Diverse

Ce sare consumam noi?

Despre sare am scris un articol in 2017, pe care va invit sa-l cititi aici: Sarea de masa sau sarea de ocna? De curand insa am facut cateva video-uri scurte pe aceasta tema pe care puteti sa le vizionati mai jos.

Retineti ca pagina oficiala de Facebook unde ma urmareau de atatia ani peste 96.000 oameni reali, mi-a fost furata si chiar dupa multe discutii cu cei de la Facebook si eforturi repetate timp de luni de zile, nici pana in ziua de azi nu am putut s-o recuperez. Nu am fost singurul caz, foarte multe pagini au fost furate toamna trecuta. Dar in ciuda la tot, ma puteti gasi aici pe site din 2006 pana in prezent si cat ni se va mai permite si pe canalele de mai jos.

2 gânduri despre „Ce sare consumam noi?

  1. Îmi pare rău sa aud asta, probabil exista oameni care nu știu ce înseamnă sa faci BINE in viață si nu rău. Sper ca aceștia sa se trezească la realitate si sa realizeze ce greșeală au făcut.

    Nimic nu rămâne la voia cazului, a întâmplarii, faptele rele se platesc întotdeauna exact cand ne e lumea mai dragă. O confirma până si Jordan B Petersen, profesor psiholog cu multi ani de practică clinică la activ, atașez link-ul mai jos. https://youtu.be/qFS10_Veylo?si=bF7UDrS-zSda-vMy

    In același timp ma bucur nespus ca inca mai aveți acest site, unde ori de cate ori am nevoie de o informație revin cu drag sa citesc.

    Sper sa incerc cat mai curând acestă sare de ocna 😁

    Mulțumesc frumos pentru efortul pe care il faceți pentru noi, cei care dorim sa ne îmbunătățim stilul de viață si sa învățăm din greșelile noastre!Spor in toate, o seară bună!

    Apreciază

Comentariile sunt închise