Evenimente · Ingrijirea sanatatii · Surse utile

12 days before Christmas 2020. Ziua 5: Povestea Dalisticq-Shop

Update: Castigatorii sunt cei de mai jos. Toti vor fi contactati prin email sau Facebook daca comentariul a fost facut acolo. Verificati-va si spam-ul. 

  1. Setul 1 va merge la Dani Dragomir.
  2. Setul 2 va merge la Irina Marasescu. 
  3. Setul 3 va merge la Simina Rentea. 
  4. Setul 4 va merge la Valeanu Estera. 

Am pregatit pentru voi un concurs cu premii frumoase, care sustin sanatatea si starea de bine. De data aceasta va fi ceva mai special, adica in aceste 12 zile pana la Craciun veti gasi pe site-ul meu povestea a 12 afaceri romanesti de familie, pe care incercam sa ii ajutam in aceste vremuri provocative. Fiecare isi va spune povestea pe scurt si totodata au dorit sa va ofere si un cadou sau mai multe.

Concursul a inceput pe 14 decembrie, iar castigatorii vor fi anuntati aici pe site intre 5-8 ianuarie. Castigatorii vor fi contactati de fiecare firma in parte pentru detaliile de livrare. Regulile sunt simple anul acesta:

  • Trimite acest mesaj la cel putin 3 persoane, ori prin email, ori prin Facebook.
  • Urmareste timp de 12 zile fiecare postare si lasa un comentariu doar la postarea cu produsele pe care ti le doresti.
  • Intereseaza-te de produs, apasand pe link-ul fiecarui magazin si scrie din descrierea produsului, 3 motive pentru care doresti sa alegi aceste produse.

Ziua 5: Povestea celor de la Dalisticq-Shop

„In spatele nostru, Dalisticq-Shop care s-a infiintat in 2014 sta o echipa cu drag de viata si sanatate, oameni ale caror valori se pot rezuma in cinci cuvinte: inspiratie, bucurie, energie, comunitate, sinergie. Ce propun ei clientilor sunt produsele si solutiile pe care le folosesc si ei, impreuna cu familiile, de la mic la mare. Iar acum si noi.

In spatele crearii periutelor de dinti cu ioni de aur sau argint Nano-b a stat nevoia personala de a gasi o solutie pentru igiena orala si pentru rezolvarea unor probleme de sanatate. Creatorul lor a imbinat aceasta nevoie personala cu experienta din domeniul sanatatii orale si a ales cele mai inovative materiale, tehnologii si parteneri pentru crearea acestor periute. Pasta de dinti cu argint a venit ca o completare fireasca a solutiei initiale pentru o igiena dentara completa. Prin ceea ce fac, ajuta oamenii sa depaseasca problemele pe care le intampina la nivelul danturii si sa transforme medicul stomatolog in cel mai bun prieten.

„Bucuria si increderea pe care ni le ofera clientii nostri, dupa folosirea produselor Nano-b si NovaCare, antibacteriene natural, ne sustin pe acest drum. Nimic nu se compara cu un client fericit si senzatia ca poti ajuta o persoana sa aiba o viata mai sanatoasa.”

Visul echipei Dalisticq este sa contribuie la mentinerea si la refacerea sanatatii celor din jurul lor, iar aceste produse sa ajunga in toate familiile din Romania.

Iubim sa folosim produse de cea mai buna calitate, benefice pentru sanatate si care sprijina o stare de bine, produse care incorporeaza tehnologii inovatoare si creative originale. Ne bucuram de valoarea adusa de ideile inovatoare, de designul ergonomic si organic si, mai ales, de pasiunea echipelor neconventionale de inovatori care ne propun produse de calitate, gandite in cele mai mici detalii, pentru o viata sanatoasa traita cu bucurie si energie, in armonie cu natura.

  • Oferim patru seturi de igiena dentara pentru 4 persoane.
  • Seturile sunt formate din: 2 periute de dinti Nano-b la alegere si doua paste de dinti la alegere.
  • Valoarea fiecarui premiu este de 252 lei.”

17 gânduri despre „12 days before Christmas 2020. Ziua 5: Povestea Dalisticq-Shop

  1. Interesant…mi-ar placea acest premiu, pentru ca:
    Periute cu aur, argint, carbune din bambus
    Cap mic si moale, cu peri inegali care-si fac loc in cele mai inaccesibile locuri
    Etui pentru transport
    Posibilitate de utilizare de pana la 6 luni

    Apreciază

    1. Periuțele de dinți sung cu argint, aur sau cărbune din bambus, iar pasta de dinți este naturală, sănătoasă, fără fluor.

      Apreciază

  2. ff interesant
    m-ar bucura sa testez asa ceva..de profesie sunt medic stomatolog si pot spune ca am testat marea majoritate a pastelor de dinti de pe piata si sunt adepta celor naturale, cu argila si carbune..

    Apreciază

    1. Toata viata am fost complexata si nu am putut zâmbi „cu toti dintii”, mi-ar place sa incerc produsele companiei

      Apreciază

  3. Folosesc de mult timp periute cu ioni de argint si sunt foarte multumita.Dintii mei sunt mult mai curati si periuta de dinti o schimb mai rar decat pe cele obisnuite.Am cumparat si pentru fetele mele si pentru nepotelele mele.Toate au fost foarte incantate.

    Apreciază

  4. Doresc sa le incerc deoarece periutele de dinti cu ioni de aur sau argint Nano-b sunt o solutie pentru igiena orala si pentru rezolvarea unor probleme de sanatate. Creatorul lor a imbinat aceasta nevoie personala cu experienta din domeniul sanatatii orale si a ales cele mai inovative materiale, tehnologii si parteneri pentru crearea acestor periute. Pasta de dinti cu argint a venit ca o completare fireasca a solutiei initiale pentru o igiena dentara completa.

    Apreciază

  5. Numai cuvinte de lauda am pentru aceste produse m-as bucura sa intre in cat mai multe case.

    Apreciază

  6. Îmi doresc periuțele de dinți Nano-b pentru că încorporează tehnogii inovatoare și creative originale, pentru că au ioni și pentru pentru că au efect antibacterian natural.

    Apreciază

  7. Cu siguranta aceste produse sunt speciale si cu rezultate pe masura cercetarii si inovarii. Ar prinde foarte bine pentru unul dintre cei 4 copilasi, mai ales ca doi dintre ei au schimbat de putin timp o parte din dintii de lapte, ar fi un ajutor important in sanatatea orala!
    Ne dorim produsele Dalisticq-Shop shop pentru ca :
    -> ofera un periaj antibacterian natural
    ->periutele de dinti sunt cu ioni de aur sau argint si vin in sprijinul unor probleme de sanatate orala
    -> sunt potrivite pentru intreaga familie, de la mic la mare

    Cu nadejde si recunostinta,
    O mamica a 4 dragalasi

    Sarbatori binecuvantate!

    Apreciază

  8. As dori sa incerc Pasta de dinti cu micro-argint NovaCare care este o pasta de dinti fara flour, parabeni, conservanti artificiali, aditivi si detergenti chimici (deci fara SLS) si fara zahar. Deci nu este o „pasta de dinti care contine zahar”.
    • Are in compozitia ei o combinatie unica de ingrediente naturale si micro-argint pentru o protectie de lunga durata datorita proprietatilor antibacteriene naturale ale micro-argintului, cu efecte importante in profilaxia dentara.
    • Are un continut bogat de substante active din plante care, impreuna cu argintul, ofera o protectie sporita impotriva formarii tartrului si aparitiei cariilor. De asemenea periuțele de dinți Nano-b cu aur sau argint asigura un periaj dentar antibacterian natural,dinți albi și sănătosi vin in sprijinul unor probleme de sanatate orale, respirație proaspătă în fiecare zi,

    Apreciază

  9. Mi-as dori sa incerc periutele de dinti cu ioni de argint sau aur, pentru un periaj mai fin, dinti sensibili ori gingii care sangereaza la periaj, inflamatii gingivale sau boli parodontale.Multumim pentru concurs!

    Apreciază

Comentariile sunt închise