Salvestrol: un citostatic naturist preventiv

Cu bucurie vă anunț descoperirea unui produs revoluționar, pe care noi îl folosim pentru prevenție, și anume Salvestrol care poate fi achizitionat de AICI. Salvestrol este un citostatic naturist preventiv, care de îndată ce ajunge în organism, țintește, identifică și atacă doar celulele canceroase, fără producerea efectelor adverse de tip citotoxic. Este o formulă optimă pentru prevenirea cancerului. Pentru că în organism se nasc zilnic în medie 1000 de celule tumorale, Salvestrol induce distrugerea acestor celule, susține imunitatea si reduce radicalii liberi.

De aceea este benefic ca, în perioadele de stres ridicat, în timpul iernii sau pentru a compensa lipsa de acces la fructe și legume cultivate biologic, să se administreze Salvestrol Shield. Pentru prevenirea cancerului se recomandă de la 350 până la 2000 de puncte/zi. Pentru persoanele cu risc mai mare (antecedente personale sau in familie) se recomanda 2000 puncte/zi, luate inainte de masa de dimineata sau la pranz. Pentru copii sub 12 ani, cereți sfatul specialistului. Vă rugăm să urmați sfatul unui medic în cazul unor probleme de sănătate. De retinut este ca un supliment alimentar nu este un substitut pentru o dietă variată și sănătoasă și un mod de viață sănătos.

Administrare:
2 capsule/zi (dimineata si la pranz, inainte de masa), adulti;
1 capsulă/zi (inainte de masa de dimineata sau cea de pranz), copii;

Ingrediente: Ingredientele folosite în realizarea acestui produs sunt 100% naturale, dintr-un complex de plante, incluzand un amestec propriu de citrice, extract de seminte de struguri, extract de dovleac japonez Kabocha și excipienți din faină de orez. Nici un fruct utilizat nu a fost modificat genetic, tratat cu pesticide sau agenți fungicizi. Produsul este ambalat în capsule vegetale.

Poate ajuta in afectiuni precum: Melanomul (cancerul de piele); Carcinomul cu celule scuamoase; Eczema; Infecțiile fungice; Dermatita atopică; Pigmentare anormală a pielii (arsuri solare); Carcinomul cu celule bazale; Psoriazis; Leziuni benigne ale pielii; Dermatită seboreică, se recomandă administrarea de Salvestrol capsule alături de aplicarea locală a cremei LypoSalve Adaptive Skin Care, formulă cu salvestroli activi, concepută pentru absorbție ușoară și acțiune localizată rapidă.

 • Pentru informatii suplimentare despre salvestroli, apasati AICI.
 • Pentru detalii despre cercetarile stiintifice, apasati AICI.
 • Pentru studii de caz, apasati AICI.

Intrebari frecvente despre produse:

 1. Se poate lua in chimioterapie?
  Recomandarea producatorilor este ca sa fie facuta pauza de Salvestrol pe perioada chimioterapiei. Daca se fac sedinte chimioterapie o data la 3 saptamani (de exemplu), este bine sa fie administrat intre cure. Se opreste administrarea cu o zi inainte de a incepe sedinta si se reia la o zi dupa terminarea chimioterapiei. Nu exista riscuri de reactii adverse daca se suprapun cele doua terapii (Salvestrol si chimio), dar aceasta recomandare este facuta pentru a asigura eficienta maxima a fiecareia dintre ele si organismul sa folosesca cele doua metode alternativ. Unii pacientii au avut ami putine reactii adverse la chimio daca au luat Salvestrol dupa cura.
 2. Pot lua persoanele care au deja tumori?
  Salvestrolii distrug celulele tumorale inca de la aparitia lor. Daca organismul obtine doza necesara de salvestroli are resurse cu care sa distruga un numar cat mai mare de asemenea celule mutante. Pentru persoanele care au deja tumori, este nevoie de o doza mult mai mare de Salvestrol pentru ca numarul de celule tumorale din corp este foarte mare. De aceea s-a formulat varianta de Salvestrol Platinum cu 2000 de puncte per capsula tocmai pentru persoanele cu tumori. Dozele folosite de terapeuti sunt de 4000-6000 pana la 8000 de puncte pe zi. Sunt si cazuri cu doze mai mari de 1200 puncte pe zi.
 3. Pot lua persoanele carora li s-au extirpat tumori?
  Este exterm de bine sa se foloseasca acest citostatic naturist dupa extirparea tumorilor deoarece, orice interventie chirurgicala presupune un risc de diseminare a celulelor canceroase in corp. Salvestrolul induce apoptoza acestor celule precum si a celor care ar putea fi sursa unei recidive.
 4. Pot lua copii care fac sau au facut chimio?
  Da, pot lua si copii, cu aceeasi mentiune, sa fie administrate intre curele de chimio. Dupa finalizarea sedintelor de chimio sa fie folosit Salvestrol minim 6 luni ca suport pentru organism, in sensul distrugerii celulelor canceroase care rezida in corp sau celor noi care apar. Doza este: pentru copii de peste 12 ani = 1 capsula de Paltinum 2000 puncte dimineata si 1 capsula de Shiled 350 puncte dupa-amiaza intre orele 16-18. Pentru copii intre 5- 12 ani doza este de 2 capsule Shield 350 puncte dimineata si 1 capsula de Shiled 350 puncte dupa-amiaza intre orele 16-18. Dupa 6 luni se va modifica doza in functie de evolutia bolii.
 5. Pot lua copiii pentru preventie? Daca da, de la ce varsta?
  Pentru preventie se poat lua incepand de la varsta de 5 ani, 1 capsula de Shield dimineata ,dupa micul dejun sau la pranz, dupa masa.
 6. Persoanele dupa chimio respecta acelasi dozaj sau mai mult/putin?
  Dupa chimio se mentine o doza suficinet de mare, adica 4000 de puncte pe zi timp de 6 luni. Daca evolutia este buna se poate reduce doza. Avem pacienti care nu au oprit administrare timp de 1 an sau chiar 2 ani.

Mai multe raspunsuri la intrebari, gasiti AICI.