Evenimente

Aparitie la Pro TV cu ocazia targului raw vegan

Duminica, 10.10.10, cu ocazia targului raw vegan, am avut bucuria sa primim in mijlocul nostru o echipa de reporteri de la Pro TV, care au filmat secvente si interviuri din cadrul targului, si le-au prezentat la stirile de seara.

Puteti viziona video-ul in arhiva site-ului Pro TV.

18 gânduri despre „Aparitie la Pro TV cu ocazia targului raw vegan

  1. Buna Ligia,
    superb, asteptam cu nerabdare vesti despre cum a fost, sunt impresionata, foarte multa lume, foarte frumos, m-am bucurat ca am vazut-o si pe Laura, sunteti echipa fantastica.
    Va iubesc si multumesc din suflet pentru tot ceea ce faceti!
    Felicitari si mult succes in continuare,
    Cu drag,
    Mihaela

    Apreciază

  2. Multumim Mihaela! Lucram acum de cateva ore la articolul in care vom povesti despre tot ce am facut, care normal ca va fi insotit de multe poze si videos.

    Apreciază

  3. Da !!!! Te-am vazut deja….esti minunata si extrem de convingatoare!!!!Felicitari!!!!!si…….tot inainte!!!!!!!
    cu dragoste,Lucia

    Apreciază

  4. Sa stiti ca eu mor de nerabdare…..Ligia, am spus-o deja de atatea ori, dar ce as putea sa spun altceva, decat ca esti absolut extraordinara!!! Felicitarile mele!

    Apreciază

    1. Multumesc Angi! Acum lucram la postul cu pozele (vreo 50) iar imaginile video mai tarziu. Astept vesti detaliate cum a fost la voi.

      Apreciază

  5. bravo ligia!
    esti minunata pentru ca nu tii doar pentru tine ceea ce stii…
    arati in pozele postate un stand cu carti…ce parere ai despre ele?
    din intamplare eu le am pe toate ( cele care se vad) si mi se par interesante.
    felicitari din nou si astept cu nerabdare si restul de postari (recunosc ca ma uit in fiecrae seara si sunt dezamagita cand nu gasesc nici macar un rand scris 🙂 )

    Apreciază

    1. Buna Anca,

      Iti multumesc pentru cuvintele frumoase! Despre carti nu pot sa-ti spun prea mult, fiindca nici nu am avut timp sa ma uit pe indelete la ele, insa presupun ca sunt carti bune. Ma intrebam acum la ce postari asteptate te-ai referit? Daca te-ai referit la postari la site-ul meu in general, pot sa-ti spun ca timpul este foarte pretios pentru mine, si cum sunt mereu pe drumuri cu greu gasesc portite cand sa mai public cate ceva.

      Apreciază

Comentariile sunt închise