Lipozomal Joint Formula Hypernatura

Complexul sinergic cu extract de Boswellia Serrata (arbore de tămâie), MSM (metilsulfonilmetan), glucosamină 80 mg și siliciu organic din bambus, în formă lipozomală pentru absorbție celulară maximă, contribuie la sănătatea articulară, promovarea refacerii cartilajelor și integritatea țesutului conjunctiv.

MSM

MSM (Metilsulfonilmetanul) diminuează fenomenele inflamatorii la nivel articular și în același timp susține vindecarea țesutului muscular.

O serie de studii in vitro demonstrează că MSM exercită efect antiinflamator prin reducerea expresiei citokinelor. De asemenea, protejează cartilajul prin efectele sale supresive asupra IL-1β și TNF-α.

Exercită efect antiinflamator direct la nivelul cartilajului articular și a membranei sinoviale.

MSM este indicat în:

 • scăderea degenerarii suprafeței cartilajului articular;
 • scăderea inflamațiilor și a durerilor articulare și musculare;
 • diminuarea durerii și a rigiditatii articulare asociate artritei și bolilor reumatismale;
 • reducerea stresului oxidativ datorită efectului antioxidant;
 • ameliorarea alergiilor sezoniere;
 • prevenirea bolilor gingivale;

MSM are eficacitate îmbunătățită in asociere cu glucozamină și acid boswellic (combinatie care a dus la scaderea proteinei C reactivă – CRP în caz de artrită reumatoidă acută și cronică).

MSM este bine tolerat de majoritatea persoanelor la doze de până la patru grame pe zi, fără efecte secundare.

Glucozamina

Glucozamina este o structură integranta a cartilajului articular. Este prezentă în cantități mari în cartilajul articular, discul intervertebral și lichidul sinovial .

Aportul de glucozamină este necesar pentru reconstrucția cartilajelor.

Este un suport pentru refacerea cartilajelor deteriorate si implicit ale articulatiilor din cauza bolilor degenerative (artroza, coxartroza, osteoartrita, reumatism articular).

Boswellia Serrata (arbore de tămâie)

Ingredientul activ din Boswellia serrata este acidul boswellic care are efect inhibitor asupra 5-lipoxigenazei (5-LOX) ce explica actiunea antiiflamatoare.

Extractul de Boswellia serrata inhiba expresia factorilor inflamatori fiind folosit ca adjuvant in poliartrita reumatoida, reumatism cronic degenerativ,artroze ( gonartroza, coxartroza, spondiloza), periatrita scapulo-humerala, dureri musculare, nevralgii, în bolile inflamatorii cronice intestinale (colita ulcerativă și boala Crohn), astm bronsic, tumori cerebrale.

Siliciu organic din bambus

Siliciul este un mineral care este din ce în ce mai recunoscut ca un nutrient esențial pentru formarea și întreținerea oaselor.

Siliciul este important pentru sinteza optimă a colagenului și pentru activarea enzimelor de hidroxilare cu rol în formarea rețelei de colagen, îmbunătățind rezistența și elasticitatea pielii.

Siliciul se utilizeaza în:

 • densitate osoasă scăzută
 • reconstrucția oaselor fracturate
 • vindecarea arsurilor și tăieturilor prin sinteza colagenului
 • întărirea smalțului dinților
 • revigorarea pielii, a firelor de păr și a unghiilor

Aceste suplimente sunt aduse in Romania de catre Hyperfarm SRL, care este importator unic autorizat.
👉 Le puteti gasi si achizitiona aici 🛍 👩‍💻 👈

Absorbția suplimentelor lipozomale este de 20 de ori mai mare decât în cazul suplimentelor tradiționale. Tehnologia brevetată de LipoCellTech™ permite obținerea unei forme unice de lipozomi, fără utilizarea alcoolului, aromelor sau altor ingrediente inactive.

Cele mai cunoscute metode de producere a suplimentelor lipozomale folosesc temperaturi și presiuni înalte, sau substanțe chimce. Din cauza acestui motiv ingredientele active nu rămân intacte.

Tehnologia de încapsulare lipozomală LipoCellTech™ permite obținerea lipozomilor printr-o metodă naturală și unică în lume.

 • Moleculele lipozomale au stabilitate și biodisponibilitate ridicate;
 • Nu necesită adăugarea alcoolului și a substanțelor chimice pentru conservare;
 • Metoda unică, brevetată în SUA, care nu necesită utilizarea temperaturilor înalte și a presiunilor ridicate;
 • Capsulele sunt condiționate în flacon de sticlă brună (singura soluție de ambalare care păstrează nealterate calitățile produsului și nu influențează proprietățile acestuia);
 • Gustul este neutru, fără arome adăugate, iar capsulele sunt foarte ușor de administrat.

Majoritatea suplimentelor sub formă de comprimate, capsule sau pudră, sunt foarte puțin absorbite de către corp. Ele sunt distruse în mediul intestinal înainte de a ajunge la destinație.

Prin învelișul fosfolipidic, vitaminele și mineralele lipozomale sunt protejate pe măsură ce înaintează prin stomac și intesitne. Microsfera lipozomală, alături de nutrienții pe care îi poartă în interiorul ei, ajunge intactă în fluxul sanguin, după care este absorbită direct în celulă.

Metoda folosită de LipoCellTech™ reproduce modelul naturii

Tehnologie patentată care asigură absorbția până la 99% a curcuminei direct în celulele organismului. În procesul brevetat de producție se folosesc doar ingrediente selecționate pentru puritatea lor și produse naturale. Curățarea utilajelor de producție LipoCellTech™ este făcută exclusiv cu produse ecologice.

Procesul de încapsulare lipozomală permite trecerea intactă a complexului sinergic de vitamine (D3, K2) și mineralul magneziu prin sistemul digestiv fără a fi afectat de sucurile gastrice, enzime digestive, săruri biliare, ducând nutrienții direct către celulele corpului. Chemotactismul funcționează într-un mod evident și permite lipozomilor să fie atrași de celulele umane prin faptul că sunt practic „bio-identici” și astfel eliberează ingredientele active, direct în celulă, în organele țintă. Acest proces oferă cel mai înalt nivel de biodisponibilitate.

Din păcate termenul lipozomal nu este protejat prin lege, astfel există și produse vândute ca fiind lipozomale dar formulele rezultate, de cele mai multe ori, nu prezintă stabilitate în tractul digestiv. Majoritatea formelor „liposolubile” se distrug rapid în procesul de digestie înainte de a avea loc absorbția lor, eliberând substanțele nutritive în intestinul subțire, de unde pot fi eliminate cu ușurință din corp și astfel nu există practic o diferență față de forma clasică.

De ce Lipozomal Joint Formula Hypernatura®

 • Lipozomii sunt microsfere cu înveliș fosfolipidic identic cu cel al membranei celulare;
 • Tehnologie brevetată de obținere naturală a lipozomilor, fără aditivi chimici, solvenți organici, temperaturi ridicate sau presiuni înalte;
 • Stabilitatea mare a lipozomilor nu permite pierderea sau distrugerea substanței active pe tractul digestiv;
 • Dimensiunea maximă a lipozomilor purtători este de 172 nm;
 • Fosfolipidele sunt extrase doar din semințe de floarea soarelui provenite din culturi cu identitate protejată non-GMO;
 • Nu conține alergeni (soia) sau conservanți (alcool, sorbat de potasiu);
 • Absorbția și biodisponibilitatea nutrienților este maximă;
 • Lipozomii cedează nutrienții direct în celule;
 • Fosfolipidele de înaltă puritate hrănesc și regenerează peretele celular;
 • Nu necesită doze mari pentru instalarea efectelor.

Administrare Lipozomal Joint Formula Hypernatura®:

1 capsulă de 1-2 ori pe zi, cu apă, în timpul meselor, sau așa cum recomandă specialistul.

Compoziție per capsulă:

Amestec lipozomal brevetat de fosfolipide ale acizilor oleic și palmitic din semințe de floarea soarelui provenite din culturi cu identiate protejată non-GMO 143 mg, extract de Boswellia Serrata (arbore de tămâie) 120 mg, MSM (metilsulfonilmetan) 120 mg, glucosamină 80 mg, siliciu organic din bambus 12 mg.

Nu conține: coloranți, conservanți, alcool, arome sintetice, zahăr, organisme modificate genetic, amidon, gluten, derivați din carne și lapte, drojdie, soia, sau alte ingrediente inactive.

Prezentare: flacon din sticlă brună (singura soluție de ambalare care păstrează nealterate calitățile produsului și nu influențează proprietățile acestuia) cu 60 capsule vegetale;

Producător: LipoCellTech™, Marea Britanie

Precauții:

 • Utilizarea de către femeile însărcinate sau care alăptează se poate face la recomandarea consultantului de specialitate;
 • Persoanele care suferă de afecțiuni renale, hipercalcemie, hipercalciurie sau care iau anticoagulante vor consulta specialistul înainte de utilizare;
 • A nu se lăsa la indemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, ferit de razele soarelui;
 • A nu se utiliza de către persoanele cu alergie la oricare dintre ingrediente;
 • A se păstra ferit de căldură și umiditate în ambalajul original,
 • Un supliment alimentar nu este un substitut pentru o dietă variată și echilibrată și un mod de viață sănătos.

Certificat de notificare emis de Ministerul Sănătății prin CRSP Iași – seria AD nr. 1699/01.09.2020.

Unic importator și distribuitor pentru România SC HYPERFARM SRL

lipozomal caracteristici