Evenimente · Ingrijirea sanatatii · Surse utile

12 days before Christmas 2020. Ziua 4: Povestea Aronia Charlottenburg

Update: Castigatorii sunt cei de mai jos. Toti vor fi contactati prin email sau Facebook daca comentariul a fost facut acolo. Verificati-va si spam-ul.
  1. Setul 1 va merge la Andra Susnovici.
  2. Setul 2 va merge la Cata Sora.
  3. Setul 3 va merge la Gabriela Bartic.

Am pregatit pentru voi un concurs cu premii frumoase, care sustin sanatatea si starea de bine. De data aceasta va fi ceva mai special, adica in urmatoarele 12 zile veti gasi pe site-ul meu povestea a 12 afaceri romanesti de familie, pe care incercam sa ii ajutam in aceste vremuri provocative. Fiecare isi va spune povestea pe scurt si totodata au dorit sa va ofere si un cadou sau mai multe. Concursul a inceput pe 14 decembrie, iar castigatorii vor fi anuntati aici pe site intre 5-8 ianuarie. Castigatorii vor fi contactati de fiecare firma in parte pentru detaliile de livrare. Regulile sunt simple anul acesta:
  • Trimite acest mesaj la cel putin 3 persoane, ori prin email, ori prin Facebook.
  • Urmareste timp de 12 zile fiecare postare si lasa un comentariu doar la postarea cu produsele pe care ti le doresti.
  • Intereseaza-te de produs, apasand pe link-ul fiecarui magazin si scrie din descrierea produsului, 3 motive pentru care doresti sa alegi aceste produse.

Ziua 4: Povestea celor de la Aronia Charlottenburg

Sucul de aronia este relativ nou in Romania. El este produs pe o plantatie de 15 hectare in judetul Timis, unde solul si clima sunt ideale pentru planta de aronia, pe teritoriul unui sat rotund, unic in Romania. Satul Charlottenburg, dupa care este numit sucul, este un sat format de colonisti germani si este dispus intr-un cerc cu diametrul de 210 m, cu casele plasate la distante atent calculate unele de altele. Ferma noastra este un proiect relativ nou in Romania, dar suntem motivati de pasiunea pentru o viata sanatoasa si de dorinta de a promova consumul de produse naturale. Dar am fost motivati si de frumusetea locului si de posibilitatea de a lucra in liniste, respirand aer curat de tara. Lipsa poluarii din aer sau din apa este benefica si pentru plante, care au posibilitatea sa se dezvolte in voie. Aici, ajutati de specialisti in domeniu, crestem, ingriim si recoltam plantele de aronia (scorus negru de padure), pentru a produce faimosul suc presat la rece cat si alte bunatati.

Premiile Aronia Charlottenburg

Oferim un pachet din urmatoarele produse pentru un trei castigatori:
  • Suc Aronia 3L, 100% Natural Bio,
  • Fructe Uscate de Aronia Bio 200G,
  • Gem de Aronia Bio fara zahar 200G,
  • Pudra Aronia Ecologica 200G.

28 de gânduri despre „12 days before Christmas 2020. Ziua 4: Povestea Aronia Charlottenburg

  1. Aceste fructe mici sunt minunate
    Aronia este luna de vitamina C naturală si ne aduce numai beneficii.
    Mi-ar plăcea mult sa pot primi asa un cadou…..plin de vitamine , antioxidanti…Va multumim.😘

    Apreciază

  2. Suc de aronia consum si eu 🙂
    1. multe vitamine
    2. antioxidant
    3. sanatate „gustoasa” 🙂

    Apreciază

  3. Pur si simplu, nemaipomenit acest suc de aronia .Ma voi axa pe consumul de aronia, suc, dar si fructe uscate.Ai mei prefera gemul de aronia, pe paine prajita, unsa cu unt si gem, acompaniata de un ceai fierbinte in aceste zile friguroase.Sanatate curata!!!

    Apreciază

  4. As dori aceste produse deoarece sunt antioxidante, detoxifiante si au un efect bun asupra imunității.

    Apreciază

  5. Imi plac produsele aronia caci sunt fff sanatoasa.Vitaminele, care sunt în mod principal prezente în aronia, sunt:
    Vitamina A
    Vitamina B
    Vitamina C
    Vitamina K
    Vitamina P
    Vitamina Q
    Mineralele din aronia sunt:

    Magneziu
    Calciu
    Fier
    Mangan
    Potasiu

    Apreciat de 1 persoană

  6. Am aflat de sucul de aronia mai de mult,dar nu am fost incantata,stiind ca prin pasteurizare isi pierde nutrientii.Sunt foarte curioasa sa l incerc pe acesta care e obtinut prin presare la rece.

    Apreciază

  7. Am tot auzit de ARONIA, nu am consumat niciodata, am intrat pe site si inteleg ca este foarte sanatos. Nu am stiut de acest site, ma bucur ca prin concursul Ligiei Pop am aflat de acesta, m-as bucura sa castig unul din premiile celor de la ARONIA CHARLOTTENBURG. Oricum, dupa ce am aflat toate acestea despre acest fruct, avand in vedere ca fac tot posibilul sa ma alimentez cat se poate de sanatos, cu siguranta voi consuma in viitor gemul bio fara zahar, fructele uscate si pudra

    Apreciază

    1. Si eu sunt curioasa in privinta gustului. Dupa aspect,fructele seamana cu coacazele negre sau cu afinele mai mult, probabil un gust asemanator. Am intrat pe site-ul celor din Chalottenburg si imi voi comanda. Ard de nerabdare sa le gust produsele.

      Apreciază

  8. Am cumparat sucul de aronia si am fost incantata de calitatea lui. Mi-a placut si sistemul de golire (robinetul), foarte practic.
    Apreciez ca este obtinut prin presare la rece, absenta conservantilor si a altor substante chimice, continutul inalt de antioxidanti, vitamine si minerale.

    Apreciază

  9. Aronia este unul dintre cele mai sanatoase fructe, ajuta sistemul imunitar si cardiovascular si ma bucur ca sucul este presat la rece.

    Apreciază

  10. 1. 100% Bio si 100% Vegan
    2. Contine antioxidanti puternici
    3. Ajuta la intarirerea sistemului imunitar.

    Apreciază

  11. Buna ziua, folosesc aceste produse pentru vitamine, minerale, antioxidanti si imi place gustul amar.

    Apreciază

  12. Am citit despre beneficiile aroniei si mi-as dori sa le am in casa pentru a le oferi si parintilor, in a le arata beneficiile lor extraordinare.

    Apreciază

  13. La acest concurs putem câștiga toți numai citind despre aceste produse!
    Eu una, nu am auzit până acum de aronia…. Acum stiu că se mai numește scoruș negru ,de unde vine și ce beneficii are. Mulțumesc, eu gata am câștigat!…
     1.Vitamine: A, C, E, K, P, Q
    2.Minerale: calciu, zinc, fier, folati, potasiu, magneziu, mangan.
    3.Antioxidanti : nivel ridicat de antociani si proantocianine, avand un nivel de 15 ori mai ridicat de antioxidanti decat fructe ca : merisorul sau afinul.
    Bun pentru:
    SLABIRE SI DETOXIFIERE;
    SISTEM CARDIOVASCULAR
    CANCER
    IMUNITATE
    EFECT ANTIOXIDANT SI ANTIINFLAMATOR 
    IMBUNATATIRE FUNCTIE COGNITIVA
    IMBUNATATIRE ACUITATE VIZUALA
    STIMULANT AL FUNCTIILOR DIGESTIVE

    Câte bunătăți ne oferă planeta de care habar nu avem….

    Multumesc, Ligia Pop! Multumesc, Aronia!

    Apreciază

  14. Cunosc produsele. Personal consum acest suc pentru diabet, anemie si vitaminizarea organismului. Imi doresc sa castig acest concur, insa este un mare castig faptul ca am descoperit aceste minunate fructe. Multumesc.

    Apreciază

  15. Doresc sa particip! Aronia este un:
    1. superaliment,
    2. plin de antioxidanți și pe deasupra
    3. Are un gust bun!

    Apreciază

  16. Consider ca aceste produse sunt extrem de benefice pentru sanatate, deoarece sunt antioxidante, detoxifiante si au un efect bun asupra imunității.Citind mai multe despre proprietatile frucului de aronia, am aflat ca pe langa multiplele afectiuni care poti fi tratate prin consumarea sub diferite forme a acestui fruct, cu precadere, a sucului obtinut prin presare la rece, se remarca o imbunatatire notabila in prevenirea si combaterea alergiilor. Acest lucru m-a determinat sa optez pentru alegerea lui, mentionand urmatoarele 3 motive (desi ele sunt mult mai multe):
    1. Previne si combate eficient alergiile, contribuind la buna functionare a ficatului
    2. Contine antioxidanti puternici
    3. Ajuta la intarirerea sistemului imunitar.

    Apreciază

  17. Auzisem destul de vag despre fructele aronia, si mi se pare extraordinar faptul ca sunt cultivate pe pamant romanesc! Si ce zona deosebita, cred ca numai armonia si farmecul locului si deja se multiplica beneficiile fructelor :)Tot respectul pentru ceea ce faceti!

    Initial am gandit ca am participat in destule zile, dar sincer, nu ma pot abtine, citiind despre beneficiile minunate, iar o sansa in plus inseamna foarte mult pentru familia mea! Ne permitem putin din cate ar fi necesare, dar multumim Ligia Pop si tuturor celor implicati pentru aceste sanse care pentru noi inseamna mai mult decat se poate crede!

    Ne surad produsele Aronia Charlottenburg pentru ca fructele de aronia:

    -> contin o cantitate mare de vitamina C si sustin sistemul imunitar, este util in lupta impotriva bacteriilor si a virusurilor
    -> imbunatatesc functia cognitiva, deci dupa perioada dificila cu scoala on-line, ar fi minunat un pic de ajutor!
    -> sunt un suport in alergii, iar fetita noastra de 9 ani se lupta de ani cu o tuse alergica…
    -> imbunatatesc acuitatea vizuala, iar eu as avea mare nevoie e suport in acest sens
    -> faptul ca sucul este obtinut prin presare la rece ii sporeste calitatile

    Foarte multe beneficii, ar fi o binecuvantare sa popseasca in casa noastra! Pentru ca suntem 2 adulti si 4 copii, ar fi necesara o cantitate mai mare,clar, dar va spun sincer ca pentru noi ar fi grozava o cura de 7-10 zile pentru copii! Iar fructele ar fi rontaite cu pofta si folos de 4 soricei 😀

    Cu nadejde si recunostinta,
    O mamica a 4 dragalasi
    Sarbatori binecuvantate!

    Apreciază

  18. Mi-ar placea sa incerc produsele pentru aportul de vitamine, antioxidanți, sănătate si, nu in ultimul rand, voie buna!

    Apreciază

  19. Cunoscut și drept cel mai sănătos fruct de pe Pământ, aronia are numeroase beneficii pentru trup și pentru minte. Este bogat în vitamine, minerale și antioxidanți.Consumul regulat de aronia reglează glicemia, întărește imunitatea, scade tensiunea și luptă împotriva cancerului. Totodată, s-a dovedit că aronia luptă cu succes împotriva gripei și chiar împotriva noului Coronavirus. As dori sa incerc Pudra de aronia pentru a folosii doar 2-3 lingurițe pe zi, amestecate bine într-un iaurt, shake sau smoothie.

    Apreciază

  20. Combate apariția cancerului, este benefic pentru diabetici, contribuie la menținerea unei greutăți optime, este un antioxidant puternic, are grijă de sănătatea tractului urinar, scade tensiunea arterială și este antiinflamator.

    Apreciază

    1. Da, m-am documentat mult in legatura cu aceste produse. Chiar azi voi comanda pudra de aronia de pe site-ul lor oficial. Abia astept sa primesc coletul. Sanatate curata.

      Apreciază

Comentariile sunt închise