Ingrijirea sanatatii

Metoda rapida de eliberare a sinusurilor

Este o perioada in care toata lumea pare a fi afectata de vremea rece. Se stie ca la nivelul gatului sunt diverse cai de drenaj limfatic, care uneori se blocheaza si trebuie eliberate prin masaj. De asemenea, tensiunea psihica in general se localizeaza la nivelul gatului si asa cum ati observat, cand suntem tensionati sau suparati, simtim un nod in gat. Cei care au atacuri de panica, simt ca muschii se incordeaza la nivelul gatului, si parca se inchide gatul si nu pot respira. Zona gatului este bine sa fie masata zilnic, daca dorim sa indepartam tensiunea concentrata si rezidurile acumulate in sistemul limfatic de acolo.

Fiindca pe noi ne-a ajutat mult, va prezint doua metode rapide de eliberare a sinusurilor si drenaj limfatic, dar si pentru prevenirea amigdalitei sau pentru vindecarea rapida a acesteia.  Veti vedea ca face minuni metoda si se poate practica atat la copii cat si la adulti. Pe loc veti simti imbunatatiri, daca urmati toti pasii de la inceputul pana la sfarsitul acestor videouri.

S-ar putea sa va placa si urmatoarele articole pe aceasta tema:

10 gânduri despre „Metoda rapida de eliberare a sinusurilor

  1. Foarte bun, bine venit pt cei suferinzi, dar nu uitati ca s ar putea sa beneficieze de el doar cunoscatorii limbii engleze,iar Romania,e inca, pt varsta bunicilor mei, francofona!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Indiferent daca nu se cunoaste limba engleza, video-urile demonstreaza miscarile care trebuie facute. Deci, e vorba ca trebuie doar imitate niste miscari si asta nu e complicat, indiferent daca cunosc engleza sau nu.

      Apreciat de 1 persoană

  2. Multumesc pentru tot. Ma gandeam cum sa iti trimit mesaj pentru a-ti cere informatii despre Raw Generation Expo, cand am gasit newletterul cu informatiile asteptate. Ca de multe alte ori, reusesc sa primesc raspuns la intrebari inainte de a le pune. Multumesc inca o data pentru tot ce faci si, nu in ultimul rand, pentru organizarea evenimentelor Raw Generation Expo. Voi incerca sa fiu din nou prezenta la Bucuresti. Daca este nevoie de ajutor-cu drag. Astept sa ne revedem. Noapte buna!

    Apreciază

  3. Aceleasi puncte presate ca la terapia Bowen. Si da, functioneaza de minune! 🙂

    Multumim, Ligia!

    Apreciază

Comentariile sunt închise