Raw Generation Expo

Carti Publicate

Ligia si Raoul Pop

Aici este o lista cu cele sase carti publicate pana acum, in ordine cronologica. Fiecare imagine duce la o pagina cu detalii:

Pasi in lumea muzicii
Pasi in lumea muzicii
Retete vegane fara foc
Retete vegane fara foc
Germeni si vlastari: surse de sanatate si energie
Germeni si vlastari: surse de sanatate si energie
Deserturi pentru parinti si copii sanatosi, ed. II
Deserturi pentru parinti si copii sanatosi
Jurnal de sarcina: sfaturi pentru o nastere naturala si un bebe sanatos
Jurnal de sarcina: sfaturi pentru o nastere naturala si un bebe sanatos
Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa
Sfaturi pentru o viata mai sanatoasa

14 păreri la “Carti Publicate”

 1. Ligia, din tot ce ce faci, scrii, publici reiese o mare bucurie, liniste si impacare. Si cred ca asta se reflecta si in relatiile cu sotul tau, cu familia, cu prietenii etc. Te rog mult, ai putea sa-mi recomanzi niste carti in acest sens, adica despre cum poti avea o relatie fericita (cu partenerul in special, dar nu numai).
  Iti multumesc foarte mult!
  Te imbratisez.

  Like

  1. Ioana, multumesc frumos, chiar asa este. In privinta unor carti, la mine totul este naturala de multe ori, din interior dar si zilnic incerc sa indentific, sa gasesc radacina, sa rezolv si sa elimin orice fel de nemultumire si gand negativ. Atunci cand ma focusez si eu pe ele, ajung sa gandesc intunecat si sa nu mai vad bucuriile din jur mai mari sau mai mici. Iti recomand in general cartile de dezvoltare personala, in genul autorului Dale Carnegie (editura Curtea Veche are mai toate cartile lui in limba romana). Multa pace si sa auzim de bine!

   Like

 2. As dori si eu sa comand toate cartile publicate pana acum, cum pot proceda? Am cautat deja in librariile online si nu le-am gasit. Multumesc!

  Like

  1. Roxana, cartile mele sunt si in librarii online in librarii cu sediu fizic si, acum in mai va fi disponibila si cea de vlastari si germeni. Cartile se pot cumpara de la Raw Vegan Mall, apasa aici

   Like

 3. De unde se pot achizitiona in Medias cele 3 carti ale tale, Ligia ? Posibil sa avem drum prin zona ( casa bunicilor mei e la Darlos, aproape de Medias) . Multumesc !

  Like

Comentariile sunt închise.

Autor, Raw chef, Gazda show-urilor Ligia's Kitchen si De Vorba cu Ligia

%d bloggers like this: