Evenimente · Surse utile

12 days before Christmas 2020. Ziua 1: Povestea Bio Holistic

Update: Castigatoarea acestui premiu este Bobeica Valentina. Va fi contactata prin email sau Facebook daca comentariul a fost facut acolo. Verificati va rog si spam-ul.


Pentru mine luna decembrie nu este neaparat doar despre bucuria de a primi cadouri ci despre bucuria de a oferi, de a fi din nou copil cu sufletul, de a aprecia si mai mult ce am, de a ma bucura de lucrurile mari si mici, de a ma ierta pe mine si pe cei care mi-au gresit, de a imi cere iertare chiar si cu gandul si de a vindeca relatiile din trecut. In aceasta luna, urmatoarele acte iau o importanta mai mare decat in restul anului: iertare, multumire, iubire si binecuvantare a tot ce avem in jur si toata experienta de care am avut parte pana in prezent. Aici intra si evenimentele mai putin placute din viata, din care cu siguranta am avut ceva de invatat.

Va invit sa incercati cele de mai sus in aceste zile, dar pentru ca la toti ne place sa primim cadouri si atentii, am pregatit pentru voi toti un concurs cu premii frumoase, care sustin sanatatea si starea de bine. De data aceasta va fi ceva mai special, adica in urmatoarele 12 zile veti gasi pe site-ul meu povestea a 12 afaceri romanesti de familie, pe care incercam sa ii ajutam in aceste vremuri provocative. Fiecare isi va spune povestea pe scurt si totodata au dorit sa va ofere si un cadou sau mai multe.

Concursul incepe azi, 14 decembrie, iar castigatorii vor fi anuntati aici pe site intre 5-8 ianuarie. Castigatorii vor fi contactati de fiecare firma in parte pentru detaliile de livrare. Regulile sunt simple anul acesta:

  • Trimite acest mesaj la cel putin 3 persoane, ori prin email, ori prin Facebook.
  • Urmareste timp de 12 zile fiecare postare si lasa un comentariu doar la postarea cu produsele pe care ti le doresti. 
  • Intereseaza-te de produs, apasand pe link-ul fiecarui magazin si scrie din descrierea produsului, 3 motive pentru care doresti sa alegi aceste produse. 

Ziua 1: Povestea Bio Holistic

„Povestea noastra bio a inceput odata cu schimbarea modului de viata in familia noastra. Sotia si cu mine am adoptat un stil armonios de viata in urma cu aproximativ 11 ani, iar bucuriile, bunastarea si zambetele nu au incetat sa apara de atunci in viata noastra. De cate ori se iveste ocazia si timpul ne permite, participam la cursuri de medicina alternativa si dezvoltare personala, acumuland astfel destule informatii despre cum sa traiesti viata in armonie cu tine insuti si cu cei din jur. Si bineinteles, dand mai departe aceste informatii celor dragi din jurul nostru.

Am vorbit putin despre mine si familia mea pentru a va crea o imagine despre ceea ce este in spatele sau la temelia afacerii noastre. Afacerea cu produse bio a venit in acest context in mod natural. Ne ocupam cu ceea ce ne place si facem asta cu inima deschisa in relatia cu clientii si cu colaboratorii nostri. Clientul nostru este prietenul nostru, relatiile interumane si increderea reciproca sunt pe primul loc, iar daca acestea sunt solide, restul vine de la sine.”

Ziua 1: Premiul Bio Holistic

„Gama de produse importate si distribuite de noi este destul de vasta, peste 24.400 de produse, majoritatea dintre ele fiind organice si raw. Mai jos vom oferi pentru concurs un pachet de superalimente in valoare de aproximativ 310 lei, care speram sa va aduca bucurie in suflet si sanatate multa!”

  • Spirulina tablete,
  • Chlorella tablete,
  • Fulgi crispy cu miere,
  • Caramele toffee,
  • Caramele cocos,
  • Detergent pentru vase 1L,
  • Detergent pentru rufe lamaie 1L,
  • Hartie de copt ecologica,
  • Matcha mix latte,
  • Mix energy plus.
  • Pozele de mai jos sunt poze generale, nu pozele cu produsele pe care le veti primi. Mai sus este descrierea pachetului.  
  • Pachetul este pentru un singur castigator. 

Va doresc la toti un Craciun plin de lumina si bucurie, un an nou bogat in realizari si momente pozitive!

32 de gânduri despre „12 days before Christmas 2020. Ziua 1: Povestea Bio Holistic

  1. Bună! Aici trebuie sa raspundem ca să participăm?
    Îmi doresc acest pachet deoarece spirulina ii oferă băiatului meu vitamine și minerale, este ușor de digerat și de înghițit. Detergentul de vase mi-l doresc pentru ca este blând cu mediul înconjurător iar caramele mi le doresc pentru ca sunt fără proteine animale și chimicale.

    Apreciază

  2. Mi-ar placea sa castig premiul BIO HOLISTIC deoarece contine produse deosebite. Consider ca produsele superfoods sunt magice, le ador, doar ca nu prea mi le permit. In plus sunt si alte articole ECO-BIO care au grija nu doar ca noi sa fim mai sanatosi, dar si mediul inconjurator sa fie cat mai protejat.

    Va multumesc!

    Apreciază

  3. Ma suprinde ideea dar si darul generos: nu am mai intalnit asa ceva. Tot cuprinsul mi-ar aduce multa sanatate si fericire, ceeace-mi doresc de mult timp. Multumiri si urari numai de bine!

    Apreciază

  4. E timpul sa primim cadouri : 1.Spirulina- pentru ca are minerale si vitamine necesare mentinerii sanatatii, sursa foarte buna de vitamina B12, si de vitamina A, precum si de minerale precum fierul. Fiind bogata in clorofila, are efect antioxidant, aport ridicat de proteina, aport natural de nutrienti
    2.Chlorella – e un superaliment complet, Contine proteina completa (58%), tot grupul de vitamine B, inclusiv B12, vitamina C si vitamina E, e un aliment alcalin, Regleaza nivelul PH-ului in organism.
    3. Mix energy plus – pentru ca are in compozitie legume, ierburi, rădăcini și fructe cu continut natural de fier si vitamina C. Contine iarba de orz, cânepă, Maca, Guarana, Goji și cafea verde. E perfect in pireuri, supe, shake-uri.

    Apreciază

  5. Wow!Produsele sunt foarte tentante.Mi-as dori Chlorella tablete,fiind o sursa excelenta de minerale cu cantitati mari de fier si zinc, vitamina B12, B2(Riboflavina) si vitamina E.Apoi , sunt interesata de hartie de copt ecologica, mai ales ca imi place mult sa coc prajituri , iar al treilea produs trebuie sa fie ceva dulce, aleg caramele cocos, care , pur si simplu , se topesc in gura.Va multumesc.Prof. Vekas R.

    Apreciază

  6. Produsele Bio Holistic le-as alege pentru ca nu contin chimicale, sunt blande cu mediul (in cazul detergentilor) si aduc un plus de sanatate.

    Apreciază

  7. Folosesc detergenții Obio de mai bine 6 ani, iar comenzile le fac tocmai la Bio Holistic. Imi doresc aceste produse pentru ca le folosesc si cunosc adevarata lor valoare nutritiva. Detergentul de vase imi place ca desi nu are nimic chimic spăla foarte bine, nu necesita o clatire abundentă, si lasa vasele curate.

    Apreciază

  8. Buna ziua,

    Am si eu o mare rugaminte la dumneavoastra daca puteti sa imi spuneti de unde as putea cumpara shilajit pentru ca nu il mai gasesc nicaieri.
    Multumesc mult pentru articolele interesante care imi sunt de mare ajutor.
    Sanatate si o zi frumoasa.

    Apreciază

  9. Multumim pentru concurs! Fiind vegan imi e necessary: 1. Spirulina – este o sursa foarte buna de vitamina B12, si de vitamina A, precum si de minerale precum fierul. Fiind bogata in clorofila, are efect antioxidant. E o sursa bogata de proteine. 2. Chlorella – pentru ca are grupul de vitamine B, vitamina C si vitamina E. Este un aliment alcalin, regland nivelul PH-ului in organism. 3. Mix energy – pentru ca are in compozitie, rădăcini și fructe cu continut natural de fier si vitamina C. Contine iarba de orz, cânepă, Maca, Guarana, Goji și cafea verde. E un superaliment si se potriveste bine in piureuri, supe, shake-uri. 😀

    Apreciază

  10. Buna ziua!
    Mi-as dori foarte mult pachetul. Eu si familia mea incercam sa avem o viata cat mai sanatoasa. Folosesc deja detergentul pentru vase și cel de rufe. Sunt minunate!
    Multumesc!

    Apreciază

  11. Cumpar produse bio de ceva timp pentru sanatatea familiei mele.Am incercat sa inlocuiesc produsele chimice din gospodarie cu produse bio.Sunt foarte multumita de marca Biolu.

    Apreciază

  12. Buna ziua,
    Este surprinzator si generos acest concurs-Felicitari pentru ideea excelenta si gandurile dragi indreptate catre cititori si cumparatori.
    Fiind din Oradea, printre primele magazine pe care le-am vizitat si cel care m-a familiarizat cu hrana sanatoasa, a fost Obio. De mai bine de 15 ani am testat si cumparat diverse produse de la ei, iar acum in mod constant folosesc detergentii pentru baie si bucatarie exclusiv de la ei. Tot prin intermediul lor am aflat despre blogul dvs(am cumparat 4 din cartile dvs. care ma ajuta sa traiesc mai constient si mai sanatos) si asa am ajuns la… storcatorul prin presare la rece care face ca diminetile in familia noastra sa fie un deliciu. Cochetez cu ideea-si abia astept sa achizitionez un deshidrator.

    Sarbatori fericite si frumoase alaturi de cei dragi!

    P.S. Va multumesc pentru tot ceea ce impartasiti cu noi, gasesc multa inspiratie in felul in care alegeti sa traiti iar proiectul reconditionarii cetatilor/cladirilor vechi este genial in multe feluri.

    Apreciază

  13. Waw! Frumos concurs de Crăciun!
    Mi-ar plăcea un astfel de premiu, care conține nu numai superalimente ci și gustări sănătoase dar și produse de curățenie fără chimicale.

    Apreciază

  14. Wow,wow ce premiu frumos si produse de calitate care au grija de noi,de sanatea noastra si a copiilor nostri. Mi as dori sa incerc aceste produse; imi place naturalul,simplitatea,fara consevanti,chimicale,si tot ce e nociv! Multumim Ligia pt concurs!

    Apreciază

  15. Minunat! Cum să nu-ți dorești produse organice și ore?! Ce cadou sanatos aș primi de Crăciun:
    1.detergent bio cu ulei esential de lavanda ;
    2.spirulina tablete bio este o sursa foarte buna de vitamina B12, si de vitamina A, precum si de minerale precum fierul. Fiind bogata in clorofila, are efect antioxidant, alcalin si detoxifiant asupra organismului.
    3.Chlorella (chlorella vulgaris) este o alga verde-albastra. Este considerata un super aliment complet.Contine tot grupul de vitamine B, inclusiv B12, vitamina C si vitamina E. Chlorella este cel mai popular superaliment printre japonezi, unul dintre popoarele cele mai longevive.🤗
    Ce poate fi mai bun?!

    Apreciat de 1 persoană

  16. Folosesc de 5 ani detergentii sunt minunatii daca as putea as recomanda ca altii detergenti sa nu mai fie folositi atat sunt de folositori ,eu ii ador!

    Apreciază

  17. Avand in vedere cotidianul, sustinerea sistemului imunitar in lupta cu toti daunatorii din aer si nu numai, este cel mai important lucru pe care il putem face. Am auzit despre acest brand si mi-as dori sa incerc produsele lor!

    Apreciază

  18. Gama de produse importate de Qbio sunt naturale, vegane, organice, low carb , fara zahăr și fără gluten – ce mai, produsele ideale! As vrea tare mult sa primesc pachetul cu superalimente oferite de Qbio! ❤️

    Apreciază

    1. Nu am incercat niciodata aceste produse. Unde as putea sa ma documenrez despre ele? Multumesc anticipoat.Vekas R.

      Apreciază

  19. Salutare!!!
    Sarbatori fericite tuturor!!!
    Eu sunt interesata de acest pachet deoarece acum 2 luni am inceput sa citesc una dintre cartile scrise de Ligia si pot sa spun ca mi-a schimbat viziunea asupra legumelor si fructelor. Am inceput sa mananc mult mai putina carne decat obisnuiam. Recunosc ca imi este greu sa renunt complet, dar chiar si schimbarea pe care am facut-o imi aduce imbunatatiri majore si ma simt mai bine.
    As vrea sa testez aceste produse pentru sanatatea mea deoarece ajuta la o digestie mai buna, cresc imunitatea si produsele sunt naturale.
    Multumim!

    Apreciază

  20. Cele 3 motive ar fi:
    1. spirulina + chlorella pentru necesarul zilnic de proteine
    2. Fiind bogate in clorofila spirulina + chlorella au efect antioxidant, alcalin si detoxifiant asupra organismului.
    3. Mix energy plus pentru diversitatea ingredientelor naturale.

    Apreciază

  21. Am fost tare prinsa cu multe activitati in ultimele zile, dar cand am zarit acest minunat concurs, am stiut ca trebuie sa gasesc cateva clipe.
    Ne-ar fi extrem de binevenit acest pachet, chiar folosesc de mult timp Sprulina si Chlorella pentru cei 4 copii, iar acum sunt pe terminate, mai pastrez pentru fetita cea mica de 2 ani, care are luni bune de cand stagneaza in greutate., mananca tare putin, dar ii rup bucatele din tableta de spirulina si le manaca pe nerasuflate… macar stiu ca asa are parte de o multime de vitamine si minerale…

    Cateva motive pentru care sa alegem produsele Obio:

    -> Spirulina, Chlorella sub forma de tablete, usor de administrat, mai ales copiilor, de asemenea ecologice, deci din sursa sigura

    -> Sunt superalimente, foarte bogate in vitamine si minerale, dar si proteine

    -> Spirulina a fost dovedita ca avand beneficii in cazul alergiilor, iar in zilele noastre tot mai multe persoane au parte de ele; fetita cea mare, de 9 ani, are o tuse alergica inexplicabila…

    -> Chlorella sustine sistemul imunitar, deosebit de important in aceasta perioada (noi ca familie, suntem tare generosi, mereu daruim unul altuia orice virus, raceala etc 🙂 )

    Mai sunt multe altele, si am scris doar despre 2 dintre produse, sincer pe acestea le doresc tare mult, restul ar fi extrabucurie 🙂

    Da, ne-ar fi de mare ajutor pentru copii in special, dar si pentru mine, dupa nasterea si alaptarea prelungita a celor 4 copilasi!

    Cu nadejde si recunostinta,
    O mamica a 4 dragalasi.

    Sarbatori binecuvantate!

    Apreciază

  22. Am auzit despre acest brand si mi-as dori sa incerc produsele lor, care sunt naturale, vegane, organice, low carb, fara zahăr și fără gluten. Produsele ideale !

    Apreciază

  23. Completare la raspunsul prededent. Aleg spirulina pentru beneficiile ei in alergii si rinite alergice. De asemenea, tot in urma unor studii, s-a demonstrat efectul benefic al spirulinei bio in oboseala cronica, reducerea colesterolului cu efect antiviral. Este un puternic antioxidant. De asemenea, unele studii au demonstrat ca spirulina poate ajuta in intoxicatiile cu metale grele, facilitand eliminarea acestora din organismul uman.

    Apreciază

  24. Mi-as dori mult aceste produse pentru ca sunt 100% naturale,au efect antioxidant,regleaza colesterolul din sange,detoxifica organismul,elimina metalele grele,reduc pofta de mancare si contin foarte multe vitamine necesare organismului.

    Apreciază

Comentariile sunt închise