Gama Obio de superalimente

Gama Obio de superalimente

O gama completa de superalimente 100% bio si ecologice plus alte produse organice necesare unui mod de viata sanatos, indiferent de alimentatia aleasa. De ce recomand superalimentele? Vedeti aici parerea mea. Acestea se pot achizitiona de la Raw Vegan Mall sau de la magazinul Obio (Natur).

In decursul anilor, am tot cautat si testat tot felul de superalimente de pe piata lumii, insa pentru cei din Romania, din punct de vedere al calitatii produselor si al testelor de puritate, sunt cele de mai sus. Este bine de stiut ca atunci cand folosim zilnic pudre cat si tabletele din alge marine, sa fie mai toate raw iar cele care nu sunt raw, sa fie uscate la temperaturi cat mai mici, nu peste 100C cand nutrientii sunt distrusi in mare parte si neaparat sa fie certificate organic. Pentru mine e foarte important sa fie cu adevarat organice, adica sa se respecte strict normele impuse de aceste standarde, in cazul acesta, certificarea este data de UK Soil Association, de unde sunt procurate, iar cand ajung in Romania, de catre Ecoinspect. Fiecare certificator are un cod unic dupa care poate fi identificat usor, deci toate informatiile sunt pe eticheta produselor. Certificatul de conformitate ecologica poate fi descarcat oricand de catre oricine de aici, la sectiunea „Suport–>Download”

Puteti viziona urmatoarele episoade ale show-ului „Ligia’s Kitchen” unde folosim aceste superalimente cat si alte retete din cele 8 carti ale mele, sau cateva regasite in Cartea de Bucate Online, care contine peste 200 de retete.

De asemenea prezentam aceasta gama de superalimente intr-un episod al show-ului „De Vorba cu Ligia”.