BetterYou sprayuri orale

Sunt bucuroasa ca pot recomanda aceasta gama noua de sprayuri orale, care pana acum se gaseau foarte greu in Romania! Sprayurile BetterYou sunt produse in Anglia, intr-o facilitate acreditata GMP. Nu au fost testate niciodata pe animale. Aceste sprayuri sunt foarte usor de folosit si au un gust placut.

Firma BetterYou se mândrește cu abordarea sa unică în ceea ce privește absorbția, livrarea și testarea stabilității produselor sale și utilizeaza cu responsabilitate ingrediente naturale, alimentare sau de origine alimentară ori de câte ori este posibil.

veggie award

Sprayurile BetterYou conțin cele mai bio-disponibile forme de vitamine si minerale si sunt formulate special pentru a le elibera direct în cavitatea bucală, unde picăturile mici se absorb foarte repede, asigurând asimilarea rapidă a nutrienților.

Formulate pentru a oferi o nutriție optimă, fiecare pulverizare oferă ingredientul activ în picături de dimensiuni mici care pătrund în țesutul moale al obrazului, furnizând substanțele nutritive esențiale într-o zonă bogat vascularizată a cavității bucale. Aceasta permite ca ingredientele să intre rapid în fluxul sanguin pentru o absorbție optimă.

Aceste sprayuri sunt aduse in Romania de catre firma Napofarm.ro, care este importator unic autorizat. Le puteti gasi si achizitiona aici.

Va invit sa vedeti imagini cu produsele in galeria foto de mai jos, si sa aflati mai multe detalii despre fiecare dintre ele:

%d blogeri au apreciat asta: