Bio Prop by Bio Dentist

Un produs brevetat si inregistrat de doctorul stomatolog Daniel-Traian Iordachescu despre care puteti citi mai multe aici. Bio Prop este un tratament fitoterapeutic dentar bacteriostatic, antiinflamator, imunostimulent și cicatrizant natural.

  • De peste 20 de ani este produsul natural nr. 1 în tratamentul parodontozei și al afecțiunilor inflamatorii ale cavității orale, atât la adulți cât și la copii.
  • Aplicat la peste 10.000 pacienti satisfacuti.
  • Are un premiu obtinut si are toate certificatele biologice.
  • Rezultatele sunt vizibile daca este practicata si o igiena dentara corecta precum cea de AICI. În cazul în care retracția gingivală este precum în imaginea de mai jos, cauzată de tartru și inflamație acută, după igienă profesională și tratament cu Bio Prop se poate obține un rezultat comparativ.

Produsul poate fi comandat de pe Raw Vegan Mall.

Mod de utilizare: se administrează ca atare în priză unică. Se ține în gură timp de 10-15 min după care se poate înghiți. A nu se mânca sau bea 30 min după administrare. Se administrează o doză dimineața și eventual în funcție de nevoie una înainte de culcare după spălarea pe dinți. A se administra zilnic pentru 12 zile pe lună consecutiv. Pentru tratamentul și oprirea evoluției bolii parodontale precum și pentru prevenirea apariției ei la cei cu predispoziție se poate repeta lunar sau o dată la două luni în funcție de stadiul acesteia.

Produsul este practic lipsit de contraindicații poate fi administrat la orice vârstă, atât copiilor cât și adulților atât în suferința parodontală cât și în orice formă de inflamație sau infecție a cavității orale precum și ca cicatrizant după extracții sau orice altă formă de chirurgie (implanturi dentare, grefe, extirpări, chirurgie parodontală, etc). Neexistând contraindicații produsul poate fi gestionat și la latitudinea pacientului atât pentru prevenirea afecțiunilor la cei cu predispoziție și istoric familial cât și pentru ameliorarea simptomatologiei la cei cu afecțiunea deja prezentă. Poate fi folosit de către femeile însărcinate pentru a preveni și diminua inflamațiile gingiei apărute frecvent în această perioadă cât și ca badijonaj al gingiilor noilor născuți în perioada erupției dentare.

Inainte si dupa un tratament de 12 zile cu Bio Prop

Este recomandat pentru orice grupă de vârstă ca adjuvant în terapia patologiilor erupției dentare, ulcerații, abcese, afte, gingivită, toate formele de parodontită cronică marginală precum și ca antiinflamator local, imunostimulent și cicatrizant după orice fel de chirurgie orală. Prin înghițire și administrare internă reduce stările de excitabilitate psiho-mentală, tensiune și stress reglând în același timp bioritmul și ritmul somnului.

A se pastra ferit de căldură, lumină și umiditate. Nerecomandat persoanelor alergice la produsele apicole sau la oricare dintre ingredientele produsului.

Acesta este un supliment alimentar. Produsul este obținut și testat în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001, ISO22000 și GMP.NOTIFICAT S.N.P.M.A.P.S. – Serviciul National de Plante Medicinale  Aromatice și Produse ale Stupului: Seria AA/ nr. 14918/ 27.10.2021.

Ingrediente: agent de încărcare soluție salină, extract de Propolis brun, verde și roșu brazilian asigurând cea mai mare diversitate posibilă de flavonoide și o combinație exclusivă de izoflavone și lignani, extract din rășină de Arbore-de-tămâie (Boswellia  serrata), extract din frunze de Salvie (Salvia officinalis), extract din fructe de Afin (Vaccinium myrtillus), ulei esențial din muguri de Cuișoare (Syzygium   aromaticum),  pulbere de Inulină – prebiotic din rădăcină de Cicoare (Cichorium intybus). Ingrediente asociate și dozate printr-un procedeu unic.

Nu înlocuiește o igienă orală corectă ci dimpotrivă se utilizează în urma realizării acesteia minuțioase (vezi metoda Dr. Daniel Traian Iordachescu și filosofia Bio Dentist). Este parte dintr-un program educațional complex de igienă și prevenție care conține o serie de metode și tehnici specifice precum și o gamă de fitoterapice și produse 100% naturale de îngrijire orală.