Sfaturi Sanatate · Subiecte Diverse

Cate putin despre mine

Tot mai multe persoane se aboneaza la site, insa chiar daca pagina „Despre mine” se afla in meniul de mai sus, unde din 2009 se afla multe detalii despre mine, tot ma intreaba cine sunt si de unde am aparut 🙂

In video-ul de mai jos m-am prezentat pe scurt in 5 minute, iar in urmatorul video clarific cateva lucruri deja amintite din 2009 la pagina „Despre mine” si care se regasesc si in cele peste 2.500 de aparitii in mass-media, dar pe care nimeni nu le-a remarcat la acel moment sau cand au aparut in presa si acum aflandu-le, s-au simtit „ofensati”. Fiecare alege ce sa creada, eu personal continui sa-mi fac treaba si sa ajut gratuit pe cat mai multi oameni cu informatiile la care am acces.

De asemenea, in ultimul video mentionez ca ofer din 2006 pe site-ul meu informatii GRATIS fiind 99% din activitatea mea in Romania este voluntara si fara castig, iar din carti nu castig mare lucru (aprox. 1 leu pe carte vanduta).

Cineva imi spunea ca pe site sunt atat de multe informatii, chiar mai multe ca in multe carti puse laolalta, si ca 4 zile a stat doar pe site-ul meu si tot n-a reusit sa ajunga la primul articol din 2006 🙂 In plus, mentionez ca nu am nevoie de validarea nimanui pentru a crede in mine si in munca pe care o depun fara interes pentru a ajuta pe cat mai multi. Cei care doresc sa fie alaturi de mine si cred ca informatiile le sunt de ajutor sunt bineveniti, ceilalti pot sa caute informatii in alte parte, fiindca chiar nu ma supar. Alegerea apartine fiecaruia!

Ce crezi despre acest subiect?