Pastile de sanatate

Parazitii din intregul corp

Acest articol este continuarea articolului in care discutam despre cum ne eliberam de metale grele. Gasiti articolul AICI.

  1. Parazitii sunt una dintre cauzele principale ale bolilor moderne. Sunt mii si mii de cazuri in toata lumea de oameni carora le-a revenit auzul sau vederea, sau unde au disparut boli acute de peste 20 de ani, dupa completarea unor protocoale de deparatizare. Si sa nu credeti ca doar in centre naturiste s-a intamplat acest lucru, ci si in spitale de stat sau particulare. Deja in SUA este la ordinea zilei cand mergi la medicul de familie sa te intrebe cand ai facut ultima deparatizare sau un detox de metale grele.
  2. Retineti ca parazitii nu sunt doar in sistemul digestiv, ci in toate organele, chiar si in ochi sau creier.
  3. Toate animalele au la randul lor paraziti, inclusiv pestii, reptilele, gainile si pasarile, oile, caprele, vacile, iepurii, nutriile etc.
  4. La nastere avem in corp deja 24 de specii de paraziti. Numarul creste si acestia raman cu noi toata viata, chiar daca toata familia face doua deparatizari anuale.
  5. Parazitii sunt luati de pe orice, inclusiv clantele magazinelor, carucioare si pe orice obiect pune toata lumea mana, cat si de pe legumele si fructele locale la care s-au folosit fecale animale sau aduse din alte tari.
  6. Ingrasamintele „naturale” din balegar sau gainat folosite la legume si fructe, chiar daca sunt macerate si transformate complet in pamant, sunt pline de un numar mare de paraziti si mai ales de salmonella.
  7. Zaharul este un aliment prielnic pentru dezvoltarea parazitilor. Mai ales in timpul deparatizarii de 30 de zile, nu se consuma zahar de orice fel chiar si natural si lactate.
  8. Foarte multi paraziti nu ies la analizele facute prin doctorii de familie. Giardia spre exemplu, nici dupa 12-14 teste nu ies de multe ori, iar altii nu pot fi detectati. Am inteles ca exista o practica putin ciudata, dar care are rezultate bune, si anume: analizele scaunului uman se pot face la un veterinar fara sa se aminteasca ca sunt fecale umane si ies mai multi paraziti comparat cu analizele obisnuite. Multi medici cer asta, chiar daca pare ciudat, atat in Romania cat si in alte tari.
  9. Se recomanda 2 deparatizari pe an, de cel putin 30 de zile fiecare si niciodata incepute la luna plina, fiindca atunci sunt cei mai activi si cel mai greu de distrus. Poate vor fi omorate o parte din oua, insa restul populatiei ramane activa, devine suparata si elimina mai multe toxine, care ne costa pe noi dureri de cap, migrene, dureri de muschi si incheieturi plus altele.
  10. Este obligatoriu ca cel putin 2 ori pe an sa facem si o detoxifiere de metale grele dar nu in acelasi timp cu protocolul de deparatizare. De ce – fiindca un mediu plin de metale grele este iubit de paraziti. Toti avem metale grele, cititi aici mai multe detalii.
  11. Sunt multe variante de tratamente, unele mai usoare care elimina parazitii simpli cum ar fi consumul de usturoi, seminte de dovleac crude, sau mai intense, precum tinctura clarkia pe care o puteti gasi AICI sau in alte locuri, tinctura de leurda, uleiul de neem, coaja de nuca neagra, cuisoarele, pelinul alb sau de mai, carbunele activat si altele, insa nu e chiar asa de simplu cum pare. Retineti ca doar o parte din paraziti „mici” cum ar fi oxiuri si limbri pot fi eliminati cu usturoi si seminte de dovleac, dar nu pe cei periculosi cum ar fi tenia sau giardia.
  12. Exista si ceaiuri si tincturi care pot ajuta.
  13. In ciuda la tot ce se spune, parazitii nu se pot evita prin spalarea mainilor. Ne nastem cu 24 de paraziti si toata viata acumulam in plus, indiferent cat de mult ne-am spala pe maini sau ne-am dezinfecta.
  14. In timpul deparatizarii dar si detoxifierii de metale grele, este nevoie sa luam si un „binder” adica ceva de care sa se „prinda” toate toxinele si microbii eliminati de paraziti in procesul de eliminare. Cele mai recomandate sunt acestea:
  • Carbunele activat
  • Chlorella
  • Argila
  • Acidul humic si fulvic
  • Siliciu organic
  • Seleniu organic + vitamina E
  • Zeolitul

Inainte de a incepe o deparatizare, trebuie sa facem aceste lucruri:

  1. Inainte de a incepe o deparatizare dar si detox de metale grele, trebuie sa ne asigura ca toata caile de evacuare sunt libere si nu blocate, altfel toate organismele acestea moarte si ouale lor, cat si metalele grele, vor cauza stari groaznice de rau pe care cautam sa le evitam prin curatarea fierii, ficatului si a colonului.
  2. Daca aceste cai nu sunt deschise, vor fi reactii adverse violente cum ar fi: pete pe piele si mancarimi, stare de voma pentru mai multe zile, dureri de cap, acnee, constipare, diaree, stare de moleseala greu de suportat, tuse si nas infundat etc.
  3. Cum se deschid acestei cai: bai calde, sauna cu infrarosu si exercitii care ne fac sa transpiram, comprese cu ulei de ricin organic pus pe ficat si pe partea de jos a abdomenului, curatarea uscata a pielii folosind o perie din fire naturale, incepand cu miscari circulare de la talpi si mergand spre inima, masaj limfatic si al organelor, saritul pe trambulina, dusuri alternative, cel putin 7 ore de somn pe noapte, incepand cel tarziu cu ora 22, ceaiuri diuretice si care ajuta functiile organelor responsabile cu eliminarea toxinelor.
  4. Un singur scaun pe zi nu e ceva normal, ci intra la categoria constipatie. Daca nu aveti cel putin 2 scaune pe zi (unul dupa fiecare masa), nici nu incepeti o deparatizare sau detox de metale grele. Doar cand veti avea 2 scaune pe zi va fi o asigurare pentru voi ca puteti sa eliminati o parte din rezidurile din corp, altfel ele raman blocate pana la moarte, de aceea burta devine foarte umflata dupa o anumita varsta. Daca se intampla si nu aveti 2 scaune, luati masuri. Introduceti multa fibra vegetală, ideal provenită de la rădăcinoase, frunze și fructe de pădure, consumati prune sau pere si cand nu e sezonul, compoturi de prune si pere.

Ma puteti gasi si aici:

12 gânduri despre „Parazitii din intregul corp

  1. Oh my, Ligia!
    Eu am maxim 2 scaune pe zi…
    Fiul meu mijlociu care este adolescent: dupā fiecare masā…
    Habar nu aveam cā asa e cel mai bine!
    Sora mea însā 1 scaun la 2-3 zile! 🤦🏻‍♀️

    Vaiiii! De multe ori mā minunez cā încā invāt câte ceva, desi anul acesta împlinesc 50 de ani, în varā.

    Sā ne trāiesti, Ligia!
    Extraordinar articolul, ca de obicei!
    Iar poza cu cutcurigii, asa îi stiu eu cā se numesc popular în Oltenia, ABSOLUT minunatā! Nota 20/10 pentru sotul tāu!

    CF, Canada

    Apreciat de 1 persoană

    1. Cristina, sa fii sanatoasa, si eu fac 45 si tot invat de la zi la zi tot mai multe lucruri noi.

      Conteaza enorm sa fim aproape si sa invatam unii de la altii pentru a ne imbunatatii stilul de viata.

      Cu drag si multumim ca ne esti aproape!

      Apreciază

  2. Si eu apreciez foarte mult informatia cat si modul de prezentare, clar, corect, dur dar adevarat :).
    Cu mult respect pentru munca depusa
    Teodora

    Apreciat de 1 persoană

  3. Multumesc de informatii! Eu incep deparazitarile cu o saptamana inainte de luna plina, este bine? Sau carear fi recomandarea in functie de fazele lunii?

    Apreciat de 1 persoană

    1. Sa ajute! Inainte cu 2 saptamani de luna plina e bine. Experimentam si noi diverse momente din luna, pentru a vedea cand e cel mai bine si cu mai putine efecte adverse. Cautati tinctura amintita in articol si veti vedea ca nu se compara cu niciun produs. Sanatate multa!

      Apreciază

Comentariile sunt închise