Melinis: petale si fructe crude in miere

Aceasta gama de produse din miere m-a impresionat placut de la prima gustare, fiind convinsa ca gust o delicatesa aleasa, foarte fina, avand o combinatie ideala de arome, care confera produsului final un gust ideal si nu foarte dulce. Ideea de a pastra petale si fructe in miere pentru a crea gusturi noi si apetisante este interesanta, iar metoda de preparare lenta, la temperaturi sub 35℃, pentru a pastra intacte parfumurile si proprietatile naturale ale ingredientelor, ba chiar pentru a le intensifica, este in concordanta cu ceea ce spun de multi ani de zile.

Ma bucur sa va pot indemna sa incercati intreaga gama de produse Melinis, despre care veti gasi mai multe detalii pe aceasta pagina. Toate sunt preparate cu ajutorul mierii de salcam, iar ceea ce difera intre varietati, este gustul aparte, dat de diversele petale sau fructe care au fost folosite pentru fiecare reteta. Nu ma intrebati care este preferatul nostru, sau al fetite noastre, fiindca pe toate le gasim extraordinare.

Va invit sa vizitati Atelierele Melinis pentru a afla mai multe despre aceste delicatese minunate si despre oamenii care le produc, iar pentru a le achizitiona, intrati pe Raw Vegan Mall.

%d blogeri au apreciat asta: