Rețete vegane fără foc

Ediția: VI/2016
Pagini: 256
Rețete: 101
Dimensiuni: 18,5 x 24,25 cm
ISBN: 978-606-588-856-2
Publicată de: Curtea Veche Publishing
Fotografii de: Raoul Pop

Rețete vegane fără foc
Coperta ediției VI a acestei cărți

Pentru cei care nu ma cunoasteti, gasiti aici mai multe detalii. Cartile mele de sanatate si nutritie, se pot gasi in librariile din tara, la Raw Vegan Mall cu autograf, in supermarket-uri si la toate magazinele/ librariile mari online, precum eMagLibris, Carturesti etc. Acestea au fost livrate din 2010 in toate colturile lumii si pot fi livrate si international de diverse magazine online cum ar fi acest magazin sau in Republica Moldova de acest magazin.

De la editie la editie, am mai adaugat retete in plus, ultima editie avand 101 retete. Puteti consulta cuprinsul cartii in imaginile de aici.

Cartea contine 101 de retete si are distinctia de a fi vanduta in peste 15.000 de exemplare pana in prezent (2016). A fost de asemenea premiata de Gourmand World CookBook Awards, fiind considerata cea mai buna carte de retete vegane a anului 2014 din Romania. Premiile GWCA sunt considerate cele mai prestigioase distinctii din domeniul culinar, putand fi comparate ca importanta cu Premiile Oscar din cinematografie. Cititi mai multe detalii aici.

Certificat Gourmand World Cookbook Awards pe Romania

Cartea este dedicată publicului larg care dorește să-și îmbunătățească alimentația si nu doar celor care vor să elimine produsele animale sau să mănance in totalitate crud. Rețetele sunt ideale pentru copii, dulciurile îi vor captiva de la început, iar pe parcurs puteți să-i tentați și cu alte bunătăți. De asemenea aceste delicatese vă vor ajuta, doamnelor și domnișoarelor, să aveți atât un ten luminos, hidratat și plin de strălucire, cât și un corp de invidiat.

Aceste retete, alaturi de o bogatie de legume si vlastari, au fost testate pe propria piele si va garantez ca functioneaza. Dacă pâna acum alimentația naturală cuprindea doar salate, sucuri, semințe încolțite, pateuri și multe cruditati, aceasta carte vă ajută să descoperiți noi rețete delicioase, pornind de la pâine din semințe, lapte și brânzeturi din nuci, hamburgeri și diverse feluri de mâncare, si pana la creme de prăjituri, deserturi și torturi extrem de arătoase si sănătoase.

Toate ingredientele folosite sunt crude, netratate termic, pline de vitamine și enzime prezente doar în cruditați, de care corpul nostru are nevoie pentru functionarea optima. Retetele sunt originale si facute pe gustul bucatariei romanesti. Exceptie fac doar cateva retete comune care sunt de baza, al caror autor nu se mai cunoaste. Acestea ar fi laptele de migdale, la care oricat ai vrea sa schimbi reteta, tot va cere apa si migdale; painea din nuci si seminte, care trebuie sa contina aceste doua ingrediente; maioneza din avocado, la care intotdeauna vom folosi avocado si putin ulei; poate, brownies din canepa, care contin cele 3 ingrediente de baza (cacao, canepa si miere); si reteta de frisca, care nu va iesi daca nu se foloseste caju, nuca de cocos, miere si lamaie. Pentru a vedea cat de usor este sa preparati retete raw vegane, vizionati show-ul Ligia’s Kitchen.

Rețete vegane fără foc
Coperta ediției V a acestei cărți

Coperta editiilor mai vechi care cuprind mai putine retete si informatii.

Rețete vegane fără foc
Coperta ediției IV a acestei cărți
Rețete vegane fără foc
Coperta edițiilor II și III a acestei cărți

12 gânduri despre „Rețete vegane fără foc

  1. Este o schimbare de mentalitate la 380 grade,dar super logic si sunt f.incantata.Am sa incerc sfaturile dumneavoastra,sa dau timp corpului sa accepte dar mai ale mentalului si reflexului conditionat:)) Va multumesc!

    Apreciat de 1 persoană

    1. Buna ziua,

      Nu este chiar asa, tinand cont ca raw foodistii din intreaga lume consuma ideal 75% raw food si 25% gatit. In general cei care mananca gatit (traditional, vegetarian sau vegan) este oricum spre beneficiul lor sa introduca un procent mare de cruditati pentru a beneficia de varietate nutritionala. Toti avem nevoie de nutrienti pretiosi in banca trupului, care trebuie imbunatatiti zilnic. Insa totul se realizeaza in timp, cu pasi mici si niciodata in pripa. Informatia multa trebuie sa fie la baza si alimentatia trebuie sa fie foarte variata, ca de altfel in orice alimentatie, pentru a evita carentele. De asemenea, accentul nu trebuie pus doar pe alimentatie, ci pe pastrarea intregului – minte, trup si suflet intr-un echilibru ideal, care sa aduca sanatatea in corp. Oricum cei care se indreapta spre un stil de viata mai echilibrat, trebuie sa citeasca prima data cartea Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa, urmatate de celelalte 5 carti scrise de mine.

      Cu bine,
      Ligia

      Apreciază

  2. Ligia,Dr.Margineanu sustine consumarea de soia.Intr-o discutie despre soia,vorbeai negativ despre consumarea de soia.Dr.Margineanu,stie ce vb.Exista alte considerente pt.ca se vb.negativ despre soia??Numa’asa ca a spus cutare si cutare ca nu este buna de consum???E mai buna carnea de se denigreaza soia???

    Apreciază

Ce crezi despre acest subiect?