Altrient C

Altrient C: vitamina C liposomala

Sunt bucuroasa sa va anunt ca in colectia mea de produse recomandate se afla si produsul Altrient C, o forma de vitamina C lipozomala autentica. Stiti cu totii de parerea mea fata de vitamina C, iar cand am descoperit Altrient C gel, am fost incantata ca in sfarsit se gaseste in Romania un supliment care se absoarbe la nivel celular, in proportie de 98%, imediat ce este luat. Multi cititori au spus ca vitamina C este suficienta din alimentatie, fructe, citrice, patrunjel si altele, oare?

Vitamina C se gaseste doar in cruditatile crescute in pamant natural, care nu a fost „tratat” de loc in ultimii 10 ani si nici vecinii nu au stropit cu chimicale. Vitamina C se regaseste si mare parte in fructele acre, nestropite, care au fost lasate sa se coaca natural la soare si care sunt consumate imediat dupa ce au fost culese, nu la zile intregi dupa cules. Si daca ar fi sa fie culese imediat, nu putem intruni doza zilnica de vitamina C de care corpul chiar are nevoie in timpurile noastre moderne, fiindca nu toata se absoarbe, ci alte imprejurari cum ar fi poluarea electromagnetica, prezenta metelelor grele in corp si sucurile gastrice contribuie la oxidarea ei. ”Pana la 85% din nutrienti risca sa fie distrusi in sistemul nostru digestiv pentru ca apoi sa fie excretati, fara a ajunge macar la nivel celular unde este cea mai mare nevoie de ei. Nutrientii incorporati in lipozomi, asigura o biodisponibilitate de pana la 99% asigurand livrarea lor acolo unde organismul are mai mare nevoie de ele. Formularea lipozomala este capabila sa protejeze nutrientii incorporati de efectele oxidative ale sucurilor digestive asigurand o biodisponibilitate excelenta.” AICI gasiti un eBook, scris de medicul Robert D. Milne, care confirma potenta vitaminei C lipozomale.

 

Beneficiile vitaminei C le-am expus in acest articol, dar ce se remarca la Altrient C sunt urmatoarele lucruri:

 • Producatorul LivOn Labs e primul producator de suplimente liposomale si garanteaza puritate si eficienta formulei din anul 2002.
 • Altrient C nu este sintetica si nu este totusi extrasa din ceva, ci este obtinuta prin biosinteza. AICI detalii.
 • Aceasta vitamina C e sub forma de gel, fiindca lipozomii autentici se formeaza si se pastreaza doar in mediul lichid.
 • Fiecare doza e ambalata individual in plicuri sigilate pentru a nu se oxida.
 • Gradul de absorbtie este apropiat de cel injectabil: 98%. Acest lucru este o realizare extraordinara; cu totii stim ca majoritatea vitaminei C pe care o consumam, nu se absoarbe ci se elimina, dar in aceasta forma, ea se absoarbe in proportie de 98% si este folosita imediat de corp.
 • Absorbtia la nivel celular este dovedita cu studii.
 • Sunt rezultate remarcabile pt imunitate, ten, afectiuni articulare, din nou dovedite cu studii.

Altrient C

☞ Altrient C se poate achizitiona de la Napofarm.ro. Doza recomandata este de un plic/zi (sau 2-3 plicuri/zi pentru rezultate exceptionale), de preferat pe stomacul gol, cu 10 minute inainte de masa . Plicul se adauga intr-o cantitate mica de apa, se agita foarte putin, doar sa-i dea posibilitatea sa se miste de pe fundul paharului, dar fara sa se amestece cu lingura si se bea imediat. Gustul trebuie sa fie unul placut, nu de tinctura. Daca are acest ultim gust, inseamna ca ati amestecat.

Altrient C gel este mai scump datorită tehnologiei folosite si beneficiilor lui. Daca bugetul d-voastra nu poate acomoda acest produs, puteti lua in continuare pudra de vitamina C pe care o puteti gasi aici. Pudra se absoarbe in proportie mai mica, tocmai de aceea recomand Altrient C, care se absoarbe in proportie de 98%. De asemenea, vitamina C in general este hidro-solubila si nu ajunge la creier. Altrient C este LIPO SOLUBILA si trece bariera hemato-encefalitica, fiind de mare ajutor pentru ca ajunge la creier.

Puritate Altrient C

 • Fara organisme modificate genetic
 • Fara zahar
 • Fara arome artficiale
 • Fara coloranti
 • 100% vegan
 • Fara proteina din soia
 • Fara gluten
 • Fara hexane
 • Fara produse lactate
 • Fara drojdie

Gasiti aici mai multe detalii despre efectele benefice ale acestui produs, iar aici sunt explicate avantajele tehnologiei liposomale in administrarea nutrientilor direct in celula. Va prezint si un interviu cu Adrian Vornicu despre vitamina C. Il cunoasteti pe Adrian de la emisiunea „De Vorba cu Ligia„.

Altrient C


%d blogeri au apreciat asta: