Ceaiurile si pudrele ORGANIC INDIA

Ligia si Organic India

ORGANIC INDIA este un brand apreciat si distribuit in peste 50 de tari printre care SUA, Japonia, Singapore, Australia, Israel, Marea Britanie, Luxemburg, Franța, Belgia și Suedia. Compania folosete cele mai eficiente si renumite plante medicinale indiene, doar de la agricultorii din reteaua proprie, care sunt educati in practicile culturilor organice si biodinamice, reusind astfel sa cultive organic zeci de mii de hectare de pamant. Asta inseamna ca familiile de agricultori beneficiaza de un venit constant, dar in acelasi timp isi protejeaza propria sanatate si mediul inconjurator. Mi-a placut enorm acest lucru, fiindca este un model de afacere sustenabil, menit sa sprijine micii agricultori din India, sa vindece pamantul aridizat de suprasaturarea cu substante chimice si totodata sa distribuie in intreaga lume produse din plante medicinale 100% certificate organic. Si pentru ca sunt organice aceasta inseamna ca au un profil nutritional si medicinal nealternat de tratamente chimice, ceea ce le face eficiente!

Nu sunt folosite in niciun stadiu al productiei pesticide sintetice, erbicide, ingrasaminte sau alte tratamente chimice si produsele nu contin organisme modificate genetic (Certificare Non-GMO). ORGANIC INDIA isi mentine credibilitatea pe piata internationala printr-un control riguros si permanent al calitatii.

Despre uscare:

Dupa recolatare, plantele sunt uscate la soare pe panza alba si trimise la centru pentru procesare in ambalaje sanitare. Pentru uniformizarea umiditatii (<10%), plantele deja uscate sunt, in cazul Tulsi, incalzite la o temperatura de 56 de grade pentru 2 ore.

Despre ambalaje:

  1. Plicurile de ceai sunt din fibra de celuloza („Manila Hemp”) si sunt produse in Germania de compania Glatfelter, sunt fibre biodegradabile, nealbite iar ambalajele ceaiurilor sunt facute 100% din hartie reciclata.
  2. Tabletele sunt ambalate in sticla de culoare inchisa, pentru a le pastra mai bine si a le proteja de lumina.

De retinut:

Produsele nu contin alte ingrediente in afara de plantele mentionate – in forma integrala, pura. Capsulele sunt din celuloza vegetala. Fiecare lot este testat din punct de vedere chimic si organoleptic in laborator si de doua ori pe an, sunt prelevate proble de laborator pentru teste externe, cu respectarea reglementarilor internationale SGS (Societe Generale de Surveillance), BIO si HACCP.

Aceste minunate produse, verificate si certificate in mod riguros pentru a fi intr-adevar 100% organice, sunt acum disponibile in România! Vă invit să aflați mai multe despre ele prin intermediul articolelor deja publicate pe acest site si sa vizitați website-ul lor.

%d blogeri au apreciat asta: