Evenimente

CONCURS – Alege-ti premiul pe care ti-l doresti!

Update 17.11.2017: Castigatorii celor 5 premii sunt Cristina Troscenco, Alice Alexandra Rmn, Andra Ferencz, Diana Lucaci, Frida Kahlo.

De ani de zile lucrez cu drag la a gasi cele mai bune metode de a va motiva sa faceti alegerile corecte pentru sanatate. Azi va indemn sa-mi veniti in sprijin si, pentru a participa la acest concurs trebuie sa va activati puterea de a avea un impact pozitiv in vietile celorlalti!

Iata ce trebuie sa faci:

  1. Anunta pe contul personal de Facebook acest concurs si motiveaza-ti prietenii sa aleaga produse organice! Integreaza in postarea ta #AlegeOrganic si intri automat în concurs!
  2. Alege-ti premiul dorit! Mentioneaza-le intr-un comentariu la postarea mea de Aici si, ele vor constitui premiul tau, în cazul în care te numeri printre castigatori.
  3. La final  vor fi premiate 5 dintre postarile de motivare ce reusesc sa transmita cele mai puternice si mai convingatoare mesaje!

Inscrierile se fac in perioada 31.10.2017 – 14.11.2017, iar castigatorii vor fi anuntati pe 17.11.2017. Regulile complete ale concursului se gasesc aici, cu mențiunea ca pentru acest concurs nu vom selecta utilizand random.

Inspiră persoanele dragi din viața ta să facă alegeri bune pentru sănătate şi Adevărata Stare de Bine!

3 gânduri despre „CONCURS – Alege-ti premiul pe care ti-l doresti!

  1. Buna Ligia. Abia azi am vazut ca ma numar printre castigatorii concursului. Sunt atat de fericita!!!! Sper ca mai este valabil. Am tot urmarit postarile dar nu stiu cum mi-a scapat update-ul. Cum pot intra in posesia premiului? Multumesc din suflet!!!

    Apreciază

Comentariile sunt închise