Ingrijirea sanatatii

Cum ne afecteaza cuptorul cu microunde

Este lejer, comod, nu trebuie sa te mai obosesti sa incalzesti pe aragaz fiindca ai acum un ajutor de „nadejde”. Credeti ca toata comoditatea noastra nu se plateste? Ei bine, stiati ca microundele distrug din proprietatile mancarii si altereaza calitatea acesteia? In plus produce un haos in toata structura moleculara a apei prezenta in orice fel de mancare.

„In mod normal apa pura de izvor, sau apa care nu a fost prelucrata prea mult, are moleculele cu orientare levogira. Apa poluata, in schimb, precum si apa care a fost tinuta la microunde, are moleculele cu orientare dextrogira. S-a constatat ca orientarea levogira a moleculelor apei este foarte sanatoasa pentru organism, iar cea dextrogira – dimpotriva – are efecte de imbatranire prematura, pierderea vitalitatii, incetinirea activitatilor celulare, si cancer.” Citeste tot articolul cat si pe acesta. Un articol in engleza sustine si aduce mai multe amanunte legate de acest subiect cat si acesta, care este mai recent (2013).

4 gânduri despre „Cum ne afecteaza cuptorul cu microunde

  1. Documentarul nu are legatura cu firma respectiva. Nu stiu ce firma e si nu ii cunosc produsele. Au postat ei acest documentar „APA”. Este foarte interesant!

    Apreciază

Comentariile sunt închise