Jurnalul unei mame: ghid pentru creșterea copiilor până la 3 ani

Ediția: I/2017
Pagini: 384
Dimensiuni: 18,5 x 24,25 cm
ISBN: 978-606-588-879-1
Publicată de: Curtea Veche Publishing
Fotografii de: Raoul Pop

Aceasta carte este volumul trei din seria pentru mamici si copii, serie care contine si cartile Jurnal de sarcina si Diversificarea raw si vegana.

Jurnalul unei mame: ghid pentru cresterea copiilor pana la 3 ani

Pentru cei care nu ma cunoasteti, gasiti aici mai multe detalii. Cartile mele de sanatate si nutritie, se pot gasi in librariile din tara, la Raw Vegan Mall cu autograf, in supermarket-uri si la toate magazinele/ librariile mari online, precum eMagElefant, Carturesti, Libris etc. Acestea au fost livrate din 2010 in toate colturile lumii si pot fi livrate si international de catre mai multe magazine online, cum ar fi acest magazin.


„Împărtășind experiențe, impresii și întâmplări ale autoarei alături de încântătoarea sa fetiță, volumul de față se dorește un cuprinzător ghid destinat proaspetelor mame, cărora le oferă o gamă largă de sfaturi pentru creșterea unui copilaș sănătos și fericit. A fi mamă înseamnă să îți asculți instinctele și inima – iar dacă vei adăuga la bagajul propriu de cunoștințe îndrumările detaliate din carte, ce se bazează pe principii moderne aplicate cu discernământ, în căminul tău vor domni echilibrul, bunăstarea și armonia sufletească.”

Puteti consulta cuprinsul cartii in imaginile de aici.