Sfaturi Frumusete/Intretinere · Sfaturi Sanatate

Pastile de sanatate – iunie 2024

Pastilele de sanatate sub forma de video-uri au fost pe placul cititorilor, asa ca voi continua si luna aceasta cu diverse pastile pentru un stil de viata echilibrat.

4 gânduri despre „Pastile de sanatate – iunie 2024

  1. Bună ziua !!Scuze pt deranj ! Am o rugăminte la dvs. Am văzut în urmă cu ceva ani un video în care promovați un blender de la Oster. L-am cumpărat ulterior de pe rawvegan mall. Azi este defect , respectiv curge spre motor. Cred că s-au uzat unele garnituri . Mă puteți ajuta, eventual contra cost cu informația unde și cum să-l duc la reparat ? Am trimis mail pe rawvegan de un an niciun răspuns . Există posibilitatea să fie reparat , vă rog ? Aștept un răspuns . Mulțumesc !

    Trimis din Yahoo Mail pentru iPhone

    Apreciază

      1. Bună ziua ! Mulțumesc pt ajutor ! Probabil în jurul acelui an l-am achiziționat . Nu mai am factura și implicit nu mai știu numele firmei de la care l-am luat . Am fost însă foarte mulțumită de el și tocmai din acest motiv încerc să-l repar . Voi încerca la cei din România . Sper să pot rezolva ! Mulțumesc frumos pentru răspuns ! Zi liniștită !

        Trimis din Yahoo Mail pentru iPhone

        Apreciază

      2. Am încercat ! Din păcate este inaccesibil  site-ul ! Link-ul pe care mi l-ați trimis ! Oricum mulțumesc ! Poate în viitor va exista o rezolvare pentru el ! 😇

        Trimis din Yahoo Mail pentru iPhone

        Apreciază

Ce crezi despre acest subiect?