Evenimente

O vizita in casa noastra

De curand am fost intervievata de Wizmo.ro, unde am povestit despre noi, despre casa noastra si amintirile care ne leaga de ea. Este o casa veche saseasca, construita acum 200 de ani, cu multa istorie, in care ne-am regasit linistea. Nu vreau sa va stric surpriza, asa ca va invit pe Wizmo.ro, unde puteti citi interviul integral si sa vizualizati intreaga galerie de poze.

13 gânduri despre „O vizita in casa noastra

  1. Pentru mine si familia, in tot ce faceti sunteti un model demn de urmat. Va îndrăgim de câtiva ani buni! Va doresc sărbători fericite si sa aveti numai bucuriiiiii si muuulta sanatate.

    Cu stimă,
    Fam. Anghel din Ploiești

    Apreciază

  2. O casa armonioasa, eleganta si plina de bun gust. Sa traiti sanatosi in ea si sa va bucurati pana la adanci batraneti de binefacerile sale impreuna cu copiii si nepoteii vostri. Sarbatori binecuvantate !

    Apreciază

  3. Woau… m-am intors in timp cu mult la filmele alb negru uitandu-ma la poze si totusi este atat de stilat si frumos. Uimitor cum industria moderna „pe banda rulanta” ne-a pus monopol pe case si, uitam sa pretuim vechiul de calitate si trainic. Superba casa voastra!

    Apreciază

  4. Buna seara. As dori sa stiu in legatura cu meiul:1) Este bine sa consumam mei integral sau decorticat? 2)Meiul care este destinat pentru hranirea pasarilor de talie mica este bun si pentru oameni?( avand in vedere ca are in el si vitamine si minerale adaugate). Multumesc anticipat pentru raspuns.

    Apreciază

    1. Nu are nicio legatura cu articolul de mai sus, dar va raspund. Meiul se consuma decorticat, cumparat din magazine naturiste. Meiul integral, cel pentru pasari, nu se recomanda consumului uman, fiindca contine de obicei medicamente veterinare, destinate pasarilor.

      Apreciază

  5. Multumesc ca am putut „intra” in casa voastra, este minunata. Doar scumpetea de Sophie lipseste din peisaj.

    Va doresc Sarbatori Fericite!

    Apreciază

  6. Aveți o casa superbă,caldă, primitoare. Sărbători fericite pline de liniște și sănătate.

    Apreciază

  7. O casa splendida pe care orice familie trebuie sa o apreciaze si in care oricine s-ar simti acasa. Sa fiti fericiti si sa deschideti inimi ca si pana acum, cu munca depusa pentru promovarea stilului de viata sanatos !

    Apreciază

Comentariile sunt închise