Editia I Ardeal, Raw Generation Expo, Cluj Napoca, 15 martie 2015

Raw Generation Expo Cluj (15 martie 2015)

Va astept cu drag la prima editie din Ardeal a Expozitiei Raw Generation, care va fi pe 15 martie 2015 la Cluj-Napoca. Expozitia se va desfasura doar in ziua de duminica, 15 martie, intre orele 9-19 la Grand Hotel Italia, Str. Trifoiului – Vasile Conta.

Afis - Raw Generation Expo - Editia I Ardeal

Exterior

10807090_10204432711951596_309089954_n

 

Expozitia Raw Generation este dedicata unui stil de viata sanatos si cat mai natural, fiind la inalta cautare printre evenimentele de clasa din tara. Expozitia este cu vanzare si va fi intinsa pe o suprafata mai mare de 570 mp plus o sala de prezentari, iar intrarea va fi gratuita.

In cadrul evenimentului se vor tine prezentari de sanatate, demonstratii culinare live si ateliere ce tin de promovarea unui stil de viata sanatos si armonios. Prezentarile se vor desfasura intre orele 10:00-19:00. Programul va fi afisat in cadrul evenimentului.

Acest eveniment este organizat de Ligia si Raoul Pop, care promoveaza intens alimentatia raw food in Romania din 2009 si pana in prezent. Ligia Pop este cunoscuta national si international ca raw food chef, este castigatoarea titlului international YouTube Next Chef alaturi de alti 15 bucatari din intreaga lume si autoarea cartilor “Pasi in lumea muzicii„, „Retete vegane fara foc„, „Germeni si vlastari: surse de sanatate si energie„, „Deserturi pentru parinti si copii sanatosi„, „Jurnal de sarcina: sfaturi pentru o nastere naturala si un bebe sanatos” și „Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa„. 

RPOP-2014-11-0580

Pentru a va declara interesul de participare ca si expozant, va rugam sa ne contactati la adresa de email office@rawgeneration.ro sau completati acest formular.

Va asteptam cu mare drag si la aceasta editie!


12 comentarii la „Editia I Ardeal, Raw Generation Expo, Cluj Napoca, 15 martie 2015”

  • Pe 31 mai la Romexpo, e deja stabilit si anuntat, si dupa aceea in toamna din nou 🙂 Doua editii la Bucuresti in fiecare an si una in alta parte a tarii. Vedeti site-ul oficial al expozitiei unde mereu sunt listate datele expozitiei, chiar cu 6 luni inainte de fiecare eveniment. http://www.rawgenerationexpo.com

   Apreciază

 1. Pingback: Seminar BLW (autodiversificare) și atelier de gătit raw: “Veselie la masă!” | 3 Times Woman

 2. Pingback: “De Vorba cu Ligia” – 2 martie 2015 | Ligia Pop

 3. Pingback: Gingerată cu gref ... pentru imunitate sporită

 4. Pingback: Cluj, hai la Raw Generation Expo! - Mihaela Gurau

 5. Pingback: Expoziţia Raw Generation ajunge la Cluj Napoca | Blog Carturesti

 6. Pingback: Expozitiile din 2015 | Raw Generation Expo

 7. Pingback: Curtea Veche Publishing » Raw Generation Expo ajunge la Cluj Napoca pe 15 martie

 8. Pingback: Raw Generation Expo din Ardeal | mananc-inteligent.ro

%d blogeri au apreciat: