Evenimente

Mimi Kirk vine în România!

Nota: Nu noi am organizat evenimentul, deci nu la noi se face inscrierea si plata. Vedeti detalii mai jos.

Numită de PETA „cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani”, Mimi Kirk va susține în luna iunie la București, conferința “How to Live Raw in Romania”. Mimi vine pentru prima data în România și am bucuria să vă invit să participați la acest eveniment unic. Mimi Kirk vine pentru prima data în România la invitația DO GOOD ACADEMY în cadrul VegFest – săptămâna vegetarienilor din România.

IMG_2457 good

A cucerit întreaga lume cu cărțile ei despre cum să trăiești sănătos, are 77 de ani, este vegetariană de la 30 de ani și în ultimii ani a ales stilul de viață raw vegan. Mimi Kirk le promite românilor o întâlnire memorabilă.

„La 30 de ani m-am decis sa nu mai mănânc hrană de origine animală și am devenit vegetariană. A fost mai degrabă o alegere spirituală. Apoi, am decis sa devin raw vegană și să împart experiența mea cu întreaga lume” – Mimi Kirk.

La vârsta de 70 de ani a fost votată de PETA „cea mai sexy vegetariană de peste 50 de ani”, Mimi Kirk este autoare a mai multor best seller-uri internationale, „Live Raw”, „Live Raw around the world” și “The Ultimate Book of Modern Juicing”. Supriza oferită va fi lansarea cărții “The Ultimate Book of Modern Juicing”, în limba română.

Speaker internațional, coach de renume mondial, avocat al vieții sănătoase și longevității, Mimi Kirk se va întâlni cu publicul român vineri, 10 iunie de la ora 18:00. Este ocazia unică cand veti putea gusta mâncărurile fine recomandate de Mimi în cadrul unei companii antrenante – “Dinner with Mimi Kirk”. Pe 11 iunie de la ora 9:30, la Palatul Ghica Tei din capitală, ea va susține conferința “How to Live Raw in Romania”.

LiveRaw1920X1080_Conference-2

3 gânduri despre „Mimi Kirk vine în România!

  1. Salut Ligia!

    Poti sa-mi emiti o factura pentru 2 persoane fizice la conferinta? Nu am card. Multumesc.

    Dumitru Oana

    Apreciază

Comentariile sunt închise