Evenimente · Frumusete si intretinere · Surse utile

12 days before Christmas 2020. Ziua 7: Povestea Gradina cu Dragoste

Update: Castigatorii sunt cei de mai jos. Toti vor fi contactati prin email sau Facebook daca comentariul a fost facut acolo. Verificati-va si spam-ul. 

  1. Setul 1 va merge la Rares Stephan.
  2. Setul 2 va merge la Iulia Bogdan. 
  3. Setul 3 va merge la Simona Mihaela. 
  4. Setul 4 va merge la Cristina Puican. 
  5. Setul 5 va merge la Andreea Randasu. 
  6. Setul 6 va merge la Diana Lucaci. 
  7. Setul 7 va merge la Adina Scîntei.
  8. Setul 8 va merge la Ioana Keri.  

Am pregatit pentru voi un concurs cu premii frumoase, care sustin sanatatea si starea de bine. De data aceasta va fi ceva mai special, adica in aceste 12 zile pana la Craciun veti gasi pe site-ul meu povestea a 12 afaceri romanesti de familie, pe care incercam sa ii ajutam in aceste vremuri provocative. Fiecare isi va spune povestea pe scurt si totodata au dorit sa va ofere si un cadou sau mai multe.

Concursul a inceput pe 14 decembrie, iar castigatorii vor fi anuntati aici pe site intre 5-8 ianuarie. Castigatorii vor fi contactati de fiecare firma in parte pentru detaliile de livrare. Regulile sunt simple anul acesta:

  • Trimite acest mesaj la cel putin 3 persoane, ori prin email, ori prin Facebook.
  • Urmareste timp de 12 zile fiecare postare si lasa un comentariu doar la postarea cu produsele pe care ti le doresti.
  • Intereseaza-te de produs, apasand pe link-ul fiecarui magazin si scrie din descrierea produsului, 3 motive pentru care doresti sa alegi aceste produse.

Ziua 7: Povestea Mihaelei de la Gradina cu Dragoste

„Mă numesc Mihaela Stamate și aceasta este povestea mea, povestea din Grădina cu Dragoste, așa cum ea a început, până în punctul în care a devenit o roadă numai bună de cules. 

Sunt inginer bioagronom. Am studiat fitoterapia, apiterapia și am creat cosmetice energetice, 100% naturale, doar din plante. Pasiunea mea, dragostea pentru natură, dorința de a oferi și altora o bucățică din raiul unei grădini cu leacuri, s-a materializat în ,,Grădina cu Dragoste”, un proiect de inimă care oferă oamenilor alternative naturale la cosmeticele industriale.

Nu e întâmplător că încă din copilărie am simțit că am o legătură puternică cu Mama Natură, care, spre uimirea și deplina mea recunoștință, a ales ca eu să-i pot auzi chemarea – îndemnul de a-i căuta și cerceta roadele (plantele, copacii, mierea, pământul) și de a le plămădi în creme și balsamuri, pe care să le ofer spre vindecare oamenilor. Și trebuie să recunosc că eu, primind acest binecuvântat dar, m-am dăruit complet! M-am încredințat – atât Ei, cât și vouă, Oamenilor. Și am învățat, în timp, că ceea ce culeg cu dragoste și pietate, va renaște la loc mai abitir. De aceea, în ritualul meu de culegere a plantelor, rostesc anumite cuvinte, ca o mantră, spre mulțumire – așa păstrez vibrația plantelor în produsele pe care le fac, ca și ele să o poarte întrutotul în sine pe Mama Natură, reparând astfel dezechilibrele din interior.

Astfel, în vara lui 2012 am luat conștient hotărârea de a urma un stil de viață total diferit. Am simțit că e Momentul să mă retrag în munți, împreună cu cei doi copii, acolo unde aveam să mă descompun și recompun mental și emoțional. Nu a fost ușor, însă doar așa, prin experiență și încercări, aveam să înțeleg și definitivez cu precizie cum anume și de ce vreau să creez așa cum o fac acum. Găsindu-mă în miraculoasa abundență a munților, am început să culeg plantele medicinale și toate ierburile de leac pe care le întâlneam la tot pasul. Apoi, extragerea proprietăților din plante, fructe și flori, până la realizarea concretă a produsului finit, a curs într-un mod firesc, depinzând deja cunoștințele necesare.

Și așa s-a născut Grădina cu Dragoste: ,,Grădina” – pentru că tot Pământul e o grădină, o oază verde și vie, de unde provin toate ingredientele pe care le așez cu tihnă în cosmetice. Toate vin din grădina Mamei Naturii. Folosesc ingrediente comestibile, sub diverse forme – ca atare, fructe, flori, plante medicinale, uleiuri presate la rece, tincturi, extracte cu ,,Dragoste” pentru că pun în fiecare produs, de la mine și de la univers, toată iubirea, gândurile bune, energiile și sinergiile pozitive.

Am învățat că fiecare anotimp trebuie respectat și așteptat să își coacă darurile lui, fără să ne grăbim, ca în felul acesta să evităm a folosi ceva incomplet, insuficient și nematurizat. Așa cum pâinea adevărată are procesul ei de dinainte de a fi adusă pe masă, frământată și lasată la dospit timp îndelungat, apoi coaptă și rumenită într-un cuptor cu o temperatură potrivită, pentru că altfel am mânca o cocă necoaptă, așa și eu aștept ca plantele, rășinile să ajungă la momentul lor optim, de maximă maturitate pentru a fi culese. De exemplu, multe din plante sunt culese înainte de sărbătoarea Sânzienelor, când le e lor mai bine și sunt pregătite să ne ofere toată seva tămăduitoare. Plantele se oferă pe ele însele. Primăvara culegem mugurii (de brad) și mlădițete (de zmeur, mugur etc.). Vara pot aminti de gălbenele, sunătoare, petale de flori, frunze de nuc, coada calului, coada racului, lavandă, trifou roșu. Toamna fructele, rădăcinile de tătăneasă, de brusture etc. Iarna – măceșele, păducelul, apoi aștept, binecuvântez, mă rog, mă bucur, scriu și vin în întâmpinarea oamenilor. În procesarea plantelor, deși folosesc și rețete străvechi, am înlocuit grăsimea cu uleiuri vegetale și ceară de albine, iar pentru unele rețete nici măcar căldură nu folosesc, având câteva rețete raw vegane: serurile, uleiurile, siropurile.

Începutul a fost, firește, marcat de câteva produse, însă prietenii apropiați mi-au cerut să creez altele și altele, în funcție de nevoile lor. Așa au ajuns produsele mele și la alții, prin scumpii mei prieteni. Ca apoi, Ligia Pop, răsfoind internetul, să găsească blogul gradinacudragoste, și să comande câteva din produsele existente la vremea aceea. A fost tare mulțumită de rezultate și m-a invitat la o expoziție Raw Generation (Cluj, apoi București etc).

Așa am ajuns să am acum peste 70 de produse (după rețetele proprii) – produse pentru îngrijirea părului (săpun/șampon solid, ulei și loțiune regeneratoare), produse pentru îngrijirea tenului (seruri hidratante și regeneratoare, spray, loțiune tonică, demachiant, creme antirid, hidratante, nutritive și iluminatoare cremă elixir contur ochi, cremă pentru ten sensibil sau mixt și gras, cremă anti-acnee, fond de ten, ruj, balsam de buze, balsam color 3-in-1 (ochi, obraji și buze), farduri colorate șamd; produse pentru îngrijirea corpului (deodorant-cremă pentru subraț, creme hidratante pentru mâini și corp, emulsii, balsamuri etc.); săpunuri (de la bebe și tenurile sensibile până la adulți cu diferite tipologii de ten și afecțiuni ale pielii); tratamente (pentru psoriazis, loțiune repelentă pentru copii și adulți, cremă dermatită atopică); produse speciale pentru copii (cremă Pasta bebe, cremă Mami Bebe). Iar lista continuă, căci dragostea ce o port leacurilor din plante este nemărginită.

Toate materialele folosite în produsele mele sunt naturale: extractele din plantele medicinale, uleiurile presate la rece, ceară, uleiuri esențiale, ape florale, tincturi, ingrediente active precum vitamine vegetale, alantoina, acidul hialuronic, uleiurile certificare terapeutic șamd. Spre exemplu, rujurile naturale sunt făcute din culorile florilor si conțin uleiurile plantelor, unt de cacao, ceară de albine, iar culoarea o obțin din pigmenți din petale de flori sau fructe si pigmenți cosmetici. Produsele Grădina cu Dragoste sunt Fără Conservanți și întrutotul artizanale!

Filozofia din spatele conceptului Grădina cu Dragoste este: „Pune pe pielea ta doar ceea ce poți și mânca!” În funcție de rețeta pe care am creat-o și definitivat-o în timp pentru fiecare produs în parte, aceasta conține: uleiuri presate la rece, uleiuri de grad alimentar (pentru mine este important acest aspect), uleiuri esențiale pure certificate terapeutic, extractele din fructe, flori, plante medicinale și minunățiile stupului, toate împletite cu arta binecuvântării, Recunoștință și Iubire!

Este important de reținut că produsele cu adevărat naturale (nu doar cu etichetă pe care scrie ,,natural”) dețin o structură moleculară pe care corpul nostru o recunoaște, o acceptă și o preia spre a o prelucra și folosi în zonele în care este nevoie. Astfel, se lasă ajutat să subtituie ceea ce el nu poate crea singur spre a se vindeca. Produsele sintetice care conțin apă, conțin automat si conservanți, stabilizatori cu diverse chimicale pe care corpul nu le recunoaște, detectându-le ca structură complet diferită și depozitează substanțele străine pe pereții vaselor de sânge, și astfel se pot declanșa diverse reacții neplăcute (roșeață, pori încărcați, descuamări, mătreață, dermatite, eczema, etc). Țin să subliniez și să atrag atenția că SLS-urile și multitudinea de substanțe sintetice din produsele cosmetice se acumulează în corp și în timp degenerează tot felul de afecțiuni și alergii. Și revin iarăși la importanța utilizării ingredientelor comestibile în cosmeticele grădinii!

Mă minunez cu fiecare clipă ce trece grăbită, de câte putem descoperi despre proprietăţile tămăduitoare ale plantelor de leac, pentru trup şi suflet și in același timp mă fascinează aura de mister a fiecarei plante si de felul prin care se dezvăluie celor cu credință si inima larg deschisa.

Pentru acest concurs vom oferi un pachet cu urmatoarele produse, pentru 8 castigatori.”

SET 1
Cremă hidratantă cu lămâie și fructe 50 ml
Loțiune Hidraforte Antirid 50 ml
Săpun cu argilă roșie 100 gr
Valoare set: 185 lei

SET 2
Cremă cu lavandă 100 ml
Săpun cu lavandă 100 ml
Valoare set: 170 Lei

SET 3
Balsam RT adulți 50 ml
Balsam muguri brad 50 ml
Sirop RT copii 100 ml
Sirop RT adulți 100 ml
Balsam RT copii 50 ml
Valoare set: 330 lei

SET 4
Ulei de lavandă 100 ml
Deodorant cremă lavandă 50 ml
Carte
Valoare set: 170 lei

SET 5
Cremă anticelulitică 100 ml
Săpun cu portocale și scorțișoară 100 gr
Valoare set: lei

SET 6
Demachiant natural – ten sensibil, ochi și buze 100 ml
Fond de ten magic natural cu protecție solară 30 ml
Valoare set: 190 lei

SET 7
Pasta bebe 100 ml
Șampon bebe 100 gr
Valoare set: 175 lei

SET 8
Loțiune purifiantă și reparatoare 100 ml
Cremă Hidraforte cu Spirulină 50 ml
Săpun cu argilă roșie 100 gr
Valoare set: 283 lei

41 de gânduri despre „12 days before Christmas 2020. Ziua 7: Povestea Gradina cu Dragoste

  1. Ma intereseaza aceste produse deoarece materialele folosite în produse sunt naturale, extracte din plantele medicinale, iar uleiurile sunt presate la rece și conțin ingrediente active precum vitamine vegetale, alantoina, acidul hialuronic, iar uleiurile sunt certificare terapeutic.

    Apreciază

  2. Natural, calitate, iubire, pasiune= Mihaela Stamate. 🙂❤️
    Multumim tare mult Ligia Pop! 🙂🤗❤️

    Apreciază

  3. O viata sanatoasa incepe de la atentia cu care iti alegi produsele pe care le consumi, dar mai ales de la iubirea fata tine, de tot si toate ce te inconjoara: oameni, plante,animale, cer, pamant ,apa…

    Apreciază

  4. Imi doresc de ceva timp sa incerc aceste produse! Pentru că sunt 100% naturale, energetice și au proprietati vindecatoare! Pentru că transmit iubirea și recunoștința celui care le prepară.❤

    Apreciază

  5. Iubesc produsele Mihaelei 😍 Le-am descoperit in urma cu vreo 4 ani la un targ. Naturale, blande cu corpul si mediul.

    Apreciază

  6. Folosim produsele de la Gradina cu dragoste de cativa ani. Sunt naturale, ne plac si sunt sanatoase.

    Apreciază

  7. Imi place filozofia Grădinii cu Dragoste: Pune pe pielea ta ingredientele pe care le poți manca. As vrea tare mult sa incerc produsele aceastea naturale, fara conservanți și artizanale!

    Apreciază

  8. Ador produsele naturale, am incredere totala in ele, nu am copii mici, am deja 55 ani si ador LAVANDA.

    Imi cumpar in fiecare an, scutur florile, le asez in pungulite de organza si am dulapurile pline de un parfum ametitor. Stiu ca nu e usor ce faceti, dar e minunat!

    Apreciază

  9. Cunosc produsele, le-am recomandat recent unei prietene. 😊❤️ Mi-ar plăcea să primesc setul 1. ❤️💕

    Apreciază

  10. Imi place foarte mult filozofia lor: „Pune pe pielea ta doar ceea ce poți și mânca!”
    1. produse naturale
    2. fara conservanti
    3. uleiuri presate la rece

    Apreciază

  11. Am incercat cateva din produsele Gradina cu Dragoste, care sunt minunate si miros divin❤️ Mi-ar placea sa incer si alte produse pentru ca sunt naturale, astfel pentru producerea lor fiind folosite extracte din plantele medicinale, uleiurile presate la rece, uleiuri esentiale certificate terapeutic, ingrediente active, nu contin produse sintetice si nu in ultimul rand sunt bune pentru sanatatea pielii si a corpului. ❤️

    Apreciază

  12. Am auzit de produsele de la Gradina cu Dragoste si as vrea sa incerc Balsamul pentru adulti si Siropul din muguri de brad.Inteleg ca sunt produse naturale si ceea ce ma face increzatoare in ele este faptul ca sunt produse din plante si nu sunt folosite produse chimice.Un lucru rar in zilele noastre.

    Apreciază

  13. Felicitări Mihaela Stamate pentru daruirea si iubirea cu care făuresti minunățiile din Gradina cu Dragoste! Multă inspiratie pe mai departe!
    Recunoștință! Cu ajutorul tau am descoperit si uleiurile cu grad terapeutic!

    Apreciază

  14. Folosesc de mai bine de 2 ani uleiurile esentiale in tratarea multiplelor afecțiuni si incerc sa caut furnizori de încredere. M-ar interesa sa testez uleiul de lavanda pentru a vedea dacă atinge standardele pe care le doresc: eficiența, puritate, narutal

    Apreciază

  15. Buna ziua, ador produsele naturale, imi vine sa le mananc😁
    Le folosesc atat cat imi permir, as vrea mult mai mult tinand cont ca am si o problema de sanatate.

    Apreciază

  16. Am incercat unele dintre produsele Gradina cu Dragoste, si pot confirma magia pe care acestea o ofera. Mi-as dori setul 1 pentru a-l face cadou mamei mele.

    Apreciază

  17. Îmi plac foarte mult aceste produse naturale!! Nu lipsesc din casa, mi le doresc și mai mult!!! Lavanda e sănătate curata, am tot timpul flori de Lavanda în vaza, în dulapuri. Îmi doresc ulei de Lavanda sa testez calitățile lui….

    Apreciază

  18. 3 motive….. Am zeci de motive pentru care îmi doresc un set de produse de la gradinacudragoste! ….
    Numele m-a cucerit de la prima citire….. de ce gradinacudragoste ?! Explicația sugestivă si motivantă pentru a începe să le folosesc. Am apreciat pagina, am devenit fan.
    „Grădină pentru că tot Pământul e o grădină și la baza produselor, ingredientele pe care le folosim sunt din marea grădină a Naturii.
    Grădina ne hrănește la propriu și pe mai multe alte planuri. Intr-o grădină ne regenerăm și intr-un mod conștient creștem și putem chiar să reîntinerim.”
    „Dragoste pentru că totul și toate au fost create din si cu dragoste, nimic nu poate avea viață fără această energie primordială.”
    Sublim!!!

    Apreciază

    1. Cel mai bun mod de a te mentine sanatos este sa invalui totul in iubire si iertare… Ador uleiurile esentiale! Ele ma ajuta de ceva vreme in a-mi mentine echilibrul, sanatatea, buna dispozitie de fiecare zi. Le recomand cu multa dragoste tuturor celor din jurul meu!

      Apreciază

  19. Mi-as dori sa incerc orice produs din Gradina cu dragoste dar mi-a atras atentia in special crema elixir pentru zona ochilor.

    Pentru acidul hialuronic care hidrateaza, apa de imortele care reduce inflamatia si pentru efectul de anticearcan, fara parabeni, conservanti sau sls.

    Apreciază

  20. Nu am urmărit toate postările și acum le reiau ca sa vad toți acești oameni minunați și produsele lor, să îi caut pe Facebook și să îi urmăresc. Încă o data, mulțumesc Ligia.

    Apreciază

  21. Cu ajutorul acestui sirop si balsam RT copii am scapat de o tuse care nu ne mai lasa sa dormit. Sunt minunate pentru ingredientele naturale care le contin, plante care sunt comestibile si uleiurile esentiale de calitate. De altfel sloganul Gradinii Cu Dragoste – pune pe tine doar ce poti mânca – spune tot!

    Apreciază

  22. M-a impresionat si a fost o lectura foarte placuta descrierea „Gradinii cu Dragoste”, am simtit daruirea si pasiunea fondatoarei pentru semeni si pentru binele oferit noua sub forma unor produse deosebite, extraordinare! Ii doresc din suflet spor pe mai departe si sa reuseasca sa le transmita si copiilor sai cunostintele si dragostea, ca astfel sa fie perpetuata si generatiilor urmatoare dragostea pentru marea gradina a Naturii !
    Iar sintagma „Pune pe pielea ta doar ceea ce poți și mânca!” este sublima! De neegalat!
    Am multe motive pentru care ar fi o binecuvantare sa ajunga si in casa mea minunatele produse, in dar pentru cei 4 copilasi, pentru parinti,dar 3 dintre ele sunt:

    -> Sunt folosite ingrediente 100% naturale, culese in perioada optima pentru a beneficia de calitati maxime

    -> Sunt impletite cu pasiune, daruire, bucurie, cu siguranta se reflecta si in produse energia pozitiva

    -> Sunt folosite uleiuri vegetale, ceara de albine, se limiteaza incalzirea, beneficiile sunt minunate

    Cu credinta si inima larg deschisa,
    O mamica a 4 dragalasi

    Sarbatori binecuvantate!

    Apreciază

  23. As fi foarte curioasa sa pot testa aceste minunate creme. Cu siguranta sunt excelente.

    Felicitari. Sarbatori binecuvantate!

    Apreciază

  24. Folosesc de ceva timp produsele Gradinii si pentru mine si pentru copii (sapun, sampon, deodorant si crema pentru pielea atopica nu imi lipsesc din casa)….sunt super, recomand!

    Apreciază

  25. Imi place foarte mult mult filozofia din spatele conceptului Grădina cu Dragoste : „Pune pe pielea ta doar ceea ce poți și mânca!” În funcție de rețeta pe care am creat-o și definitivat-o în timp pentru fiecare produs în parte, aceasta conține: uleiuri presate la rece, uleiuri de grad alimentar (pentru mine este important acest aspect), uleiuri esențiale pure certificate terapeutic, extractele din fructe, flori, plante medicinale și minunățiile stupului, toate împletite cu arta binecuvântării, Recunoștință și Iubire! Este esenta acestor produse de calitate .Da merita sa incecam aceste produse Grădina cu Dragoste care sunt fără conservanți și întrutotul artizanale! Oricine isi doreste asemenea produse !

    Apreciază

  26. Sunt produse foarte bune, Noi am reusit cu un produs de-al lor sa mai tinem sub control dermatita copilului, si avem mereu stoc din crema aceea..mai ales ca tot ce foloseam din farmacii avea efect zero.

    Apreciază

  27. Am descoperit Gradina cu dragoste acum cativa ani pe site-ul Ligiei Pop, fiind in cautare de produse cosmetice cat mai naturale. Am plasat o comanda, apoi urmatoarea si de atunci comandam in mod regulat diferite produse. Toate ne-au incantat simturile, miroase atat de bine a pur, a curat, a natural. Stiu intotdeauna cand folosesc aceste produse ca familia mea este scutita de expunerea la chimicalele toxice continute in produsele din comert. Doamna Mihaela este o femeie extraordinara care transmite prin produsele create de dansa intoarcerea la natura vindecatoare creata de Dumnezeu. As fi super incantata sa castig unul din aceste premii!

    Apreciat de 1 persoană

  28. As fi incantata sa incerc oricare din aceste produse ,pentru ca sunt cu ingrediente 100% naturale,pentru hidratare,antirid .Multumim!

    Apreciază

Comentariile sunt închise