Deshidratorul Biofuture

Puteti viziona un segment din emisiunea „De Vorba cu Ligia”, unde discutam in detaliu despre acest deshidrator minunat.

Deshidratorul BIOFUTURE este conceput si manufacturat 100% în Romania de catre inginerul Cezar Proca.

12274485_739174722882811_6245056959579398938_n

Acest produs a fost creat cu multa pasiune si daruire din dorinta de a oferi un produs de calitate propriei familii dar si publicului interesat, folosind materiale si vopsele care sa nu afecteze sanatatea familiei sau gustul alimentelor. Spun asta, fiindca alte deshidratoare celebre folosite de intreaga lume a raw foodistilor, in ciuda popularitatii lor, nu se ridica la calitatea acestui produs romanesc, care intampina toate normele de siguranta alimentara.

Necesitatea manufacturării acestui deshidrator a apărut din dorința de a beneficia de alimente conservate prin uscare în condiții cât mai apropiate de cele naturale, în acest fel asigurându-se o conservare mai bună precum și păstrarea aromelor, culorilor și nutrienților cat mai apropiate de starea lor naturală.

Deshidratorul Biofuture este silentios, eficient, economicos la consumul de energie electrica, se poate curata usor si se vede clar la examinarea lui indeaproape ca sunt multe elemente de design care au fost gandite clar dinainte si ca a fost tot intregul conceput si asamblat inteligent.

Produsele Biofuture sunt de uz casnic si de de uz comercial si se produc doar la comanda, fiind produse unice si personalizate dupa nevoile fiecaruia. Produsele si descrierea lor tehnica le gasiti la Raw Vegan Mall sau la site-ul Biofuture.