Ganduri · Viata sustenabila

De ce nu-mi arat fața in videouri?

De ceva timp nu mi-am mai aratat fața in video-uri, fiindca asa am simtit. In video-ul de mai jos explic cateva motive, discut despre o parte din proiectele noastre dar si necesitatea tuturor de a ne intoarce la origini.

Voi mai face video-uri scurte pe viitor in care imi arat fața :-), asta fiindca multi din cititorii mei mi-au spus ca deja ma simt ca si cum as face parte din familie si ca le este dor sa ma vada. Va multumesc pentru aceste ganduri frumoase si ca imi sunteti alaturi!

Sa ne auzim sanatosi!

10 gânduri despre „De ce nu-mi arat fața in videouri?

 1. Pentru mine este un fals subiect.
  Eu urmăresc postările dumneavoastră datorita subiectelor interesante și folositoare pe care le tratați.

  Apreciază

 2. Draga Ligia,

  Nu am mai urmărit postările tale de mult. Am rezonat cu ultimul tău video datorită sincerității cu care l-ai făcut. Te urmăream constant la începutul aventurii voastre de întoarcere din America si acomodare in România. Eu sunt încă in America si ma gândeam ca poate ar fi mai bine sa ma întorc si eu in România. Simplitatea si puritatea vieții de la tara ma atrag dar voiam sa știu dacă sunt probleme de reacomodare la mentalitatea românească. Eu petrec o luna vara in România dar nu e același lucru cu repatrierea. Ai putea să-mi recomanzi o zona unde as putea sa găsesc o proprietate, casa si grădina?

  Îmi place cum îți sta cu parul scurt. 🤗 Te face sa arati de 25 de ani. Mulțumesc pentru ce împărtășești cu noi dar și pentru ca citesti acest mesaj!!

  Multă sănătate îți doresc!! Geo

  Sent from my iPhone

  >

  Apreciază

 3. Buna Ligia! Te citesc cat pot de des si cu mare placere. Iti apreciez naturaletea si daruirea cu care ne impartasesti informatiile. Multumesc.

  Apreciază

 4. Ligia, ai spus că ai stat mult pe pământ și pe pietre calde. Întrebare: care a fost motivul? Terapeutic sau pentru conectarea cu Divinitatea?

  Apreciază

 5. Draga Ligia!

  Sunt întru totul de acord cu tine, si eu gandesc la fel ca trebuie sa facem ce consideram noi de cuviință si nu sa fim ca niste marionete, încercând sa le facem pe plac unora sau altora. „Agresiunile” de orice fel asupra ta, sunt doar o reflectare a cat de distorsionata a devenit percepția oamenilor despre viață si despre cum ar trebui sa fie lucrurile. Sa curga jos de pe tine toate, precum apa de pe gasca! Eu te admir ca esti naturala si spui si faci cum simti tu! Știu ca nu ai nevoie de „confirmarea” nimănui dar ti-am scris pentru ca așa am simțit! Iti doresc in continuare, la fel si familiei tale, sănătate si un drum presărat de bucurii, mulțumire si realizări dupa sufletul tau!

  Te îmbrățișez cu drag,

  Diana Uliczay

  Apreciază

   1. Multumesc, stiu de rezonanta pamantului Schumann de ani buni de zile si ii urmaresc schimbarile zilnice. Am si vorbit de ea candva prin 2020.

    Apreciază

 6. Este o vorbă: Câinii latră ursul trece!🤗
  Niciodată nu o să poti fi tuturor pe plac. Nu are rost să pui la suflet ” sugestiile” tuturor (darămite să le mai si”aplici”).

  Evident că e dreptul fiecăruia să-și exprime punctul de vedere, atâta timp cât o face decent si cu bun -simt. Dar nu ai de ce să te poticnești de fiecare părere.

  Povestea cu părul este una complexă, necesitând un seminar. Important este sa te simti tu bine in pielea ta!

  Totuși poți căuta:
  -magia părului
  -părul acumulator de energii
  -Vietnam păr lung indieni
  P.S.

  Nu cred c-a văzut cineva fresce sau picturi murale cu ingeri serafimi …. chei sau bărbieriți. Si da, briciul există din antichitate. Se zice in biblie la Judecători, că nu s-a apropiat in tinerețe, briciul de părul lui Samson (Samson si Dalila!).

  Apreciază

Comentariile sunt închise