Zinzino BalanceOil

Zinzino este un brand Suedez care ofera produse bio/organice si naturale din 2005. Unul dintre produsele lor este BalanceOil Vegan, un ulei vegan produs in Norvegia pe baza de alge marine crescute in spatii nepoluate si ulei de masline, conceput pentru a restaura echilibrul din corp al acizilor grasi Omega 3 si 6. Ne-a placut mult varianta aceasta, fiindca din 2008 am luat un produs vegan similar din alge marine si am fost fericiti ca si cei care se afla in Romania pot sa si-l procure acum.

Pentru a arata rezultatele obtinute, cei de la Zinzino s-au gandit la o varianta interesanta de testare. Cei care aleg sa faca o cura, la alegere, vor trimite un test de sange care este analizat independent, pentru a va arata in mod concret si stiintific, ca produsul lor functioneaza. La inceputul unei cure, veti gasi in pachet un test de sange. Pe primul vi-l puteti face singuri dupa indicatiile date, fiindca este foarte simplu. Acesta va fi trimis prin posta la unul dintre cele mai mari centre de analize din lume, pe nume Vitas din Oslo, Norvegia, pentru a determina nivelul de acizi grasi de la acel moment. Dupa dupa 4 luni de consum zilnic, veti primi un alt test pentru a repeta analiza si veti primi rezultatul final, care va fi favorabil daca produsul este luat conform instructiunilor.

Laboratoarele in discutie au analizat mai mult de 200.000 de specimene de sange pentru balanta acizilor grasi (total realizat in August 2017), creand cea mai mare baza de date de acest fel din lume. Echilibrul mediu de acizi grasi omega 3-6 pentru persoanele care nu iau un supliment omega 3, este de 12:1 pentru Europa de Nord, 15:1 pentru Europa și 25:1 pentru SUA. Absolut toate persoanele care consuma BalanceOil timp de 120 de zile obtin un raport mediu idea de 5:1 și în multe dintre cazuri sub 3:1.

Zinzino BalanceTest

Zinzino BalanceTest

Zinzino BalanceOil Vegan

Zinzino BalanceOil Vegan

Pentru cei dintre voi care aveti o alimentatie mai traditionala, Zinzino ofera si alternative extrase din uleiul de somon salbatic. Spun salbatic, fiindca marea majoritate a suplimentelor de omega 3-6 de pe piata, sunt din ulei de peste din crescatorie, care nu au nici un efect impresionant si mai si introduc in corp substante nedorite.

Zinzino BalanceOils

Zinzino BalanceOils

Pentru a incepe o cura cu Zinzino BalanceOil, va invitam sa il contactati pe d-l Silviu Ioan Muresan Mircea, reprezentant de vanzari pe Romania, la adresa de email muresan_slv@yahoo.com sau nr. de telefon +40 754 20 88 11.


%d blogeri au apreciat asta: