Dispozitivele CMO

De-a lungul anilor, de cand folosesc frecvent telefoanele mobile, am intuit un anumit pericol al folosirii lor de zi cu zi, intr-o proximitate pe care as putea-o numi chiar intima cu corpul uman, si am cautat o solutie inca din anii 2ooo, incercand tot felul de dispozitive care sa compenseze acele radiatii electromagnetice generate de ele. Doar ca idee, cam asa arata celulele rosii dupa 10 minute de tinut telefonul la ureche.

Sunt bucuroasa sa va spun ca in sfarsit am gasit acest produs, care face intr-adevar ceea ce promite, si ale carui efecte sunt dovedite prin studii stiintifice riguroase asupra tesuturilor vii. Produsul este numit simplu si frumos, CMO (Compensatory Magnetic Oscillator) si vine in mai multe forme, pentru folosirea pe telefoanele celulare, pe calculatoare, in dormitor sau in birou. Va invit sa aflati mai multe despre el vizitand site-ul oficial BIOSCEM.

Am inregistrat deja un segment pentru show-ul „De Vorbă cu Ligia” despre aceste dispozitive, care urmeaza sa fie publicat in viitorul apropiat!v

De ce trebuie protecție separata pe telefon, laptop, tableta?

Pentru ca Electrosmogul creeaza o poluare ambientala si una de proximitate. Când ești în sfera de protecție a unui TR26 sau MF 04, ai o protecție totala fata de radiațiile din jur: aceasta este poluarea ambientala, de natura pulsatoriu/magnetica. Când introduci însa un telefon sau un laptop/tableta mai aproape de 50cm de tine, acolo este vorba de poluarea de proximitate, unde intensitatea câmpului electric te afectează direct la nivel molecular. De aceea este nevoie de Dispozitivele MP24 si PC16.

Explicatii:
Routerul WiFi-ul telefonului intra in rezonanta directa cu moleculele de apa la distante asa mici pentru ca au o frecventa identica: 2.5GHz. De aceea, aceste gadget-uri necesita protecții individuale care modulează in camp continuu sI in același timp ne „desincronizează” de 2.5 GHz-ul pulsat, împiedicându-l sa mai intre in rezonanta cu moleculele de apa ale organismului..
Mai simplu: dacă te consideri un neon, ai nevoie de protecție pe tot ceea ce aproprii de tine mai aproape de 1m, dupa cum puteți vedea din acest video.