Evenimente · Frumusete si intretinere · Surse utile

12 days before Christmas 2020. Ziua 9: Povestea Biofuture

Update: Pachetul oferit de cei de la Biofuture, va merge la Nicoleta Corches. Va fi contactat prin email sau Facebook daca comentariul a fost facut acolo. Verificati va rog si spam-ul. 


Am pregatit pentru voi un concurs cu premii frumoase, care sustin sanatatea si starea de bine. De data aceasta va fi ceva mai special, adica in aceste 12 zile pana la Craciun veti gasi pe site-ul meu povestea a 12 afaceri romanesti de familie, pe care incercam sa ii ajutam in aceste vremuri provocative. Fiecare isi va spune povestea pe scurt si totodata au dorit sa va ofere si un cadou sau mai multe.

Concursul a inceput pe 14 decembrie, iar castigatorii vor fi anuntati aici pe site intre 5-8 ianuarie. Castigatorii vor fi contactati de fiecare firma in parte pentru detaliile de livrare. Regulile sunt simple anul acesta:

  • Trimite acest mesaj la cel putin 3 persoane, ori prin email, ori prin Facebook.
  • Urmareste timp de 12 zile fiecare postare si lasa un comentariu doar la postarea cu produsele pe care ti le doresti.
  • Intereseaza-te de produs, apasand pe link-ul fiecarui magazin si scrie din descrierea produsului, 3 motive pentru care doresti sa alegi aceste produse.

Ziua 9: Povestea Biofuture

„Povestea uleiurilor Biofuture a început în toamna anului 2018 când am achiziționat prima presă fără componente metalice. Deși principalul scop urmărit de către producătorul ei a fost de a putea obține un ulei proaspăt pentru consumul propriei familii, în binecunoscuta tradiție Biofuture, am extins utilizarea acesteia pentru realizarea celor mai complete uleiuri organice cu potențial terapeutic, inițial pentru îngrijirea pielii apoi am extins gama cu uleiul de oregano sălbatic. Știm ca este foarte important ca pielea să fie tratată la fel ca restul organelor, cu ingrediente curate, naturale și cât mai puțin procesate. Vedem peste tot produse cosmetice așa zis naturale însă odată ce ingredientele sunt procesate, în special termic sau prin rafinare (extracte), foarte multe din proprietățile miraculoase ale plantelor se distrug. Ei bine, uleiurile Biofuture sunt raw vegane!

Nu folosim uleiuri macerate și nici uleiuri esențiale și prin urmare uleiurile produse prin această tehnică de presare la rece a semințelor și plantelor medicinale împreună conțin cea mai mare concentrație de elemente active ale ingredientelor. Nu folosim conservanți de niciun fel și, cu toate acestea, uleiurile noastre rezistă foarte bine în timp. Secretul? Combinația ingredientelor, parte din ele cu proprietăți naturale de conservare dacă nu sunt combinate cu alte uleiuri purtătoare, ca în cazul macerării, sau prelucrate termic, ca în cazul uleiurilor esențiale. Firește că utilizăm doar ingrediente de calitate, peste 95% certificate bio. Excepția o constituie oregano sălbatic autentic cules direct dintr-o zonă mediteraneeană unde solul are un pH de 8,9! O altă excepție este socul, cules din păduri virgine, departe de sursele de poluare.

Uleiurile Biofuture nu au restricții de utilizare. Pot fi la fel de bine utilizate atât intern cât și extern, pe răni deschise, piele iritată și, foarte important, indiferent de concentrația de sebum a pielii. Altfel spus, nu sunt destinate pentru un ten gras sau uscat ci, combinația de ingrediente echilibrează sebumul. Efectele miraculoase ale plantelor regăsite în uleiurile noastre și-au dovedit eficiența în foarte multe cazuri în care tratamentele cosmetice sau dermatologice nu au avut efect, inclusiv în cazuri grave de arsuri și cancere de piele. Producem uleiuri la cererea specialiștilor (doctori), într-o varietate de combinații de plante, conform nevoilor pacienților.

Pentru gama Biofuture de uleiuri organice cu potențial terapeutic pentru îngrijirea pielii avem urmatoarele produse speciale pe care le vom oferi ca si cadou:

  • „Iubește” (recomandat ca tratament de seară dar nu obligatoriu) Ingrediente: nucă românească, salvie bio, isop bio, busuioc bio, mentă bio, roiniță bio, cimbru bio, rozmarin bio, dafin, scorțișoară, lavandă bio. Potențial terapeutic: – antioxidant cu efect anti-îmbătrânire – hrănește, hidratează, catifelează și elasticizează pielea – revigorează pielea obosită – reduce cearcănele și pungile de sub ochi – echilibrează sebumul – reduce stresul, epuizarea fizică și depresia – relaxează și purifică întregul organism – asigură condițiile pentru un somn liniștit
  • „Tinerețe fără bătrânețe” (recomandat ca tratament de zi dar nu obligatoriu) Ingrediente: semințe de floarea soarelui bio, gălbenele bio, mușetel bio, salvie bio, coada calului bio, coada șoricelului bio, flori de soc sălbatic, albăstrele bio, rozmarin bio, trandafiri, flori de rodie, flori de iasomie, hibiscus. Potențial terapeutic: – elasticizează, catifelează, hrănește și hidratează pielea – redă suplețea și luminozitatea tenului – curăță și regenerează celulele – estompează petele, reduce și/sau vindecă eczemele și acneea, închide porii – netezește ridurile de expresie – echilibrează sebumul – aplicat înainte de machiaj protejează pielea de efectele produselor cosmetice
  • „Piele sensibilă” (recomandat la nevoie) Ingrediente: semințe de armurariu bio, semințe de cânepă bio, gălbenele bio, mușețel bio, mentă bio, cimbru bio, busuioc bio, salvie bio, echinaceea bio, flori de soc, oregano sălbatic, rozmarin bio. Potențial terapeutic: – antibacterian, dezinfectant, emolient și de prevenire a îmbătrânirii pielii – eficient împotriva dermatitei atopice și a afecțiunilor cutanate diverse (psoriazis, dermatită seboreică, acnee chiar în formele cele mai grave, rosacea, lupus cutanat, herpes) – ameliorează semnificativ efectele degerăturilor, pielii crăpate, infecțiilor bacteriene de suprafață, arsurilor solare – stimulează regenerarea celulară – cicatrizează fără urme rănile și arsurile superficiale dacă este utilizat direct pe leziune cât mai repede după producerea acesteia – folosit după bărbierit, ras sau epilat, calmează aproape instantaneu orice iritație, dezinfectează, emoliază și cicatrizează fără urme eventualele răni iar pielea rămâne catifelată pentru mult timp – poate fi folosit și pentru zonele intime
  • Oregano sălbatic autentic (preventiv sau la nevoie) Ingrediente: semințe de floarea soarelui bio, oregano sălbatic autentic ” Potențial terapeutic: – antiviral, antibacterian, antifugal, antibiotic natural – eficient împotriva virusurilor, bacteriilor și paraziților de orice fel incluzand candida, giardia duodenalis, e-coli, klebsiella pneumoniae, salmonela enterica, staphylococcus aureus – eficient și în cazul infecțiilor urinare și prostatită

Pentru concurs, am dori sa oferim unui castigator un cos format din produsele de mai sus, in valoare de 480 lei.

  • „Iubeste”
  • „Tinerete fara batranete”
  • „Piele sensibila”
  • Oregano salbatic

26 de gânduri despre „12 days before Christmas 2020. Ziua 9: Povestea Biofuture

  1. Nu am folosit pana acum produse de la Biofuture.Citind acum despre ele si afland ca sunt organice,raw vegane si mai ales avand potential terapeutic, as fi foarte interesata sa le folosesc.

    Apreciază

  2. Interesante produse, multumim Ligia Pop ca aduci in atentia noastra firme cu produse sanatoase, foarte variate. E important ca acestea sa fie cat mai cunoscute, astfel incat produsele lor sanatoase sa aduca beneficii la cat mai multa lume. Ai toata aprecierea mea, chiar daca nu am castigat niciodata nimic!

    Apreciază

  3. In primul rand vreau sa spun ca prin intermediul tau Ligia,am descoperit niste afaceri cu produse minunate care nici nu stiam ca exista.
    Recunosc ca ma tot interesez de ceva timp pe aceasta tema, a uleiurilor si mi-as dori sa incerc aceste produse „tinerete fara batranete” e fix pe nevoile tenului meu,mai ales ca ajuta pe partea cu petele.
    Multumesc pentru sansa!

    Apreciază

  4. Mulțumesc, Ligia Pop! Mi-ai făcut cunoștință azi cu Biofuture!🙂 Uleiuri organice, raw vegane, care ne fac să visăm la ” tinerețe fără bătrânețe „. Hmmm, ce femeie nu a visat măcar o dată în viața ei la așa ceva. Iată că Biofuture ne ajută ca această expresie de poveste să devină realitate.
    De ce le doresc :
    Uleiurile nu sunt macerate , tehnica de presare la rece a semințelor și plantelor medicinale împreună conțin cea mai mare concentrație de elemente active ale ingredientelor, nu există conservanți.

    „Iubește” : 
    – antioxidant cu efect anti-îmbătrânire – hrănește, hidratează, catifelează și elasticizează pielea – revigorează pielea obosită – reduce cearcănele și pungile de sub ochi – echilibrează sebumul – reduce stresul, epuizarea fizică și depresia – relaxează și purifică întregul organism – asigură condițiile pentru un somn liniștit.

    „Tinerețe fără bătrânețe” :
    – elasticizează, catifelează, hrănește și hidratează pielea – redă suplețea și luminozitatea tenului – curăță și regenerează celulele – estompează petele, reduce și/sau vindecă eczemele și acneea, închide porii – netezește ridurile de expresie – echilibrează sebumul – aplicat înainte de machiaj protejează pielea de efectele produselor cosmetice

    „Piele sensibilă:
     – antibacterian, dezinfectant, emolient și de prevenire a îmbătrânirii pielii – eficient împotriva dermatitei atopice și a afecțiunilor cutanate diverse (psoriazis, dermatită seboreică, acnee chiar în formele cele mai grave, rosacea, lupus cutanat, herpes) – ameliorează semnificativ efectele degerăturilor, pielii crăpate, infecțiilor bacteriene de suprafață, arsurilor solare – stimulează regenerarea celulară – cicatrizează fără urme rănile și arsurile superficiale dacă este utilizat direct pe leziune cât mai repede după producerea acesteia – folosit după bărbierit, ras sau epilat, calmează aproape instantaneu orice iritație, dezinfectează, emoliază și cicatrizează fără urme eventualele răni iar pielea rămâne catifelată pentru mult timp – poate fi folosit și pentru zonele intime

    Oregano sălbatic autentic : 
    – antiviral, antibacterian, antifugal, antibiotic natural – eficient împotriva virusurilor, bacteriilor și paraziților de orice fel incluzand candida, giardia duodenalis, e-coli, klebsiella pneumoniae, salmonela enterica, staphylococcus aureus – eficient și în cazul infecțiilor urinare și prostatită.

    Citind toate astea mi-a venit o idee…… voi pregăti cutiuțe mostre pentru toate cunoștințele care mi s-au plâns de probleme ale pielii; in special, a pielii faciale. Am colege la birou a căror copii fiind la pubertate au probleme mari cu acneea. Le voi povesti despre produsele de la Biofuture și le voi oferi cadou o mostră.
    Să vezi surpriză! 😉

    Apreciază

  5. Nu știam de aceste produse și i-am trecut pe listă. Sunt uau! Mulțumesc pentru informații ❤️

    Apreciază

  6. Produsele Biofuture au ingrediente curate, naturale și cât mai puțin procesate, și sunt și raw vegane! Iar asta le face sa poată fi folosite atât intern cât și extern.

    Apreciază

  7. Imi plac aceste produse deoarece sunt antioxidante cu efect anti-îmbătrânire, hidratează, catifelează, dar si pentru ca sunt eficiente împotriva virusurilor, bacteriilor și paraziților de orice fel incluzand candida, giardia duodenalis, e-coli, klebsiella pneumoniae, salmonela enterica, staphylococcus aureus – eficient și în cazul infecțiilor urinare și prostatită si pentru ca sunt raw vegane.

    Apreciază

  8. Primesc cu bucurie toate aceste daruri ale Universului trimise prin minunata Ligia! Iubesc toate produsele naturale și sunt binevenite și aceste uleiuri in viața si familia mea.🙏

    Apreciază

  9. Am folosit produse de la Hypernatura si m am simtit foarte bine. As dori sa le folosesc si pe acestea, deoarece am psoriazis si dermatita seboreica. Imi plac foarte mult produsele naturale

    Apreciază

  10. Multumesc Ligia pentru sansa de a castiga aceste minunate produse. Nu am folosit aceste produse. Mi-ar placea produsele de la Hypernatura, deoarece sunt organice, fara conservati, au efect terapeutic si ar fi perfecte pt intreaga familie.

    Apreciază

  11. Mi-as dori tare mult sa pot sa beneficiez de aceste produse incantatoare si ar fi o bucurie pentru mine sa pot primi acest premiu, mai ales ca dupa cele 4 sarcini, tenul meu a ramas cu multe pete si probleme. Recunosc ca sunt nevoita sa raman pe ultimul plan, cand in familie sunt 4 copii, mereu sunt alte prioritati…

    Sunt imbietoare produsele Biofuture, pentru ca:

    -> sunt produse 100% naturale, obtinute pe baza de plante

    -> sunt obtinute prin presarea semintelor si plantelor la rece, astfel uleiul rezultat are cea mai mare concentrație de elemente active ale ingredientelor

    -> uleiul de oregano este antiviral, antibacterian, un super antibiotic natural ( ar fi de un real ajutor pentru cei 4 copilasi ai mei 🙂 )

    Cu nadejde si recunostinta,
    Va doresc tuturor Sarbatori binecuvantate!

    Apreciază

  12. Nu am folosit pana acum produse de la Biofuture. Imi plac uleiurile pentru ca sunt raw vegane, cu efect terapeutic, organice, nu sunt macerate, fara conservanți. Dintre produse aleg ULEI OREGANO SALBATIC pentru efectele lui teraputice:

    – antiviral, antibacterian, antifugal, antibiotic natural
    – eficient împotriva virusurilor, bacteriilor și paraziților de orice fel incluzand candida, giardia duodenalis, e-coli, klebsiella pneumoniae, salmonela enterica, staphylococcus aureus
    – eficient și în cazul infecțiilor urinare și prostatită. Am o infectie urinara cu klebsiella pneumoniae de un an de zile, de care nu scap. As incerca si acesta varianta.

    Apreciază

  13. Buna ziua! Cunosc firma Biofure prin intermediul acestui blog minunat. Si mai exact credeam ca este o firma care produce doar deschdratoare, concepute în Romania si infiintata de catre inginerul Cezar Proca. Insa nu stiam de aceste uleiuri foarte interesante pe care mi-as dorii sa le incerc pentru ca sunt bio, raw vegane si nu au reactii adeverse. Am mai folosit uleiuri organice presate la rece care m-au ajutat in diferse afectiuni sau pur si simplu pentru hidratarea pielii. Multumesc Ligia!

    Apreciază

  14. Mi-as dori sa pot incerca aceste produse pentru efectul lor benefic…mulțumesc pentru sansa de a participa si pentru ca asa am aflat de existența companiei

    Apreciază

  15. Am citit cu placere despre aceste produse si sunt convinsa ca sunt excelente. Am folosit uleiuri presate la rece pentru ingrijirea pielii si am fost uimita de rezultate. Mi-as dori sa incerc aceste produse care aduc un plus de sanatate si vitalitate organismului fiind 100% extracte naturale din plante cu puteri tamaduitoare.

    Apreciază

  16. Mi-as dori sa incerc aceste produse de exceptie pentru beneficiile aduse sanatatii noastre: calmează aproape instantaneu orice iritație, dezinfectează, emoliază și cicatrizează fără urme eventualele răni iar pielea rămâne catifelată…Multumim!

    Apreciază

Comentariile sunt închise