Evenimente

Aparitie pe prima pagina la HotCity.ro

Azi dimineata, 5 iulie 2010, am aparut pe prima pagina la HotCity.ro. Vreau sa-i multumesc Sabinei pentru bunavointa de a scrie despre povestea mea, totul aranjat intr-un articol elegant si frumos conceput. De asemenea, multumesc pentru sansa pe care mi-a dat-o ca si prin acest mijloc sa vorbesc despre alimentatia vegana fara foc.

2 gânduri despre „Aparitie pe prima pagina la HotCity.ro

 1. Daca tot e tara n criza ….ce au zis fetele de la HotCity.ro…hai sa profitam si noi cat putem. Ele pun la bataie un concurs care la inceput suna bine, dar ca toate lucrurile din tara noatra se termina prost!
  Premiul- o excursie in Tunisia. Desfasurare 02.08-23.08..pe baza vizualizarilor se vor alege cele 5 articole de top dintre care va fi selectat castigatorul. Fetele precizeaza clar:”Castigatoarea se alege simplu: materialul cu cele mai multe vizualizari va castiga.” revin apoi cu alta precizare: „Castigatoarea va fi anuntata luni, 23 august, dupa ce ne uitam la cifre. Bineinteles ca ajuta daca spuneti prietenilor, puneti pe blog/facebook/twitter si orice alte arme albe de comunicare pe net pe care le mai aveti la indemana, pentru a capata mai multa sustinere in vizualizari.” iar Adina ne anunta :”3. orice sistem de depistare poate fi la un moment dat fraudat, iar din acest motiv am instituit si un juriu alcatuit dintr-un reprezentant HotCity.ro si unul Best Reisen, care va tine cont atat de vizualizari cat si de calitatea textelor trimise; in felul acesta incercam sa asiguram cat mai multa corectitudine ”
  Numai ca!!!!!!!!!!! luni 23.08, n au avut ele timp sa afiseze nimic ..na doar e vara e vacanta, au avut alte treburi …..iar marti in jurul orelor 18.00 posteaza minunea „Bineinteles, cei 5 participanti la concurs care au avut peste 10,000 de vizualizari au fost descalificati, intrucat modalitatea pe care au ales-o pentru a-si mari numarul de vizualizari a fost considerata incorecta. Ne pare rau ca nu si-au incercat sansele alaturi de ceilalti, fair play, pentru ca unele materiale erau chiar bune.”

  Cum sa faci descalificari la o zi dupa ce s a terminat concursul?! Unde ai fost toata perioada de desfasurarea?! In conditiile in care alte articole au fost descalificate in prima saptamana …cele 5 nu au fost descalificate ……au fost lasate pana a 2 zi chiar dupa incheierea concursului …si culmea ironiei a fost declarat castigator un articol care era pe locul 6 …oare asta a fost singura modalitate de a l scoate castigator pe acela?! Si mai dubios este ca aceeasi persoana care a castigat …a castigat si acum o luna alt concurs, tot o vacanta …..traim in Romania!!!!! cat noroc sa ai sa castigi in 2 luni 2 vacante ?!

  E penibil ce au facut fetele! Inteleg, poate n au avut timp sa se ocupe de concurs …atunci de ce l au mai luat ? Daca au vazut ca au facut o greseala o duceau pana la capat si erau mai atente pe viitor ….

  greseala asta va duce site ul HotCity.ro si n presa si n retelele de socializare …pe unde avem si noi acces…ca na …chiar si n mediul online au inceput sa se faca din astea?!

  Rusine!

  Apreciază

  1. Draga mea Mihaela,

   Imi pare rau de ce s-a intamplat si ca esti frustrata. Nici nu stiam de acest concurs, oricum eu nu fac parte din echipa lor si sunt un simplu om din exterior. Despre mine au scris un articol si cam atat. Imi pare rau inca odata!

   Ligia

   Apreciază

Comentariile sunt închise