligia

      Apreciază

Comentariile sunt închise