Periuțele de dinți Nano-b

Periutele de dinti Nano-B

Fiindca noi folosim de mai bine de un an periute de dinti Nano-b, ne-am gandit sa vi le recomandam si voua. Intodeauna am fost preocupata de bacteriile care raman pe firele periutelor de dinti si mereu cautam sa le dezinfectez, sa le sterilizez cu apa fiarta, insa stiam ca nu este suficient. Mi-am dorit sa imi iau aceasta grija si in cautarile noastre, am gasit o periuta de care nu trebuia sa ma ingrijorez si care totodata, avea firele atat de moi si fine, incat reusea sa curetele spatiile interdentare si totodata nu crea sangerari la nivelul gingiilor. Folosim periutele zilnic, le purtam cu noi si in bagajul nostru de calatorie si suntem multumiti de rezultate.

Se știe datorită unor studii științifice efectuate în anii recenți, că nivele crescute de bacterii din mediul bucal, mai ales cele din carii, afectează în mod direct sănătatea inimii. Citez dintr-un studiu publicat de Harvard University: „Oral bacteria could also harm blood vessels or cause blood clots by releasing toxins that resemble proteins found in artery walls or the bloodstream… It is also possible that inflammation in the mouth revs up inflammation throughout the body, including in the arteries, where it can lead to heart attack and stroke.”

Periuţele Nano-b contribuie cu fiecare folosință la menţinerea sănătăţii şi a stării noastre de bine. Haideți să vorbim în detaliu despre beneficiile lor mai jos. Informațiile care urmează sunt preluate si adaptate de pe website-ul Nano-b România, unde puteti afla mai multe despre aceste periuțe superbe și unde puteți să plasați o comandă pentru ele.

În primul rând, particolele de argint și de aur din firele lor distrug până la 99,99% din toate bacteriile care ajung în apropierea periuței de dinți. Fiecare dintre perii periuţelor Nano-b este acoperit cu particule de dimensiuni nanometrice, de argint, aur sau cărbune din bambus. Aceste particule microscopice eliberează ioni încărcați negativ care pătrund în celulele bacteriene, suprimându-le respirația și metabolismul. Astfel aceștia omoară bacteriile și previn creșterea lor în continuare pe periuța de dinți. Indiferent de dimensiunea lor mică, toate aceste nano-particule păstrează 100% din proprietățile lor. Odată impregnate în perii periuţelor de dinţi, nanoparticulele rămân pe periuța de dinți şi nu pot fi spălate sau uzate. Acest lucru asigură o spălare, de fiecare dată, cu o periuță de dinți dezinfectată, curată și sănătoasă, ceea ce nu este posibil cu periuţele de dinţi obişnuite.

În al doilea rând, capetele rotunjite ale firelor periuţelor sunt blânde cu gingiile și smalțul dințiilor. Cele mai multe periuțe de dinți obișnuite au perii tari şi ascuţiţi şi pot provoca o multitudine de zgârieturi pe gingii. Nano-b lustruiește cu blândeţe dinţii și curăţă gingiile cu grijă.

În al treilea rând, structura dublă de straturi de peri ai periuţelor Nano-b are scopul de a curăța perfect placa bacteriană chiar și în locurile greu accesibile, dar şi de a elimina petele de pe dinți.

  • Firele lungi, cu textură fină sunt atât de subțiri că permit curățarea profundă şi în cele mai greu accesibile zone ale gurii. Ei împing ușor gingiile în sus pentru a elimina bacteriile, unde acestea rămân blocate, prevenind formarea plăcii, în timp ce, intră cu ușurință între dinți întocmai ca ața dentară.
  • Firele scurte, ovale lustruiesc ușor suprafața dinților, îndepărtând eficient placa bacteriană și petele.
  • Periuţele cu aur şi cărbune din bambus ajută la albirea naturală a dinţilor. Cărbunele din bambus este absorbantul natural de impurități de ultimă generație şi absoarbe murdăria și petele de pe dinți.

Aurul, argintul şi cărbunele de bambus sunt 100% naturale, sigure și benefice pentru sănătatea ta şi a familiei tale. Ele sunt utilizate pe scară largă în medicina tradiţională naturistă dar şi în medicina modernă alopată, pentru proprietățile lor antibacteriene și de igienă, cu rezultate pozitive dovedite.

Va invităm pe website-ul Nano-b România si pe pagina lor de Facebook.