Scallo-P: curățarea naturală a fructelor, legumelor și ustensilelor de bucătărie

Scallo-P

Scallo-P este un produs 100% natural, obtinut prin calcinarea cochiliilor de scoica din zona Aomori (Nordul Japoniei). Este o pulbere sterila, de culoare alba sau gri deschis, in compozitie 98,2% Hidroxid de Calciu, produs in Japonia.

  • Cutia contine 300 g
  • La fiecare folosire adaugati 3 g la 2 litri de apa
  • Toata cantitatea amestecata cu apa va rezulta in 200 de litri de solutie 100% naturala pentru curatarea fructelor, legumelor si usensilelor de bucatarie, la un pret de 1 leu/litru de solutie!

Noi il folosim si ne place mult eficacitatea si simplitatea lui. Pentru curatarea fructelor si legumelor, se realizeaza o solutie in care le scaldam intre 3-10 minute, dupa care le clatim cu apa. Pentru curatarea ustensilelor si suprafetelor de bucatarie, se pune aceeasi solutie (3 grame de Scallo-P in 2 litri de apa) intr-un pulverizator, se lasa sa se patrunda pentru cateva minute, apoi se clatesc cu apa. Este incredibil cat de bine si usor scoate din toate acestea chimicalele, pesticidele si ceara artificiala, care apoi plutesc pe deasupra si pot fi aruncate in chiuveta!

Va invitam sa vizionati aceasta scurta prezentare video a produsului, sa vizitati website-ul Scallo-P România si pagina lor de Facebook si bineinteles, sa achizitionati produsul, pentru ca suntem siguri ca il veti aprecia.


%d blogeri au apreciat asta: