Evenimente

50% reducere la o parte din cartile mele doar pe 3 septembrie

O parte din cartile mele se afla la 50% reducere si m-am gandit sa va dau de stire. Din pacate doar aceastea 5 din 8 carti tiparite de mine, sunt disponibile la acest pret. Daca se intampla sa nu mai fie disponibile, cartile mele pot fi gasite si la alte magazin sau la acest magazin in viitorul apropiat.

Retineti – daca faceti cumparaturi in valoare de 89.99 lei, primiti reducere de 50% la cartile de mai jos, folosind voucher-ul BOOKS50. Chiar daca poate langa fiecare carte scrie o alta reducere, daca introduceti acest cod la final, va veti bucura de 50% reducere. Apasati pe fiecare titlu pentru a ajunge la magazin sau daca nu functioneaza unele link-uri, fiindca se schimba mereu, apasati aici.

2 gânduri despre „50% reducere la o parte din cartile mele doar pe 3 septembrie

  1. Buna Timea,

   Postarea a fost facuta pe 3 septembrie si doar pentru o zi sunt valabile reducerile, asa cum au fost si in trecut. Dupa ce trece ziua cu reducerile respective, in alte zile sunt alte reduceri, mai mici sau mai mari. Nu pot posta un anunt de fiecare data si e de datoria fiecaruia sa le verifice preturile din cand in cand.

   Cu bine, Ligia

   Apreciază

Comentariile sunt închise