Ingrijirea sanatatii

Stiati ca suplimentele naturale isi pot pierde calitatile daca nu respectati anumite reguli?

Acest articol este o continuare a articolului Cum sa pastram nucile, semintele si cruditatile deshidratate. Pe langa acel articol mai mereu am primit intrebarea de mai jos.

Superalimentele, tabletele naturale, plasma de quinton si tot ce intra la categoria de suplimente naturale, isi pot pierde calitatile daca sunt pastrate langa aparate electrocasnice, televizoare, computere, prize sau telefoane mobile? Cum le putem pastra mai bine?

Da, normal ca isi pierd proprietatile. Undele electromagnetice si radiatiile de orice fel, afecteaza structura chimica a oricarui ingredient. Campurile electromagnetice artificiale cu care interactioneaza, le fac sa isi piarda calitatile si sa expire mai rapid, adica sa devina ineficiente. Acestea toate trebuie pastrate la intuneric si la rece, in borcane cat mai inchise la culoare si departe de surse de caldura, de routere WiFi (chiar si ale vecinilor), de prize, de aparate electrocasnice, veioze, telefoane, tablete, computere etc. Va las pe fiecare sa cautati un loc cat mai bun si ferit in apartamentul sau casa voastra pentru suplimente.

Tinand cont de aceste aspecte, este de asemenea un lucru bun ca in dormitor sa nu existe televizor, computer, telefon, tableta, routers, contoare electrice sau inteligente (cele care folosesc tehnologia WiFi sau 3G/4G pentru transmiterea datelor), iar patul nu trebuie sa fie in preajma prizelor. Tot acest aparataj, desi ne ofera anumite beneficii, ne afecteaza pe termen lung calitatea somnului si sanatatea generala.

8 gânduri despre „Stiati ca suplimentele naturale isi pot pierde calitatile daca nu respectati anumite reguli?

 1. Bună ziua.

  Va mulțumesc. Mi-a fost de folos articolul.

  Va doresc o zi frumoasa și cu spor!

  Apreciază

  1. In dormitor a fost facut un circuit special, incat in timpul noptii, daca apasam pe un intrerupator, se inchide tot circuitul electric din acea camera.

   Apreciază

 2. Bună ziua,

  Are vreo importanță când iau tablete de Spirulina și Chlorella (înainte sau după masă), pentru a mă ajuta la creșterea masei musculare?

  Mulțumesc 

  Apreciază

 3. Mulțumesc frumos pentru informațiile extraordinare. Un sfat va rog in legătura cu o deficienta de magneziu in organism aflată in urma unor analize. Voi ce folosiți?
  Mulțumesc!

  Apreciază

Comentariile sunt închise