Scutece și absorbante ecologice Naty

Intotdeauna v-am recomandat doar produse de incredere folosite de noi si acum a sosit momentul sa va recomand si produse de acest gen, fiindca mentinerea sanatatii nu tine doar de alimentatie, ci de tot ce inseamna sanatate fizica, mentala si psihica.

Asa cum am scris si in cartea „Jurnal de mamica” (titlul nu este inca finalizat) care urmeaza sa fie publicata de editura Curtea Veche, este extrem de important sa fim constiente de importanta folosiri absorbantelor ecologice, in locul celor conventionale atat de controversate iar pentru copilasi, sa fim foarte atente ce scutece alegem, pentru a evita probleme viitoare care pot afecta viata lor pentru totdeauna.

Noi din toate marcile incercate, am ales sa folosim scutecele si absorbantele ecologice Eco by Naty, care pot fi achizitionate de la magazinul Copil Drag.

Scutece si absorbante bio Naty

Scutecele organice Eco by Naty sunt o alternativa ideala la scutecele de unica folosinta traditionale care sunt pline de plastic si care afecteaza pielea delicata a copilului dvs.
Aceste scutecele nu contin clor, ftalati, compusi organostanici (MBT, DBT, TBT), metale grele, TCF (fara clor), H2CO (formaldehida), colofoniu, coloranti azoici, PVC, precum si alte substante cunoscute ca daunatoare sanatatii bebelusului dvs. sau mediului inconjurator. Stratul absorbant este o pasta realizata din lemn recoltat din padurile Scandinave supus unei inalte tehnologii. Datorita tehnologiei utilizate scutecele au culoarea alba desi nu contin clor. Bariera de scurgeri nu contine organisme modificate genetic, fiind realizata din porumb. Aceasta este etansa la apa dar in acelasi timp permite pielii sa “respire” rezultand un scutecel aerisit, uscat si confortabil pentru micutul dvs. Culoarea imprimata pe scutece nu contine metale grele si nu pune in pericol sanatatea micutului.

Scutecele organice Naty nu contin compusi alergenici sau substante iritante, sensibilizante, cancerigene sau mutagene, produsul fiind certificat de Asociatia Suedeza de Astm si Alergie; nu contin parfum iar la atingere sunt moi si catifelate, conferind totodata un volum redus, fapt care permite micutului dvs. sa se miste in voie.

NATY este singurul brand de scutece care isi declara ingredientele ECO:

  • Fara parfum si certificate de Asociatia Suedeza de Astm si Alergie;
  • Fara clor (TCF) si hartie certificata FSC;
  • Materialul exterior nealbit cu clor si din hartie certificata FSC:
  • Bariera de scurgere facuta din pelicula pe baza de porumb 100% nemodificata genetic, in conformitate cu regulamentul UE 1829/2003 & 1830/2003. Pelicula compostabila nu este numai etansa la apa, dar si permite materialului “sa respire” rezultand intr-un scutecel aerisit, uscat si mai comfortabil;
  • Stratul care absoarbe si distribuie lichidul ADL facut din material natural;
  • Culoarea imprimata pe scutece este cerneala certificata fara metale grele ce pot dauna sanatatii, Nr S-i2: OK Compost, nr de certificare: O 09-300 A.

Toate certificarile de care beneficiaza Scutecele organice – Naty by Nature Babycare le puteti gasi aici.

Aceleasi specificatii le au si absorbantele naturale Naty, pe care le puteti gasi aici.

%d blogeri au apreciat asta: