Pași în lumea muzicii

Pentru cei care nu ma cunoasteti, gasiti aici mai multe detalii.  Cartile mele de sanatate si nutritie, se pot gasi in librariile din tara, la Raw Vegan Mall cu autograf, in supermarket-uri si la toate magazinele/ librariile mari online, precum eMagLibris, Elefant, Carturesti etc. Pentru cei din Republica Moldova, cartile mele sunt disponibile aici. Cartile mele au fost livrate din 2010 in toate colturile lumii si pot fi livrate si international de catre magazinul Carturesti. E bine de stiut ca noi nu avem stoc si nu listam cartile pe nici un site ci alte magazine din Romania se ocupa de asta.

Această carte este o metoda inovativa de invata pianul, prin multe jocuri utile si cantecele frumoase. A fost publicata in 2007, insa fara sa ne asteptam, stocul s-a terminat intr-o perioada foarte scurta. Cartea nu a fost retiparita si nu se va intampla curand. Daca o vom retipari, vom anunta cu siguranta aici.

Pași în lumea muzicii
Coperta primei ediții a acestei cărți

21 de gânduri despre „Pași în lumea muzicii

 1. Buna,

  Ati putea crea o PDF/electronica a cartilor dumneavostra. Ar fi tot timpul la dispozitie pentru cumparare si mult mai usor de transoportat oriunde si oricate 🙂

  Sa ne anuntati va rog cand e posibil sa cumparam cartea „Pasi in lumea muzicii”.

  Multumim!
  Alina

  Apreciază

Ce crezi despre acest subiect?

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s