Evenimente

Concurs de Crăciun 2017

Update 5 ianuarie: Aici gasiti postarea din 5 ianuarie, in care sunt listati castigatorii concursului.

Luna decembrie este cea mai frumoasa perioada din an, cand toti suntem imprejmuiti de vraja Craciunului, avand in suflet dorinta de a darui si de a-i face fericiti pe cei de langa noi. Cu aceasta ocazie, venim cu un nou concurs prin care oferim premii si cadouri interesante, si anume produse folosite si apreciate de noi!

Concursul incepe cu ziua de azi, 15 decembrie 2017 si este deschis pana pe 5 ianuarie 2018. Premiile se vor livra dupa sarbatori, mai precis intre 5-10 ianuarie, iar castigatorii vor fi contactati de fiecare firma in parte pentru detaliile de livrare. Vom posta numele castigatorilor si orasele de unde sunt aici pe website.

Pentru cine este acest concurs?

Doar pentru cei abonati la acest site, adica cititorii mei fideli pe care dorim sa ii felicitam pentru ca ne urmaresc de mai bine de 8 ani.

Regulile concursului le puteti consulta aici.

Nu mai este nevoie sa va inscrieti pe nici o forma, deja avem datele voastre de contact, asta doar daca sunteti abonati la lista mea de stiri si intrati automat in concurs. O sa va rog sa va verificati inbox-urile deoarece voi trimite un mesaj pe email cu datele dumneavoastra de contact pe care le detinem si cu un link unde puteti sa le actualizati. Verificati si la folderul de spam/junk in caz ca va intra acolo mesajul din greseala. Va rog sa nu ne raspundeti pe email cu datele noi de contact fiindca nu putem actualiza manual zeci de mii de contacte.


1. Un exemplar din cartea mea, Un ghid al detoxifierii in 15 zile.

  • Pachet pentru trei castigatori.

Un ghid al detoxifierii in 15 zile


2. Premiu acordat de Nano-b in valoare de 300 lei.

  • 2 x Periuţă de dinţi Nano-b cu ioni de aur şi cărbune de bambus
  • 1 x Ornament ceramic unicat manufacturat, pictat cu aur de 24K
  • Pachet pentru un singur castigator.


3. SET DE 4 VASE DIN FONTA PENTRU GATIT OFERIT DE MAGAZINPRODUSE-FONTA.RO, IN VALOARE DE 369 LEI:

  • Forma Briose
  • Cratita 3.2 litri
  • Tigaie Traditionala
  • Tigaie Grill
  • Pachet pentru un singur castigator.

Se stie ca fonta care este asezonata si ingrijita ca la carte, tine o viata intreaga si o putem lasa si mostenire. Aceste oale sunt dupa parerea mea, unele din cele mai safe oale de gatit din lume, despre care veti gasi detalii in aceasta postare.


4. Bioscem – Vitalitate si Protectie, ofera 3 pachete in valoare de 310 lei. Fiecare pachet va contine:


5. Pachet oferit de ”Miere integral naturala raw (apicultor Liviu Anastase)”, contine 6 kg miere raw in valoarea de 160 lei.

  • 2 kg miere salcam (cu putina rapita)
  • 2 kg miere poliflora
  • 1 kg miere tei
  • 1 kg miere rapita
  • Se asigura si transportul prin Posta Romana
  • Pachet pentru un singur castigator.


6. Pachete oferit de Scallo-P

  • 1 cutie de 100 g Scallo-P
  • Pachet pentru un singur castigator.

Scallo-P


7. Pachete oferit magazinul Lady Bio

  • Un set de produse de machiaj PuroBio Cosmetics. Setul contine o paleta ca cea din imagine iar castigatoarea poate sa-si personalizeze paleta alegand  o pudra compacta, o pudra iluminatoare, un blush si 3 farduri de pleoape. Valoare premiu 303 lei.
  • Set cosmetice ayurvedice antirid Khadi (ulei antirid si masca antirid). Valoare premiu 106 lei.
  • Set cosmetice Indiene Soultree (creion kajal pentru ochi si balsam de buze cu Violete si unt de kokum). Valoare premiu 100 lei.
  • Pachet pentru trei castigatori.

27 de gânduri despre „Concurs de Crăciun 2017

  1. Buna seara! Imi doresc tare mult sa primesc un premiu din cadrul acestui concurs! Te urmaresc cu drag, Ligia! Toate cele bune! 😊

    Apreciază

  2. Cadouri minunate si cu siguranta utile. Multumim pentru concursul deja traditie si nu in ultimul rand pentru toate articolele interesante prezentate pe site!

    Apreciază

  3. Buna ziua,

    Multumim foarte mult pentru impartasirea cunostintelor si experientelor dvs! Ma ajuta sa aleg produse de calitate atunci cand am de facut o noua achizitie.

    As vrea sa particip si eu la concurs. Sunt inscrisa la newsletter insa nu cred ca am completat toate datele mele avolo. Cum mai pot face asta?

    Multumesc! Sarbatori in pace si iubire!

    Apreciază

  4. Ca initotdeauna, minunate cadouri, nu stii ce ti-ai dori mai mult, chiar daca pe unele le ai.
    Multumim si felicitari pentru castigatori!

    Apreciază

  5. Va multumesc pentru toate sfaturile! Sarbatori fericite, sanatate si multe bucurii!

    Mirea Stela

    Apreciază

  6. Minunate premiile! Simtim cu adevarat spiritul Craciunului! Si chiar daca nu voi castiga niciunul, sunt castigata pentru ca pot afla mereu lucruri interesante si de ajutor pe site-ul dumneavoastra. Mult success pe mai departe!

    Apreciază

  7. Ce bucurie ca avem iar concurs! Ligia te urmaresc de ceva timp si de foarte multe ori am gasit raspunsuri si solutii sanatoase. Multumim si s-o tinem tot asa 😉

    Apreciază

  8. Multumim frumos pentru concursul cu premii-deosebite!Urmaresc sfaturile si articolele cu mare interes.!Sarbatori cu bine si multa fericire in noul an!

    Apreciază

  9. Urmaresc cu multa placere si cu incredere informațiile pe care ni le dai. Am comandat produse pe Mall si am fost foarte mulțumită de calitate si promptitudine.
    Sărbători fericite!

    Apreciază

  10. Felicitari pt concurs! Castigul unui premiu e o mare bucurie pt oricine dar cea mai mare bucurie este stilul de viata raw vegan care ne a adus asa de multe castiguri la cel mai esential capitol al vietii: sanatatea!

    Apreciază

  11. La care sa te opresti? Greu de ales… tot ce ai recomandat si am cumparat mi-a placut, mi s-a potrivit, deci esti persoana ale carei preferinte mi se potrivesc si cumpar cu incredere intrucat stiu ca nu faci compromisuri si ai informatii complete pe care ni le daruiesti cu atat de multa generozitate, draga noastra Ligia Pop!
    Multumim pentru concurs si felicitari castigatorilor norocosi!

    Apreciază

  12. Oare eu de ce nu am primit nici un premiu? Desi ma intereseaza toate articolele si le citesc . Am comandat si Storcator Kuvings care l-ai recomandat si alte aparate recomandate de Ligia Pop

    Apreciază

  13. Sărbători fericite! Sper să fiu una dintre câștigătoare când se va organiza tragerea la sorți! 🙂

    Apreciază

  14. Sarbatori fericite! Multumim pentu rabdare si intelegere de care dai dovada de fiecare data, toata aprecierea💐💐💐☃️☃️

    Apreciază

Comentariile sunt închise