Evenimente

Craciun fericit!

Bradul nostru este gata, chiar daca tot mai adaugam ornamentele preferate! Noi, Ligia, Sophie si Raoul, va dorim un Craciun fericit alaturi de cei dragi!

img_6594-jpg

_mg_0006-jpg

67 de gânduri despre „Craciun fericit!

  1. De pe meleaguri tunisiene, va uram si noi sarbatori frumoase si un an nou, cu multe satisfactii!
    La multi ani  2017!

    Apreciază

  2. Superb a iesit bradul! Sarbatorile de iarna sa va gaseasca sanatosi, alaturi de cei dragi, primind si impartind bucurie! Va dorim si noi un an nou 2017 imbelsugat, indestulat cu proiecte, plin cu voie buna si presarat cu surprize frumoase! LA MULTI ANI si CRACIUN LINISTIT, DE POVESTE!

    Apreciază

  3. Foarte frumos 😊, Sarbatori Fericite si implinite alaturi de cei dragi si voua!

    Ionela

    Apreciază

  4. Wow, ce brad ca-n filme si-n desene animate! E artificial? Craciun fericit de asemenea! Nasterea lui Hristos sa va fie de folos!

    Apreciază

  5. Ce brad frumos aveti! Si ce incapere frumoasa. Va multumesc din tot sufletul pt toate lucrurile minunate pe care ni le impartasiti. Sunteti un om minunat cu o familie minunata.
    Va doresc sarbatori binecuvantate cu multa lumina si multa iubire.

    Cu deosebita admiratie si consideratie,
    Lacrimioara Morar

    Apreciază

  6. Buna ziua dna Ligia,

    Ce frumoasa surpriza mi-ati facut sa va vad bradul asa de frumos impodobit. Va doresc un Craciun fericit si un nou an plin de bucurii si impliniri.

    Va imbratisez cu drag,
    Ileana Ile

    Apreciază

  7. Multumim Ligia! Acelasi lucru-ti dorim si noi tie si familiei tale si sa ne bucuri si la anul care vine cu sfaturi si retete minunate!

    Apreciază

  8. Crăciun de poveste dragilor! Va mulțumim ca existați! Pentru noi chiar sunteți un dar prețios de la Cel de Sus! 
    Cornelia, Andrei si George 🙂 

    Apreciază

  9. Buna seara.

    Fie ca sarbatorile de iarna sa va aduca bucuria Craciunului prin sanatate, spiritul Craciunului prin pace, emotia Craciunului prin dragoste.La multi ani!

    Cu stima,
    Teologu V.

    Ps. Multumesc pentru tot ce am primit de la dvs.

    Apreciază

  10. Mulțumim mult pentru urare. Si noi va dorim un Crăciun care poate fi cu adevărat fericit numai împreuna cu Cel sărbătorit.

    Apreciază

  11. Va mulțumesc pentru urările frumoase si aceleași gânduri bune si pentru familia dvs. Crăciun fericit

    Apreciază

  12. Un brad frumos impodobit, cu dragoste oferit noua privitorilor. Sa va bucurati de spiritul Craciunului si sa intrati in noul an cu obiective indraznete si realizabile. La multi ani!

    Apreciază

  13. Multumesc imens….Zilnic folosesc sfaturile dvs… Sarbatori speciale !!!si un 2017 plin de evenimente care sa va aduca mari satisfactii…. Cu stima, Anuta Ghebaru.

    Apreciază

  14. Draga Ligia !  Iti mulțumesc pentru urare! Si iti (va) mulțumesc pentru tot ce ati realizat si facut pentru noi, cei care suntem alaturi de tine, in incercarea unei vieti mai frumoase!  Va doresc si eu din tot sufletul, de la mare distanță de țară,  Crăciun Fericit si La Mulți Ani 2017! Fie ca anul ce vine sa fie mai bun,  sa fiți sănătoși si plini de inspiratie in tot ce veti crea! 

    Apreciază

  15. Super Brad!

    Multumesc mult pentru frumoasele ganduri si minunatele urari! Fie ca Pruncul nascut in ieslea din Bethleem sa va umple casele si vietile cu bucurie, sanatate si multa intelepciune pentru anul care vine, 2017! Craciun Fericit alaturi de cei dragi si apropiati! sarbaƒtori Fericite, Pace si Armonie! La multi ani fericiti si impliniti!

    Cu multa consideratie,
    Fam. Savescu

    Apreciază

  16. Craciun binecuvantat, iubire si liniste sufleteascava ureaza cu drag si respect pentru munca pe care o desfasurati!
    Carmen Georgescu

    Apreciază

  17. Multumim din suflet. Fie ca binele pe care il faceti oamenilor prin sfaturile pe care le dati sa vi se intoarca inmiit. Multa sanatate, putere de munca, liniste sufleteasca. Sarbatori fericite!

    Elisabeta Minzat

    Apreciază

  18. Va doresc sa va bucurati de printesa care o aveti.Craciun fericit!(va rog o reteta ptr.formele de sicon)va multumesc.Sarbatorile cu bine.

    Trimis de pe smartphone-ul meu Samsung Galaxy.

    Apreciază

  19. Multumesc pentru bucuriile facute pana acum prin informatiile importante, retete si expozitii. Craciun fericit in bucurie si armonie cu sine si cu ceilalti !!

    Apreciază

  20. Craciun fericit la toata familia , sa va bucurati de sarbatori!

    Inviato da Yahoo Mail su Android

    Apreciază

  21. MULTUMESC LIGIA PENTRU TOT CE AI FACUT PENTRU NOI ROMANII SI CEEACE FACI. CEEACE MANCAM ARE O IMPORTANTA URIASA ASUPRA SANATATII SPUNE dr.ROBERT MORSE, IN CARTEA :”SA TRAIM SANATOS FARA TOXINE”

    Apreciază

  22. Crăciun fericit, Multumim frumos pentru toate preocupările tale, împreună cu soțul tău si împreună cu toată echipa voastră. Aceste preocupări ale voastre fac să devenim cu toții o mare „familie”, o comunitate care vrea să renunțe la niște vechi și nesănătoase obiceiuri pentru a împământa noi obiceiuri care să ne ajute să fim foarte sanatosi, fericiti și puri, in toate aspectele vieții noastre. Mulțumim pentru tot și vă doresc multă inspirație și înțelepciune în a continua ceea ce a-ți început și continuați așa frumos. Să aveți sărbători cu bine, cu multă liniște si iubire in inimile și sufletele voastre. Cu tot dragul, Ioan Codreanu 

    Apreciază

  23.  

    Multumesc pentru urari! Craciun fericit si dvs si celor dragi cu pace, armonie si bucurie in suflet iar in noul an iubirea si ocrotirea Divina sa va insoteasca mereu! La multi ani! Simona Pricop, cu drag

    Apreciază

  24. Multumesc pentru urari ! CRACIUN FERICIT va dorim si noi! S-auzim numai de bine!
    Cu simpatie, Mariana Punga, Brasov.

    Apreciază

  25. CRACIUN FERICIT! Foarte frumos aranjat bradul. Nasterea Domnului sa va aduca binecuvantare, innoire belsug si sa deschida usa norocului, bunatatii si pacii in familia voastra.

    Apreciază

  26. Craciun fericit si Dumnezeu sa va ajute sa promovati tot mai mult stlul de viata sanatos !

    ________________________________

    Apreciază

  27. Multumesc pentru retetele sanatoase si pentru sfaturile utile. Imi place bradul si va doresc multa sanatate si bucurie. La multi ani.

    Apreciază

  28. Multumesc mult. Craciun  fericit si un an nou cu multe impliniri si bucurii alaturi de cei dragi, va doresc. LA  MULTI ANI 2017! Mioara Craciunescu.

    Apreciază

  29. Multumesc pt urari!Sarbatiri feticite in continuare!Frumos brad!

    Trimis de pe tableta Samsung

    Apreciază

Comentariile sunt închise