Recomand cea mai buna miere de rapita

Update: Intre timp stocul s-a epuizat.

Va recomand cea mai buna miere naturala de rapita pe care am mancat-o in viata mea. Este o miere rara, pe cale de disparitie si foarte apreciata in toata lumea. Din pacate fiindca mai toata rapita este modificata genetic sau tratata cu pesticide la greu, albinele nu mai culeg polenul sau daca il culeg, se intampla sa moara. Personal, cred ca am 7 ani de cand nu am mai gasit pe piata miere reala de rapita. In timp am gasit de vanzare la diversi apicultori, insa daca nu cunosti mierea poti fi inselat foarte usor. Mierea de rapita este alba si imediat dupa ce a fost scoasa de pe rame, se intareste ca piatra. Este precum serbetul, cu o bogatie de arome unice si chiar daca este dulce, iti lasa in gura un gust racoritor. Miere de rapita Vorbesc cu asa mare incredere despre aceasta miere, fiindca este de la fratele meu si cred mult in cuvantul lui ca aceasta miere este naturala si ca aceste albine sunt tratate asa cum trebuie, li se lasa mancare iarna si nu li se adauga zahar pentru a le stimula. In plus, toata mierea de la el nu este topita si rastopita, asa cum se fac majoritatea stuparilor, si in felul acesta se pastreaza enzimele si toti nutrientii intacti. Este bine de stiut ca la acest punct are un stoc limitat si daca doriti, puteti face comanda pe Raw Vegan Mall, ii puteti scrie un mesaj sau il puteti suna. Mai jos am sa va ofer cateva informatii despre el, preluate de pe site-ul lui. Pretul este de 25 lei pe 1 kg, un pret foarte bun pentru o miere asa de rara, pura si naturala din 2014.

Liviu Anastase, producator miere de albine 100% naturala, zona Dobrogea. Certificat de producator seria TLCP nr. 1463707.

Telefon: 0720 155 452, 0720 358 011 Email: liviuanastase@gmail.com

Expedierea se face din Tulcea. Ambalajul este din plastic alimentar si nu de sticla, pentru a preveni unele probleme de transport. Imediat dupa ce ajunge la dumneavoastra, transferati mierea in recipiente de sticla. Mierea trebuie pastrata fara sa intre in contact cu apa, nici macar cu o picatura de apa, fiindca se poate strica.

IMPORTANT: mierea se pastreaza la cel mult 20 grade C, intr-un loc intunecos.

OFERTA: La comanda de cel putin 3 kg miere, chiar combinand sortimentele, la coletul trimis cu Posta Romana taxele sunt GRATIS. Daca se prefera curier rapid, se plateste doar diferenta de pret dintre Posta Romana si curier. La cantitati mai mici de 3 kg, taxele postale cu Posta Romana sunt: (1) pentru 1kg miere = cca. 10 RON, (2) pentru 2 kg miere = cca. 13 lei.