Expozitiile noastre isi schimba formatul

Asa cum am anuntat pe website-ul RGE, dupa sapte ani de activitate, douasprezece expozitii nationale si sase expozitii regionale organizate in tara noastra frumoasa, am decis sa schimbam directia acestui proiect si sa-l transformam intr-un eveniment mai special.

Vrem sa va multumim tuturor pentru interesul si participarea la expozitiile noastre de pana acum si va invitam si la urmatorele evenimente! Toate editiile organizate ne-au oferit experiente inedite si ne bucuram ca am putut sa va intalnim personal si sa va prezentam produse si informatii interesante!

Raw Generation Expo

Desi inchidem usa acestui proiect, o lasam descuiata. Daca pe viitor vom gasi o formula de organizare ideala, care sa combine elementele pe care noi le consideram necesare pentru a pastra calitatea, atmosfera si imaginea dorita de noi, este posibil sa redeschidem acea usa si sa le reluam forma.

Planuiam sa facem si editia treisprezece a expozitiei noastre in aceasta toamna la Bucuresti, dar am decis sa o anulam si sa ne concentram pe un nou proiect si anume, Raw Generation Conference: o serie de conferinte pe teme specifice, unde focusul este pe prezentari ghid, pline de informatii utile si speakers interesanti, cu o sectiune restransa de spatiu expozitional cu vanzare, la care toata lumea va avea accesul gratuit. Expozantii vor fi selectati de noi in functie de tema fiecarei conferinte.

Scopul principal este ghidarea si incurajarea celor care isi doresc sa isi imbunatateasca calitatea vietii, fiindca este mare nevoie de ajutor in acest sens. Informatiile sunt multe si fara indrumare este dificil sa iti gasesti drumul daca nu ai pe cineva care sa iti traseze directia corecta. 

Debutul acestei serii de conferinte va avea loc la Cluj-Napoca pe 12 noiembrie, 2017. Suntem foarte entuziasmati de programul interesant, de oportunitatea participantilor de a servi in cadrul conferintei un pranz cu semnatura mea, plus multe alte surprize. Totul se va intampla la Grand Hotel Italia *****, intr-un spatiu elegant si special. Vedeti aici ofertele de pachete si speakerii primului eveniment.

 • Sambata seara: Welcome Cocktail (acces cu plata, inclus insa in pachetul VIP)
 • Duminica:
  • Seminarii si prezentari cu 10 speakers alesi de noi pentru tema specifica a conferintei (inclus in pachet)
  • Spatiul expozitional cu vanzare (acces gratuit pentru toti vizitatorii)
  • Lunch Menu signature – Ligia Pop (inclus in pachet)
  • 2 cofee breaks (inclus in pachet)
  • Gala Dinner (acces cu plata, inclus insa in pachetul VIP)

Raw Generation Conference

Planuim sa organizam aceste conferinte si in Bucuresti si alte orase importante din tara. Pana atunci, sa aveti parte de o viata frumoasa si sa ne vedem sanatosi la conferintele noastre!

Ligia si Raoul Pop

Ligia si Raoul Pop

5 comentarii la “Expozitiile noastre isi schimba formatul

 1. Felicitari pentru tot ceea ce faceti. Multumim pentru informatiile valoroase pe care le primim. Pentru mine Ligia ai fost si esti inspiratie…datorita tie am trecut de la vegetarian (14 ani) la vegan ( de 2 ani) si am descoperit atatea lucruri despre care habar nu aveam si care mi-au schimbat viata in bine. Iti urmaresc filmuletele de pe you tube inca de acum 8 ani si incerc sa aplic cat mai multe din ceea ce invat de la tine. Scucces cu noul format al intrunirilor. La cele de la Cluj sigur voi participa. Pentru mine… fiind din Baia Mare e o adevarata oportunitate.

  Apreciază

 2. Salut aceasta noua fata a urmatoarelor expozitii ,mi se pare interesant si o schimbare nu poate fi decat pozitiva.Voi face tot posibilul sa vin la primul targ de acest fel cand va fi la Bucuresti.Va doresc ca acest nou inceput sa  fie de bun augur ,sanatate si realizari pline de satisfactii! 

  Apreciază

 3. Din partea GreenArts, 8imism si Turismverde,

  Va multumim pentru tot ce ati facut pentru cresterea verde (psihica si fizica) a concetatenilor nostri inclusiv a membrilor nostri si a subsemnatului.Suntem optimisti ca nu va veti opri din demersurile de a share-ui din cunostintele voastre si de accea va invitam in calitate de speakeri la urmatoarea editie a seriilor de conferinte „Veganism si turism” la editia de toamna a TTR intre 16-19 noiembrie 2017, ca sa ne ajutati sa imprietenim industria turismului macar cu vegetarismul, daca nu cu veganismul. Facem lobby constant pentru aceasta de la infiintare, dar de cand va cunoastem pe voi ne-am intensificat actiunile in special in ultimii ani cand s-a constat o crestere a interesului din ce in ce mai mare al publicului catre un astfel/altfel de stil de viata. Astfel am sustinut intens cauza hranei/dietei verzi in turism si la evenimente mai mari precum Black Sea Food Summit 2016, anul trecut ca parteneri ai Sarbatoarea Gustului si anul acesta la Editia de primavara 2017 a TTR, ca si parteneri.

  Va invit pe aceasta cale sa impartasiti din impresionanata voastra experienta la Conferinta „Veganism si turism, avantaje de marketing. Dezvoltarea tururilor Veggy-Green Food in Romania”, profesionistilor prezenti la editia de toamna a TTR. Am prevazut doua sectiuni restranse de spatiu expozitional cu degustare Veggy-Vegan, la care profesionistii vor avea accesul gratuit pentru a afla despre acest tip de dieta. Detalii pe http://turismverde.ro/afiseaza_stire/101.html. Va invitam cu drag pe aceasta cale sa ne fiti parteneri la demersul inceput pentru introducem la scara mai larga (depasind faza de primi pasi) alimentatia vegetariana-vegana in sectorul de turism din Romania.

  Apreciază

%d blogeri au apreciat asta: