Evenimente

Concurs de Paste 2016

Dupa cum v-am invatat in anii precedenti, anuntam deschiderea concursului de Paste, in care vom avea premii superbe pentru toate gusturile. Pentru a intra in concurs, trebuie sa completati datele dumneavoastra in forma de inscriere. Concursul va fi deschis de azi, pana pe 4 mai 2016 la ora 20 pm. Pentru tragerea la sorti vom folosi site-ul random.org. Inainte de a alege castigatorii, vom elimina inscrierile multiple, pentru a da fiecarui participant o sansa egala de castig.

Va rugam introduceti corect datele dumneavoastra, altfel nu vom putea sa va contactam. Daca in maxim de 3 zile nu vom putea sa contactam persoanele castigatoare pentru fiecare premiu, vom face alta tragere la sorti pentru acele premii. Premiile se vor livra dupa sarbatori (dupa data de 7 mai) iar castigatorii vor fi contactati de fiecare firma in parte pentru detaliile de livrare. Regulile complete ale concursului se gasesc aici.

–> Înscrierea pentru concurs se face aici!

1. Un set format din 3 carti scrise de mine, care include urmatoarele: „Germeni si Vlastari”, „Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa” editia II (dubla in informatie fata de prima editie) si „Retete Vegane Fara Foc” editia VI (care cuprinde acum 101 retete fata de editia anterioara care cuprindea 80). Pachetul este oferit de Editura Curtea Veche.

2. Biofuture Carpathia ofera un cupon de reducere de 20% la achizitionarea unui deshidrator Biofuture Bite.

Promo Ligia Paste

3. Mama Pan ofera un pachet de produse facute cu maia: 1 paine cu maia, 1 pachet de biscuiti integrali cu seminte si merisor, 1 pachet de saratele cu maia, 1 pachet de placinta dietetica cu mere Ionatane.

20160418_104447

4. Orgonia ofera un pandantiv orgonic cu floarea vieții. Conține: ametist, quartz roz, amazonit.

unnamed

5. Gradina cu Dragoste ofera drept cadou un cos de cosmetice 100% naturale.

Antirid de zi

6. Pink & Blue Handmade ofera un set cadou, rochie unicat si papusica cu rochita asortata pentru varsta 0-6 luni.

papusa6

7. Un cos de produse romanesti, 100% naturale, cat si un voucher pentru persoana ce va castiga cosul.

Poza Cos

–> Înscrierea pentru concurs se face aici!

Vă dorim succes la tombolă și un Paște Fericit alături de cei dragi!

15 gânduri despre „Concurs de Paste 2016

  1. Buna, m-am inscris de 5 ori fara sa vreau acest lucru, sper sa nu va incurc.Imi cer scuze.Cele bune,   Obadean Aneta P.S. imi doresc sa raman in concurs daca este posibil.

    Apreciază

  2. Multumim pentru concurs!
    Toate premiile sunt tentante sau de apreciat. Sunt sigura ca cei ce vor castiga se vor bucura de ele in preajma acestor sarbatori.

    Apreciază

  3. Buna! M-am inscris in concurs dar nu stiu daca mai trebuie sa dau share sau ceva…
    Multumesc mult Ligia si iti doresc un timp minunat!

    Apreciază

    1. Buna,

      Nu e obligatoriu, e doar pentru a informa si pe altii despre concurs. Inscrierea e doar pe baza introducerii datelor fiecaruia, pentru a putea contacta ulterior castigatorii.

      Mult succes,
      Ligia

      Apreciază

Comentariile sunt închise