Evenimente

Informeaza-te, AlegeOrganic si poti castiga premii naturale!

Update: Castigatoarea este d-na Lucica Agache

Plantele medicinale ayurvedice, certificate organic, cultivate fara folosirea de chimicale, sunt eficiente si benefice pentru sanatatea organismului si pentru starea noastra de bine.

Spune-ne care este produsul cel mai potrivit nevoilor tale si mentioneaza 2 beneficii sau avantaje pentru care l-ai alege, prin comentariu la aceasta postare de pe pagina mea oficiala de pe Facebook

Castigatorul va primi un voucher de 300 lei pentru achizitia produselor preferate direct de pe magazinul online mai sus amintit. Acesta va fi anuntat aici pe data de 3 aprilie 2018.

Mult succes!

13 gânduri despre „Informeaza-te, AlegeOrganic si poti castiga premii naturale!

  1. Intr-adevar, multumim mult pentru oportunitatea asta. Ca de obicei, produse excelente si sanatoase pentru un stil de viata fenomenal.

   Apreciază

 1. Da, sunt produse excelente ptr noi. Eu consum de ex turmeric, pun la orice pregătesc în bucătărie, cardamon în cafea non stop și diverse uleiuri. Sunt excelente ptr detoxifiliere a organismului.

  Apreciază

 2. Folosesc oțetul din vin alb bio și sunt f mulțumită.Il folosesc la salate și sosuri.Are o aroma răcoritoare.Il recomand tuturor!!Merita să-l incercati!

  Apreciază

 3. Folosesc ceaiurile si mai nou am inceput sa folosesc si brahmi. Incerc sa schimb si detergentii, dar nu sunt prea bine informata asupra lor.

  Apreciază

 4. Folosesc aceste produse de foarte mult timp și sunt de nelipsit din bucătăria mea .Eu cred că cine își dorește să fie sănătos este imperios necesar să se informeze și apoi să experimenteze.❤

  Apreciază

  1. Buna Anamaria,

   Castigatorul este mentionat mai sus, deja a fost contactata. Urmeaza in seara asta un alt concurs pe pagina mea oficiala de Facebook.

   Cu bine,
   Ligia

   Apreciază

Comentariile sunt închise